skinhead ozentileri

angrybirds

angrybirds

Sma Vurgunu
Screenshot 2025 02 01 13 51 11 178 edit comzhiliaoappmusically

• JFL
Reactions: szolliontaraelis, maarda and Black_Pill_Enjoyer1
begenmis bide

bir de bu skinhead ozenti ibneler cikti aq

• JFL
  • +1
Reactions: szolliontaraelis and angrybirds
trde cok yokda cogalıyolar
nasi yok knk ben niyeyse her herde goruyom işin komik tarafida hep tecakın düşünce yapısına ters düşen ve uzun saçlı gozluklu twink tipler skinheadliğa ozeniyor
gecen punk kenan diye bi herifi dovduler onun gibi icraat yapanlara laf yok herif kızlara sarkıntılık yapıyomuş
ama tum gun pcde oyun oynayipta tiktok editleri atanlara patlıyom

skinhead ne

nasi yok knk ben niyeyse her herde goruyom işin komik tarafida hep tecakın düşünce yapısına ters düşen ve uzun saçlı gozluklu twink tipler skinheadliğa ozeniyor
gecen punk kenan diye bi herifi dovduler onun gibi icraat yapanlara laf yok herif kızlara sarkıntılık yapıyomuş
ama tum gun pcde oyun oynayipta tiktok editleri atanlara patlıyom
gordum onu

skinhead ne
rus holigan topluluğu genelde punk kesme düşman kesilmişlerdir kendileride punk hayat tarzına sahip aslında skin head ismi kafalarının 0 numara keltoş olmasından geliyor nazi olanları var nazi olmayanları var pedofilileri dövüyorlar
rusyanın kekoları gibi birşey

• +1
Reactions: hakyolcusu34#⅜$*_]+
rus holigan topluluğu genelde punk kesme düşman kesilmişlerdir kendileride punk hayat tarzına sahip aslında skin head ismi kafalarının 0 numara keltoş olmasından geliyor nazi olanları var nazi olmayanları var pedofilileri dövüyorlar
rusyanın kekoları gibi birşey
adamların hayat mottosu hoşuma gidiyo ama türkiyede yapamaz kimse öyle bişey ensenden tutar yollarlar amk

adamların hayat mottosu hoşuma gidiyo ama türkiyede yapamaz kimse öyle bişey ensenden tutar yollarlar amk
ordada illegal burdada illegal kanka ama şuan çoğunun yaptığı şey facebooktan falan 50-60 yaş dayı düşürüp onu dövmek
onu herkes dover zaten adam tirsarsa bi sikim olmaz karisi çocuğu varsa caydirirsin

• +1
Reactions: starboi.
ordada illegal burdada illegal kanka ama şuan çoğunun yaptığı şey facebooktan falan 50-60 yaş dayı düşürüp onu dövmek
onu herkes dover zaten adam tirsarsa bi sikim olmaz karisi çocuğu varsa caydirirsin
yok la onu demiyom türkiyede ne kadar büyük küçük olsun illegal bi örgüt/çete olarak 2 gün dayanamazsın

• +1
Reactions: angrybirds
yok la onu demiyom türkiyede ne kadar büyük küçük olsun illegal bi örgüt/çete olarak 2 gün dayanamazsın
Nasıl dayanamaz la taksicisinden tut sokaktaki kekoya kadar herkes cetelesiyor aq ulkesinde hepsininde bir yerde tanıdığı var kimse kimseye bisey yapamıyor olan halka oluyo

• +1
Screenshot 2025 02 01 19 04 40 95 50ef9f5a0f3fc24b6f0ffc8843167fe4

• JFL
  • Hmm...
Reactions: recai iskender, hellomylove and angrybirds
çeteleşiyolar knk ataman kardeşliği biliyon mu

pazardan anasına kamuflaj eşofman aldırmış pantolon bile değil amk eşofman 🥵
ben böyle bi türeme olsam kimse farketmezdi ev askeri kıyafet dolu asker amcalarım yolluyo postal mont içlik eldiven türk armalı bayonet vardı annem sakladı o zaman hala bulamiyom aminakoyim

tunayla falan yayınlarda sohbet ediyorduk eskıden adama soruyom pedofılı dovuyonmu hayır tecavuzculerı dovuyonuz mu hayır nabıyonuz aq dedun kanka oyle mıllıyetcılık falan he tmm kank dedım

• JFL
Reactions: recai iskender
tunayla falan yayınlarda sohbet ediyorduk eskıden adama soruyom pedofılı dovuyonmu hayır tecavuzculerı dovuyonuz mu hayır nabıyonuz aq dedun kanka oyle mıllıyetcılık falan he tmm kank dedım
ben bi ara tiktokta onun hakkında video yaptıydım ozur diledi mk salagı kabahati bile yoktu sadece daşşak geçesim gelmişti mogger videolari yapiyodu o twink tipiylesonra profili gizliye aldi videolarin çogunu sildi
ama şuan o punk Kenanı dovenler arasında oda var heralde bilmiyom

• JFL
Reactions: recai iskender
amın oğlu bide video çekmiş bu yumruğum yuzune çarpinca fena eder falan diye sanki bizde yumruk yok amına koyim benim elim armut topluyo açıklama vodeosu falan cektiudi kendini kucuk duşurdu ama sadece o videolarla

ben bi ara tiktokta onun hakkında video yaptıydım ozur diledi mk salagı kabahati bile yoktu sadece daşşak geçesim gelmişti mogger videolari yapiyodu o twink tipiylesonra profili gizliye aldi videolarin çogunu sildi
ama şuan o punk Kenanı dovenler arasında oda var heralde bilmiyom
onla tassak gecen senmıydın aqqq ertugrulgazımı neydı galıba tt nıckı

• +1
onla tassak gecen senmıydın aqqq ertugrulgazımı neydı galıba tt nıckı
evet knk alzheimer misin olm sana daha once soylediydim

• JFL
Reactions: ER enjoyer
evet knk alzheimer misin olm sana daha once soylediydim
aynı gruptaytık senle luksmex grubu chalom yanı samet falan vardı hatırlıyonmu bende turanıdmogger

• +1
aynı gruptaytık senle luksmex grubu chalom yanı samet falan vardı hatırlıyonmu bende turanıdmogger
ben grubu banlattım sanıp beni çıkardılar birinden diğeride full normieydi amk iki grup mu vardi tek grup mu vardi hatirlamiyomda birinden banladilar birindende kendim çiktim

ben grubu banlattım sanıp beni çıkardılar birinden diğeride full normieydi amk iki grup mu vardi tek grup mu vardi hatirlamiyomda birinden banladilar birindende kendim çiktim
kanka o gruptakı cogu kısıyle bulustum bakı emın falan bıde musab da gelıyo ıstanbula onlada buluscaz kanka luksmextendeb baya bırıyle bulustum neurodıvergent maxxıng

kanka o gruptakı cogu kısıyle bulustum bakı emın falan bıde musab da gelıyo ıstanbula onlada buluscaz kanka luksmextendeb baya bırıyle bulustum neurodıvergent maxxıng
bu sene bi antalya buluşmasıda yapak yuda starboi bide peter steele antalyadaydi heralde

Nasıl dayanamaz la taksicisinden tut sokaktaki kekoya kadar herkes cetelesiyor aq ulkesinde hepsininde bir yerde tanıdığı var kimse kimseye bisey yapamıyor olan halka oluyo
knk kendi aralarında çeteleşir o keko dedikleriniz sokakta polis görsünler yavru kedilere dönerler amk

knk kendi aralarında çeteleşir o keko dedikleriniz sokakta polis görsünler yavru kedilere dönerler amk
ya napcaktı olum polislere kafa tutan adam ya salaktır ya salaktır

• +1
Reactions: starboi.
keko dediklerinizin hepsi wannabe sokak faresi yani
knk illegal yaşam böyle birşey HERŞEYDE DOĞAL SEÇİLİM ETKİLİ
mantıken illegal yaşayan adam kaybedicek pek şeyi olmayan adamdır anası babası ondna ümidini kesmiş belki ölmüş belki kavgalı oğlu nolcak sokakta kalcak sürüncek fare gibi yaşıycak eks atcak alkol iççek yeri gelcek kavga etcek kimse durduk yere birden ben sokağa düşcem ona buna salça olcam demez

polise kafa tutan adam kim olursa olsun salaktır ama bu işler artisliğe gelmez yersin 30 yıl dışarı çıktığında akrabaların ölmüş olur hasımların anana babana salça olur bi düşün olm

knk illegal yaşam böyle birşey HERŞEYDE DOĞAL SEÇİLİM ETKİLİ
mantıken illegal yaşayan adam kaybedicek pek şeyi olmayan adamdır anası babası ondna ümidini kesmiş belki ölmüş belki kavgalı oğlu nolcak sokakta kalcak sürüncek fare gibi yaşıycak eks atcak alkol iççek yeri gelcek kavga etcek kimse durduk yere birden ben sokağa düşcem ona buna salça olcam demez

polise kafa tutan adam kim olursa olsun salaktır ama bu işler artisliğe gelmez yersin 30 yıl dışarı çıktığında akrabaların ölmüş olur hasımların anana babana salça olur bi düşün olm
aynı şeyden bahsediyoruz knk
kimse durduk yere birden ben sokağa düşcem ona buna salça olcam demez
demek istediğim şeyde bu
sokakta görüpte keko dediğin insanlar bunu aykırılık/havalı birşey olarak görüyorlar
herhangi bir genç tiktok gibi platformlarda 2 saat kaydırsın böyle insanları örnek almaya başlıyolar çünkü sosyal medyada böyle şeyleri havalı gösteriyolar

• +1
IMG 2579

• JFL