recai iskender
unfunny cringe diagnosed future schizo
kevaşe dogida jfl attı cevap vermedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ben niye insanların yüzünden skolyozu olup olmadigini anlayabiliyomBence farkedilmiyo
Sadece cirkin oldugunu kabullenme maxing
Çirkinlikle skolyozu bağdaştırmışsın çünküBen niye insanların yüzünden skolyozu olup olmadigini anlayabiliyom
Yok ya asimetrik karılar dha çekici geliyo bana kendimi sikiyom gibi hissediyomÇirkinlikle skolyozu bağdaştırmışsın çünkü
HTB diyebileceğim bir kız da da skolyoz vardı olur bunlar
kimsenin bir fikri yok cevap verenler götten sıkıyor1 tane orospu evladı cevap vermemiş ki
arastirma yapmadan ne salliyonKemik büyümesi durmussa düzelmez.
(Araştırma yapmadan ne salliyon demeyin biraz mantıklı düşündüm sadece)
kemik büyümesi durmuşsa skolyoz nasıl düzeliyor ozmn derler adama mantıklı düşünmeye bak yarraq kafaliKemik büyümesi durmussa düzelmez.
(Araştırma yapmadan ne salliyon demeyin biraz mantıklı düşündüm sadece)
Ameliyat olan arkadaşım var kanka hani omruga falan vida falankemik büyümesi durmuşsa skolyoz nasıl düzeliyor ozmn derler adama mantıklı düşünmeye bak yarraq kafali
ameliyatsız düzelenler yok muAmeliyat olan arkadaşım var kanka hani omruga falan vida falan
Ben yok mu dedim? Bidaha okuameliyatsız düzelenler yok mu
git at kendini bi yerden la bu salaklıkla yaşanmaz
bak maymun sen diyon kemik büyümesi durmuşsa düzelmez ben diyor kemik büyümesi durmuşsa skolyoz nasi düzeliyor sen diyor ameliyatla ben diyor ameliyatsız da düzelenler varBen yok mu dedim? Bidaha oku
Benim düzelmez dediğim şey yüzdeki asimetri adam onu sormuş yavbak maymun sen diyon kemik büyümesi durmuşsa düzelmez ben diyor kemik büyümesi durmuşsa skolyoz nasi düzeliyor sen diyor ameliyatla ben diyor ameliyatsız da düzelenler var
düelmez demenin sebebi kemik büyümesi durmuşsa bilgin yok mantığı kullanmaya çalişmişsin da zekan yok niye mantıgını kullanmaya çalişiyonBenim düzelmez dediğim şey yüzdeki asimetri adam onu sormuş yav
"Skolyozun yüzde sebep olduğu asimetri skolyozu düzeltince geçer mi geçerse ne kadar sürede geçer"
Tamam sana şöyle diyeyim skolyoz yüzünden asimetri var yüzünde ama 20 yaşına kadar fizyoterapi veya ameliyat olmasan 20den sonra duzeltsen skolyozunu yüzündeki asimetri de düzelir mi???düelmez demenin sebebi kemik büyümesi durmuşsa bilgin yok mantığı kullanmaya çalişmişsin da zekan yok niye mantıgını kullanmaya çalişiyon
sussana knk artk senTamam sana şöyle diyeyim skolyoz yüzünden asimetri var yüzünde ama 20 yaşına kadar fizyoterapi veya ameliyat olmasan 20den sonra duzeltsen skolyozunu yüzündeki asimetri de düzelir mi???
Tmm knk sustum artık bensussana knk artk sen