Skolyoz brutal

ER enjoyer

ER enjoyer

Terachad in Türkiye Mtn in europe
Onca failom yokmuş gibi bide skolyozun verdiği anasının amı gibi olan çene asimetrisi varya aq arka kamerayla çekilen her fotoda çenem aşşşırı asimetrik çıkıyor orbun çenesinden daha asimetrik amkkkkkkkkkkkkk fotoları aynalamadan paylaşamıyorum genellikle

• +1
Reactions: Peter Steele and auitistsurvior
Onca failom yokmuş gibi bide skolyozun verdiği anasının amı gibi olan çene asimetrisi varya aq arka kamerayla çekilen her fotoda çenem aşşşırı asimetrik çıkıyor orbun çenesinden daha asimetrik amkkkkkkkkkkkkk fotoları aynalamadan paylaşamıyorum genellikle
DUZELTİLEBİCEK BİSİ KAFAYA TAKMA GENCO

DUZELTİLEBİLCEK BİRSEYSE DUZELTME CABALARINA BASLA SONRA KAFAYA TAKMA KAFAYA TAKACAGIN SEY DUZELTMEYECEGİN SEYLER VARSA OYLE BİSİ YAZ BURAYA COZUM ARAYALIM

Arka kamera=ölüm mk

• +1
Reactions: auitistsurvior
size kimsenin bilmediği bir sır verim mi asimetriniz asla düzelmicek dolgu ve botoks harici:ROFLMAO::ROFLMAO:

• +1
Reactions: auitistsurvior
size kimsenin bilmediği bir sır verim mi asimetriniz asla düzelmicek dolgu ve botoks harici:ROFLMAO::ROFLMAO:
Neyazikki Bildiğim bir sırdı:forcedsmile:

buradaki neredeyse herkesin finansal durumu filley yapcak kadar iyidir bence

Yok knk YouTube izledim ben sırt üstü uyuyun düzeliyor 👍👍

Users who are viewing this thread

Back