dogu
manlet
Şuan istersem Collage yoluyla gide bilirim paramda var siz olsanız gider miydiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
giderdim türkiyede ne beklicem amkŞuan istersem Collage yoluyla gide bilirim paramda var siz olsanız gider miydiniz
olm bide o low iqyla hangi üni alcak seni amkŞuan istersem Collage yoluyla gide bilirim paramda var siz olsanız gider miydiniz
nasıl gittin acaba sorabilirmiyimKesinlikle yaşanır, 2 haftalık precollegeda bile 1htb 1mtb ile yiyişmiştim çok iyi ortam ingilizcen falan yerindeyse
Kanka 2 yıldır amerikaya hazırlanıyorum Sat- ap sınavları var ayrıca yarı zamanlı üniversitede araştırma görevlisi olarak çalışıyorum vs vs bunları başvuru formuna yazdım program da brown pre-college bakmak istersennasıl gittin acaba sorabilirmiyim
çok para lazım mı pekiKanka 2 yıldır amerikaya hazırlanıyorum Sat- ap sınavları var ayrıca yarı zamanlı üniversitede araştırma görevlisi olarak çalışıyorum vs vs bunları başvuru formuna yazdım program da brown pre-college bakmak istersen
Yaşamak için gitmezdim ama okul okumaya giderdimBen gitmezdim
2 haftalık program 5k, bana 3ksını burs verdilerçok para lazım mı peki
ha o yüzden sen anandan para isterken ben burada 5x asgari maaş kazanıyom doğru dedinolm bide o low iqyla hangi üni alcak seni amk![]()
türkçe gibi ingilizce konuşuyorum zaten küçük yaşta öğrendimKesinlikle yaşanır, 2 haftalık precollegeda bile 1htb 1mtb ile yiyişmiştim çok iyi ortam ingilizcen falan yerindeyse
lan amınakoduğum yalan mı söyledimha o yüzden sen anandan para isterken ben burada 5x asgari maaş kazanıyom doğru dedin
gider miydiniz diye burda ayırmışsın kelimeyi low iq degilsen nesinŞuan istersem Collage yoluyla gide bilirim paramda var siz olsanız gider miydiniz
LL olucam ama ne zaman bilmiyomo paraya LL ol yabancıyla evlenip git
Yav sikecem sanane nasıl yazıyosam yazıyom ben bilmiyomulan amınakoduğum yalan mı söyledim
gider miydiniz diye burda ayırmışsın kelimeyi low iq degilsen nesin
Baya iyi boyun ve ratin kaçKesinlikle yaşanır, 2 haftalık precollegeda bile 1htb 1mtb ile yiyişmiştim çok iyi ortam ingilizcen falan yerindeyse
Boy 187 forumdaki @Resistance. m mtn- h mtn diye puanlamıştı ama ondan beri eye areayı geliştirdim benceBaya iyi boyun ve ratin kaç
olm bana cidden etiketler gelmiyorBoy 187 forumdaki @Resistance. m mtn- h mtn diye puanlamıştı ama ondan beri eye areayı geliştirdim bence
banada gelmedi senin etiketlediginolm bana cidden etiketler gelmiyor
High MTN with high appeal and med pheno bu arada evet yakışıklı bir kardeşimiz göz alanı biraz brutal ama birkaç göz alanı surgerysi ile cok rahat strong htn low clite olacağını dusunuyorum
knk 187 mtnle nasıl türkiyede daygame yapamıyon la harbiBoy 187 forumdaki @Resistance. m mtn- h mtn diye puanlamıştı ama ondan beri eye areayı geliştirdim bence
Kanka direk high inhibim galiba hiç approach etmedim, abdde mesela direk low inhib kolaydı ama tr çok zorknk 187 mtnle nasıl türkiyede daygame yapamıyon la harbi
abdede low inhib otomatik geliyo galibaKanka direk high inhibim galiba hiç approach etmedim, abdde mesela direk low inhib kolaydı ama tr çok zor
yaw olm day gaming ıcın cok rahat htn facecard lazım amk mid htn falan minimum aniden dışarıdan durduk yere konusmaya gelen birisini kız niye kabul etsin yani cidden geçerli bir sebeb olması lazım yani tanışmıyonuz etmıyonuz amkknk 187 mtnle nasıl türkiyede daygame yapamıyon la harbi
187 mtn yeterde artar amqyaw olm day gaming ıcın cok rahat htn facecard lazım amk mid htn falan minimum
Boy da çok önemli de yine bir facecard etmıyo be babacum bılıyon mu ama bu cocuk yakışıklı yani birkaç hardmaxx atsa tamam187 mtn yeterde artar amq
aynı ortamdaki kızları etkileyebiliyorum amd cold approach çok zorBoy da çok önemli de yine bir facecard etmıyo be babacum bılıyon mu ama bu cocuk yakışıklı yani birkaç hardmaxx atsa tamam
Olm dışarıdan cold apporach alıyom demedın mı banaaynı ortamdaki kızları etkileyebiliyorum amd cold approach çok zor
dedim de kendim approach yapamıyorumOlm dışarıdan cold apporach alıyom demedın mı bana
Chads.orgdedim de kendim approach yapamıyorum
Baba sizde ne istiyonuz anlamadım ki manıta olmus bıton ilgi de gormussun dısarıdan cold apporach da almıssın diyon ki şimdi kimi istesem bana domalsın direkt kabul etsin beni chico gibi sokağa cıktıgında 30 kişi mi koşsun arkandan ıstıyon olm chill işte cinsel değerin yüksek yani niye bunu kafaya takarsın ki amkdedim de kendim approach yapamıyorum
Baba sizde ne istiyonuz anlamadım ki manıta olmus bıton ilgi de gormussun dısarıdan cold apporach da almıssın diyon ki şimdi kimi istesem bana domalsın chico gibi sokağa cıktıgında 30 kişi mi koşsun arkandan ıstıyon olm chill işte cinsel değerin yüksek yani niye bunu kafaya takarsın ki amk
baboli cold apporach denıyorum ama başarısız oluyorum diyorsun sana üstte zaten tam olarak açar mısın ne demek istedin demiştimben onu mu diyorum
cold approach deniyorum ama başarısız oluyorum değil, direk denemiyorum reddedilme korkusu ve alay edillme korkusundanbaboli cold apporach denıyorum ama başarısız oluyorum diyorsun sana üstte zaten tam olarak açar mısın ne demek istedin demiştim
Bu korku tek yurtdışında mı oluyo yoksa sadece Türkiyede micold approach deniyorum ama başarısız oluyorum değil, direk denemiyorum reddedilme korkusu ve alay edillme korkusundan
türkiyede oluyo yurtdışında daha softblow oluyor reddetme çok koymuyorBu korku tek yurtdışında mı oluyo yoksa sadece Türkiyede mi
USA foidi reddederse sıkıntı yok ama Türk foidi ederse sıkıntı var yanitürkiyede oluyo yurtdışında daha softblow oluyor reddetme çok koymuyor
reis türk foidi hayır teşekkürler demiyor ki humiliate ediyoUSA foidi reddederse sıkıntı yok ama Türk foidi ederse sıkıntı var yani![]()
Yani şaka bir yana haklısın evet cidden bende baya tanıklık ettım kızlar kendı aralarında kendılerıne yazan erkeklerle daşak geçiyolardı siktir et mk git yurtdısından bul bıtane kız takıl var sende o smvtürkiyede oluyo yurtdışında daha softblow oluyor reddetme çok koymuyor
Baba sizde ne istiyonuz anlamadım ki manıta olmus bıton ilgi de gormussun dısarıdan cold apporach da almıssın diyon ki şimdi kimi istesem bana domalsın direkt kabul etsin beni chico gibi sokağa cıktıgında 30 kişi mi koşsun arkandan ıstıyon olm chill işte cinsel değerin yüksek yani niye bunu kafaya takarsın ki amk
Chads.org
Attan inip essege binmeye calisiyor onuda beceremiyorUSA foidi reddederse sıkıntı yok ama Türk foidi ederse sıkıntı var yani![]()
USA dünyada finansal olarak özgürleşebileceğin en iyi ülkeŞuan istersem Collage yoluyla gide bilirim paramda var siz olsanız gider miydiniz