Skolyozun yüzde sebep olduğu asimetri skolyozu düzeltince geçer mi geçerse ne kadar sürede geçer

recai iskender

recai iskender

unfunny cringe diagnosed future schizo
kevaşe dogida jfl attı cevap vermedi

Bence farkedilmiyo

Sadece cirkin oldugunu kabullenme maxing

• +1
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: Deleted member 119840, StuntmanMike, dogida and 1 other person
Ben niye insanların yüzünden skolyozu olup olmadigini anlayabiliyom
Çirkinlikle skolyozu bağdaştırmışsın çünkü
HTB diyebileceğim bir kız da da skolyoz vardı olur bunlar

Çirkinlikle skolyozu bağdaştırmışsın çünkü
HTB diyebileceğim bir kız da da skolyoz vardı olur bunlar
Yok ya asimetrik karılar dha çekici geliyo bana kendimi sikiyom gibi hissediyom

• JFL
Reactions: temelyeterliliktest and Peter Steele
1 tane orospu evladı cevap vermemiş ki

düzelmez kanka çünkü skolyozun varsa ve suratın yamuksa bvu demek oluyorki kemiklerin skolyoz a göre büyümüş

• So Sad
Reactions: recai iskender
Detaylı araştırdım maalesef cerrahi estetik gerekiyor, skolyoz tedavisi etkilemiyormuş..

• So Sad
Reactions: Hattab and recai iskender
Kemik büyümesi durmussa düzelmez.
(Araştırma yapmadan ne salliyon demeyin biraz mantıklı düşündüm sadece)

• +1
Reactions: melih
  • +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: GatoradeTRZ8, ER enjoyer, Xavier and 1 other person
Kemik büyümesi durmussa düzelmez.
(Araştırma yapmadan ne salliyon demeyin biraz mantıklı düşündüm sadece)
kemik büyümesi durmuşsa skolyoz nasıl düzeliyor ozmn derler adama mantıklı düşünmeye bak yarraq kafali

kemik büyümesi durmuşsa skolyoz nasıl düzeliyor ozmn derler adama mantıklı düşünmeye bak yarraq kafali
Ameliyat olan arkadaşım var kanka hani omruga falan vida falan

ameliyatsız düzelenler yok mu

git at kendini bi yerden la bu salaklıkla yaşanmaz
Ben yok mu dedim? Bidaha oku

Ben yok mu dedim? Bidaha oku
bak maymun sen diyon kemik büyümesi durmuşsa düzelmez ben diyor kemik büyümesi durmuşsa skolyoz nasi düzeliyor sen diyor ameliyatla ben diyor ameliyatsız da düzelenler var

bak maymun sen diyon kemik büyümesi durmuşsa düzelmez ben diyor kemik büyümesi durmuşsa skolyoz nasi düzeliyor sen diyor ameliyatla ben diyor ameliyatsız da düzelenler var
Benim düzelmez dediğim şey yüzdeki asimetri adam onu sormuş yav

"Skolyozun yüzde sebep olduğu asimetri skolyozu düzeltince geçer mi geçerse ne kadar sürede geçer"

Benim düzelmez dediğim şey yüzdeki asimetri adam onu sormuş yav

"Skolyozun yüzde sebep olduğu asimetri skolyozu düzeltince geçer mi geçerse ne kadar sürede geçer"
düelmez demenin sebebi kemik büyümesi durmuşsa bilgin yok mantığı kullanmaya çalişmişsin da zekan yok niye mantıgını kullanmaya çalişiyon

• Hmm...
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
düelmez demenin sebebi kemik büyümesi durmuşsa bilgin yok mantığı kullanmaya çalişmişsin da zekan yok niye mantıgını kullanmaya çalişiyon
Tamam sana şöyle diyeyim skolyoz yüzünden asimetri var yüzünde ama 20 yaşına kadar fizyoterapi veya ameliyat olmasan 20den sonra duzeltsen skolyozunu yüzündeki asimetri de düzelir mi???

Tamam sana şöyle diyeyim skolyoz yüzünden asimetri var yüzünde ama 20 yaşına kadar fizyoterapi veya ameliyat olmasan 20den sonra duzeltsen skolyozunu yüzündeki asimetri de düzelir mi???
sussana knk artk sen

Users who are viewing this thread

Back