Sizce USA de yaşanılır mı

dogu

dogu

manlet
Şuan istersem Collage yoluyla gide bilirim paramda var siz olsanız gider miydiniz

siktir git

• +1
  • JFL
Reactions: Misogynist_Maxxer, whoishe, ZerefDragnee1l and 5 others
Şuan istersem Collage yoluyla gide bilirim paramda var siz olsanız gider miydiniz
giderdim türkiyede ne beklicem amk

• +1
Reactions: Auchelius and Dathomirian Zabrak
olm bide o low iqyla hangi üni alcak seni amk:lul:

• +1
  • JFL
Reactions: orco., whoishe, ZerefDragnee1l and 5 others
Kesinlikle yaşanır, 2 haftalık precollegeda bile 1htb 1mtb ile yiyişmiştim çok iyi ortam ingilizcen falan yerindeyse

• +1
Reactions: Auchelius
Ben gitmezdim

• WTF
Reactions: Serialsuicide
Kesinlikle yaşanır, 2 haftalık precollegeda bile 1htb 1mtb ile yiyişmiştim çok iyi ortam ingilizcen falan yerindeyse
nasıl gittin acaba sorabilirmiyim

• +1
Reactions: Auchelius and Kayra139
nasıl gittin acaba sorabilirmiyim
Kanka 2 yıldır amerikaya hazırlanıyorum Sat- ap sınavları var ayrıca yarı zamanlı üniversitede araştırma görevlisi olarak çalışıyorum vs vs bunları başvuru formuna yazdım program da brown pre-college bakmak istersen

• +1
Reactions: Auchelius, Dathomirian Zabrak, Kayra139 and 1 other person
Kanka 2 yıldır amerikaya hazırlanıyorum Sat- ap sınavları var ayrıca yarı zamanlı üniversitede araştırma görevlisi olarak çalışıyorum vs vs bunları başvuru formuna yazdım program da brown pre-college bakmak istersen
çok para lazım mı peki

• +1
Reactions: Auchelius and Kayra139
o paraya LL ol yabancıyla evlenip git

• +1
  • Hmm...
Reactions: why not me?, Serialsuicide and Auchelius
ha o yüzden sen anandan para isterken ben burada 5x asgari maaş kazanıyom doğru dedin
lan amınakoduğum yalan mı söyledim
gider miydiniz diye burda ayırmışsın kelimeyi low iq degilsen nesin

• JFL
Reactions: why not me?, alternative_pill and Auchelius
lan amınakoduğum yalan mı söyledim

gider miydiniz diye burda ayırmışsın kelimeyi low iq degilsen nesin
Yav sikecem sanane nasıl yazıyosam yazıyom ben bilmiyomu

• Hmm...
Reactions: Serialsuicide
Baya iyi boyun ve ratin kaç
Boy 187 forumdaki @Resistance. m mtn- h mtn diye puanlamıştı ama ondan beri eye areayı geliştirdim bence

• +1
Reactions: Auchelius and Resistance.
Boy 187 forumdaki @Resistance. m mtn- h mtn diye puanlamıştı ama ondan beri eye areayı geliştirdim bence
olm bana cidden etiketler gelmiyor

High MTN with high appeal and med pheno bu arada evet yakışıklı bir kardeşimiz göz alanı biraz brutal ama birkaç göz alanı surgerysi ile cok rahat strong htn low clite olacağını dusunuyorum

• +1
Reactions: Auchelius, Serialsuicide and alternative_pill
olm bana cidden etiketler gelmiyor

High MTN with high appeal and med pheno bu arada evet yakışıklı bir kardeşimiz göz alanı biraz brutal ama birkaç göz alanı surgerysi ile cok rahat strong htn low clite olacağını dusunuyorum
banada gelmedi senin etiketledigin

• +1
Reactions: Resistance.
knk 187 mtnle nasıl türkiyede daygame yapamıyon la harbi

• Hmm...
Kanka direk high inhibim galiba hiç approach etmedim, abdde mesela direk low inhib kolaydı ama tr çok zor

• Hmm...
Reactions: Resistance. and Serialsuicide
yaw olm day gaming ıcın cok rahat htn facecard lazım amk mid htn falan minimum aniden dışarıdan durduk yere konusmaya gelen birisini kız niye kabul etsin yani cidden geçerli bir sebeb olması lazım yani tanışmıyonuz etmıyonuz amk

• +1
  • Hmm...
Reactions: yadih, why not me? and Serialsuicide
USA mentali farkli, eger o mentaldeysen trde kalmak yapabilecegin en kotu sey tbh

Boy da çok önemli de yine bir facecard etmıyo be babacum bılıyon mu ama bu cocuk yakışıklı yani birkaç hardmaxx atsa tamam
aynı ortamdaki kızları etkileyebiliyorum amd cold approach çok zor

• +1
dedim de kendim approach yapamıyorum
Baba sizde ne istiyonuz anlamadım ki manıta olmus bıton ilgi de gormussun dısarıdan cold apporach da almıssın diyon ki şimdi kimi istesem bana domalsın direkt kabul etsin beni chico gibi sokağa cıktıgında 30 kişi mi koşsun arkandan ıstıyon olm chill işte cinsel değerin yüksek yani niye bunu kafaya takarsın ki amk

• +1
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, alternative_pill and why not me?
Baba sizde ne istiyonuz anlamadım ki manıta olmus bıton ilgi de gormussun dısarıdan cold apporach da almıssın diyon ki şimdi kimi istesem bana domalsın chico gibi sokağa cıktıgında 30 kişi mi koşsun arkandan ıstıyon olm chill işte cinsel değerin yüksek yani niye bunu kafaya takarsın ki amk
:feelswhy:ben onu mu diyorum

• Hmm...
baboli cold apporach denıyorum ama başarısız oluyorum diyorsun sana üstte zaten tam olarak açar mısın ne demek istedin demiştim
cold approach deniyorum ama başarısız oluyorum değil, direk denemiyorum reddedilme korkusu ve alay edillme korkusundan

• Hmm...
USA foidi reddederse sıkıntı yok ama Türk foidi ederse sıkıntı var yani:lul:
reis türk foidi hayır teşekkürler demiyor ki humiliate ediyo

• +1
Reactions: why not me? and Resistance.
türkiyede oluyo yurtdışında daha softblow oluyor reddetme çok koymuyor
Yani şaka bir yana haklısın evet cidden bende baya tanıklık ettım kızlar kendı aralarında kendılerıne yazan erkeklerle daşak geçiyolardı siktir et mk git yurtdısından bul bıtane kız takıl var sende o smv

• +1
Reactions: alternative_pill and Serialsuicide
Baba sizde ne istiyonuz anlamadım ki manıta olmus bıton ilgi de gormussun dısarıdan cold apporach da almıssın diyon ki şimdi kimi istesem bana domalsın direkt kabul etsin beni chico gibi sokağa cıktıgında 30 kişi mi koşsun arkandan ıstıyon olm chill işte cinsel değerin yüksek yani niye bunu kafaya takarsın ki amk
Chads.org

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, why not me? and Resistance.
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, why not me? and Resistance.
USA dünyada finansal olarak özgürleşebileceğin en iyi ülke

• +1
Reactions: Serialsuicide and Auchelius