![angrybirds](/data/avatars/l/100/100697.jpg?1737065723)
angrybirds
Sma Vurgunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
dazlakNeki o
bu eleman nıye garıp duruyo la komik duruyo
komik diye begendimbegenmis bide
hep bu incel looksmaxcilar tarikati yuzundenbir de bu skinhead ozenti ibneler cikti aq
trde cok yokda cogalıyolarhep bu incel looksmaxcilar tarikati yuzunden
nasi yok knk ben niyeyse her herde goruyom işin komik tarafida hep tecakın düşünce yapısına ters düşen ve uzun saçlı gozluklu twink tipler skinheadliğa ozeniyortrde cok yokda cogalıyolar
kafası sıfır dazlaklarskinhead ne
gordum onunasi yok knk ben niyeyse her herde goruyom işin komik tarafida hep tecakın düşünce yapısına ters düşen ve uzun saçlı gozluklu twink tipler skinheadliğa ozeniyor
gecen punk kenan diye bi herifi dovduler onun gibi icraat yapanlara laf yok herif kızlara sarkıntılık yapıyomuş
ama tum gun pcde oyun oynayipta tiktok editleri atanlara patlıyom
rus holigan topluluğu genelde punk kesme düşman kesilmişlerdir kendileride punk hayat tarzına sahip aslında skin head ismi kafalarının 0 numara keltoş olmasından geliyor nazi olanları var nazi olmayanları var pedofilileri dövüyorlarskinhead ne
adamların hayat mottosu hoşuma gidiyo ama türkiyede yapamaz kimse öyle bişey ensenden tutar yollarlar amkrus holigan topluluğu genelde punk kesme düşman kesilmişlerdir kendileride punk hayat tarzına sahip aslında skin head ismi kafalarının 0 numara keltoş olmasından geliyor nazi olanları var nazi olmayanları var pedofilileri dövüyorlar
rusyanın kekoları gibi birşey
ordada illegal burdada illegal kanka ama şuan çoğunun yaptığı şey facebooktan falan 50-60 yaş dayı düşürüp onu dövmekadamların hayat mottosu hoşuma gidiyo ama türkiyede yapamaz kimse öyle bişey ensenden tutar yollarlar amk
yok la onu demiyom türkiyede ne kadar büyük küçük olsun illegal bi örgüt/çete olarak 2 gün dayanamazsınordada illegal burdada illegal kanka ama şuan çoğunun yaptığı şey facebooktan falan 50-60 yaş dayı düşürüp onu dövmek
onu herkes dover zaten adam tirsarsa bi sikim olmaz karisi çocuğu varsa caydirirsin
Nasıl dayanamaz la taksicisinden tut sokaktaki kekoya kadar herkes cetelesiyor aq ulkesinde hepsininde bir yerde tanıdığı var kimse kimseye bisey yapamıyor olan halka oluyoyok la onu demiyom türkiyede ne kadar büyük küçük olsun illegal bi örgüt/çete olarak 2 gün dayanamazsın
çeteleşiyolar knk ataman kardeşliği biliyon muyok la onu demiyom türkiyede ne kadar büyük küçük olsun illegal bi örgüt/çete olarak 2 gün dayanamazsın
pazardan anasına kamuflaj eşofman aldırmış pantolon bile değil amk eşofman
ben bi ara tiktokta onun hakkında video yaptıydım ozur diledi mk salagı kabahati bile yoktu sadece daşşak geçesim gelmişti mogger videolari yapiyodu o twink tipiylesonra profili gizliye aldi videolarin çogunu silditunayla falan yayınlarda sohbet ediyorduk eskıden adama soruyom pedofılı dovuyonmu hayır tecavuzculerı dovuyonuz mu hayır nabıyonuz aq dedun kanka oyle mıllıyetcılık falan he tmm kank dedım
onla tassak gecen senmıydın aqqq ertugrulgazımı neydı galıba tt nıckıben bi ara tiktokta onun hakkında video yaptıydım ozur diledi mk salagı kabahati bile yoktu sadece daşşak geçesim gelmişti mogger videolari yapiyodu o twink tipiylesonra profili gizliye aldi videolarin çogunu sildi
ama şuan o punk Kenanı dovenler arasında oda var heralde bilmiyom
evet knk alzheimer misin olm sana daha once soylediydimonla tassak gecen senmıydın aqqq ertugrulgazımı neydı galıba tt nıckı
aynı gruptaytık senle luksmex grubu chalom yanı samet falan vardı hatırlıyonmu bende turanıdmoggerevet knk alzheimer misin olm sana daha once soylediydim
ben grubu banlattım sanıp beni çıkardılar birinden diğeride full normieydi amk iki grup mu vardi tek grup mu vardi hatirlamiyomda birinden banladilar birindende kendim çiktimaynı gruptaytık senle luksmex grubu chalom yanı samet falan vardı hatırlıyonmu bende turanıdmogger
kanka o gruptakı cogu kısıyle bulustum bakı emın falan bıde musab da gelıyo ıstanbula onlada buluscaz kanka luksmextendeb baya bırıyle bulustum neurodıvergent maxxıngben grubu banlattım sanıp beni çıkardılar birinden diğeride full normieydi amk iki grup mu vardi tek grup mu vardi hatirlamiyomda birinden banladilar birindende kendim çiktim
bu sene bi antalya buluşmasıda yapak yuda starboi bide peter steele antalyadaydi heraldekanka o gruptakı cogu kısıyle bulustum bakı emın falan bıde musab da gelıyo ıstanbula onlada buluscaz kanka luksmextendeb baya bırıyle bulustum neurodıvergent maxxıng
baba umarım olurda antalyaya nası gelecem ben aqbu sene bi antalya buluşmasıda yapak
halledilir ya o buluşma yaparsak gunubirlik gelirsinbaba umarım olurda antalyaya nası gelecem ben aq
knk kendi aralarında çeteleşir o keko dedikleriniz sokakta polis görsünler yavru kedilere dönerler amkNasıl dayanamaz la taksicisinden tut sokaktaki kekoya kadar herkes cetelesiyor aq ulkesinde hepsininde bir yerde tanıdığı var kimse kimseye bisey yapamıyor olan halka oluyo
ya napcaktı olum polislere kafa tutan adam ya salaktır ya salaktırknk kendi aralarında çeteleşir o keko dedikleriniz sokakta polis görsünler yavru kedilere dönerler amk
keko dediklerinizin hepsi wannabe sokak faresi yaniya napcaktı olum polislere kafa tutan adam ya salaktır ya salaktır
knk illegal yaşam böyle birşey HERŞEYDE DOĞAL SEÇİLİM ETKİLİkeko dediklerinizin hepsi wannabe sokak faresi yani
aynı şeyden bahsediyoruz knkknk illegal yaşam böyle birşey HERŞEYDE DOĞAL SEÇİLİM ETKİLİ
mantıken illegal yaşayan adam kaybedicek pek şeyi olmayan adamdır anası babası ondna ümidini kesmiş belki ölmüş belki kavgalı oğlu nolcak sokakta kalcak sürüncek fare gibi yaşıycak eks atcak alkol iççek yeri gelcek kavga etcek kimse durduk yere birden ben sokağa düşcem ona buna salça olcam demez
polise kafa tutan adam kim olursa olsun salaktır ama bu işler artisliğe gelmez yersin 30 yıl dışarı çıktığında akrabaların ölmüş olur hasımların anana babana salça olur bi düşün olm
demek istediğim şeyde bukimse durduk yere birden ben sokağa düşcem ona buna salça olcam demez
bu net maarda
Takıntılı orospu çocuğu.bu net maarda
aglama ozurlu oe reacherin postlarini calmasini biliyosunTakıntılı orospu çocuğu.
ayni sana benziyo isken