sizce ekmek kotumu

nsk4ll

nsk4ll

a delusion a day keeps the rope away
yani ben bu aralar yemek yemeye cok zaman ayiramiyorum ekmek ve protein source yiyorum cok zaman, zaten bence ekmek ve buckwheat, bulgur etc ayni seyler.
ne dusunuyorsunuz

• +1
  • Hmm...
Reactions: Kayra139 and -BayHarbourButcher
tadı iyi baya kesin kötüdür kankı

• +1
Reactions: htn666, Serialsuicide and nsk4ll
yani ben bu aralar yemek yemeye cok zaman ayiramiyorum ekmek ve protein source yiyorum cok zaman, zaten bence ekmek ve buckwheat, bulgur etc ayni seyler.
ne dusunuyorsunuz
Clavicuların dediği gibi makrolarına ulaşıyorsan ne yediğinin bi önemi yokta ekmekte yemeyi ver aq

• +1
Reactions: nsk4ll
tadı iyi baya kesin kötüdür kankı
ben tanidigim bi adam var o kendisi soylediyim gibi bake yapiyo hani sey ancak flour yeast water etc fln kullaniyor ancak, does it make any difference?

ben tanidigim bi adam var o kendisi soylediyim gibi bake yapiyo hani sey ancak flour yeast water etc fln kullaniyor ancak, does it make any difference?
ekmek arası sucuk marul ve ketçapın tadı diğer hiçbişeyde yok o yüzden yemeye devam boğazın bi bildiği vardırf

• Love it
  • +1
Reactions: htn666, zeggo, kurdistan and 2 others
ne dusunuyorsunuz
Yanlış kanka ekmekde yağda var / unun orjini bilmiyon genel olarak yanmış yağlar zararlı ama keyfi mesele

• +1
Reactions: htn666 and nsk4ll
grainsludge yemicen kanki raw primal goatis beslenicen

• JFL
Reactions: Kayra139, kurdistan and nsk4ll
grainsludge yemicen kanki raw primal goatis beslenicen
1764093118830

• JFL
Reactions: Kayra139, nsk4ll, why not me? and 2 others
nasılım

Attachments

• 0fe4f0ec7c92509299d53489315d7263.mp4
    3.8 MB
cok yersen zarar. un urunlerini cok tuketmek zarar. ekmekte yag + un var. ama sikinin keyfine gore asiriya kacmadan ye cunki tadi guzel

• JFL
Reactions: Yagiz8928