D
Deleted member 70692
Anti natural 💀 test, hgh, t4, e2 lover
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kiss me k k kiss mekıza aldığım hediyeyi nerede verebilirim park cart curt mu yoksa kafe falan mı makul
yakınlaştığın özel bir anda vermelisin çok güzel olur.kıza aldığım hediyeyi nerede verebilirim park cart curt mu yoksa kafe falan mı makul
kutuyla eline mi tutuşturcam kolyeyi yoksa kutusundan çıkarıp boynuna falan mı takayımyakınlaştığın özel bir anda vermelisin çok güzel olur.
yakınlaşamıyorsan eğer sana bir hediye aldım ben, nedir tahmin et fln de kızı konuştur meraklandır sonra çıkar ver
ben şahsen yakınlaşma esnasında verirdim, bu sarılmak olur yanyana oturmak da olabilir.
samimiyetinize bagli ortama da bagli kafede hos olmaz bence parkta falan otururken taksan guzel olur kralkutuyla eline mi tutuşturcam kolyeyi yoksa kutusundan çıkarıp boynuna falan mı takayım
amk sen otistiksin he? doğaçlama yapamıyormusun sen? elin ayağın birbirine mi girecek? istersen kızla eve gittiğinde ne yapacağını orga girip sor amk ?kutuyla eline mi tutuşturcam kolyeyi yoksa kutusundan çıkarıp boynuna falan mı takayım
bunlar biraz da tytnin tipe bagli tipsiz bi malin boyle seyler yaptigini dusunsene ne kadar komik olur o kadar cirkin degildir tyt de yine de mal gibi durur yani cirkin bi eleman yapsa mesela elemandafsdafsfadsfa gibiamk sen otistiksin he? doğaçlama yapamıyormusun sen? elin ayağın birbirine mi girecek? istersen kızla eve gittiğinde ne yapacağını orga girip sor amk ?
çabuk kendini düzelt.
2 seçenek var,
1, parkta biryerde yanyana oturdun sarıldın kıza, yanağına öpücük kondurdun oda senin kondurdu, elinden tuttun gözlerine bakıp "sana birşey vericem ama şaşırmak yok" diyip kızı meraklandır, ne ne o fln bişiler dicek "tahmin et, bir hediye olarak" diceksin (o sırada elini tutmaya devam et ve göz temasını bozma) biraz kızı konuşturup heyecanlandırdıktan sonra çıkartıp hediyeyi veriyosun.
ilk öpüşmeni de orda alırsın aldığın hediyeye ve kızın tepkisine göre, hatta hediyeyi alıp sana teşekkür edip sarıldıktan sonra kızın gözüne bakıp "beni seviyormusun?" diyip hafif sırıtarak söyle, biraz düşünücek sonra sana sarılacak evet dicek muhtemelen, bu kızın unutamayacağı bir anı olacak sana duygusal olarak bağlanmasını sağlıcak
tabi sende bunları yapacak göt görmüyorum.
2, kızla hiç yanaşamadın, kafede yine kıza heyecan katarak, sana bir hediye aldım tahmin et cart curt konuştur kızı şey yap sonra hediyeyi ver teşşekkür eder sende eve gidersin ok?
tyt ne oluyo anlamadım senibunlar biraz da tytnin tipe bagli tipsiz bi malin boyle seyler yaptigini dusunsene ne kadar komik olur o kadar cirkin degildir tyt de yine de mal gibi durur yani cirkin bi eleman yapsa mesela elemandafsdafsfadsfa gibi
kızla eve gittiğimde ne yapmam lazımamk sen otistiksin he? doğaçlama yapamıyormusun sen? elin ayağın birbirine mi girecek? istersen kızla eve gittiğinde ne yapacağını orga girip sor amk ?
çabuk kendini düzelt.
2 seçenek var,
1, parkta biryerde yanyana oturdun sarıldın kıza, yanağına öpücük kondurdun oda senin kondurdu, elinden tuttun gözlerine bakıp "sana birşey vericem ama şaşırmak yok" diyip kızı meraklandır, ne ne o fln bişiler dicek "tahmin et, bir hediye olarak" diceksin (o sırada elini tutmaya devam et ve göz temasını bozma) biraz kızı konuşturup heyecanlandırdıktan sonra çıkartıp hediyeyi veriyosun.
ilk öpüşmeni de orda alırsın aldığın hediyeye ve kızın tepkisine göre, hatta hediyeyi alıp sana teşekkür edip sarıldıktan sonra kızın gözüne bakıp "beni seviyormusun?" diyip hafif sırıtarak söyle, biraz düşünücek sonra sana sarılacak evet dicek muhtemelen, bu kızın unutamayacağı bir anı olacak sana duygusal olarak bağlanmasını sağlıcak
2, kızla hiç yanaşamadın, kafede yine kıza heyecan katarak, sana bir hediye aldım tahmin et cart curt konuştur kızı şey yap sonra hediyeyi ver teşşekkür eder sende eve gidersin ok?
yok daha iyisini de yaparım bunun da 40 iq düşük versiyonum ne yapardı bu durumda acaba diye düşünüyordum en kötü senaryo gibi. sağol itörnılcımamk sen otistiksin he? doğaçlama yapamıyormusun sen? elin ayağın birbirine mi girecek? istersen kızla eve gittiğinde ne yapacağını orga girip sor amk ?
çabuk kendini düzelt.
2 seçenek var,
yakısıklı degil ama sempatik ( adamcık(173-174) , mtn pretty boy)bunlar biraz da tytnin tipe bagli tipsiz bi malin boyle seyler yaptigini dusunsene ne kadar komik olur o kadar cirkin degildir tyt de yine de mal gibi durur yani cirkin bi eleman yapsa mesela elemandafsdafsfadsfa gibi
ben senin 40 iq düşük halin miyim ?40 iq düşük versiyonum ne yapardı bu durumda acaba diye düşünüyordum en kötü senaryo gibi.
hayır bebeğim sen 40 iq dusuk halime insani sosyal destek veren psikologumsunben senin 40 iq düşük halin miyim ?
ben niye senin 40 iq düşük halinle muhattap oluyorum amcık senihayır bebeğim sen 40 iq dusuk halime insani sosyal destek veren psikologumsun
kanka benden ufak bi analiz gelsin.ben niye senin 40 iq düşük halinle muhattap oluyorum amcık seni
sana +80iq lük malzeme verdim al napıyosan yap
sinirliyim karışmayın banakanka benden ufak bi analiz gelsin.
bu pis adam diyoki sen benim anca -40 iqlu halimle muhattap olursun
Yani bilmiyorum öyle bişey anladım ben
olay ckarma elemanqweqwe amınamogayımkanka benden ufak bi analiz gelsin.
bu pis adam diyoki sen benim anca -40 iqlu halimle muhattap olursun
Yani bilmiyorum öyle bişey anladım ben