softmax kadınlar için

angrybirds

angrybirds

Iron
erkekseniz iki yol var ya hormonları arttırmak yada ameliyat olmak

• JFL
Reactions: Heatmiser and menas
Amini yalaman istiyorum

Hormon arttırınca noluyo aq ergenlik harici

Bi sik bildigin yok

Maarda iherb kapanmış ben butea superba ile shilajit nerden bulcam?
Trendyoldan falan al en kötü başka yer bilmiyom ben

iherbden alınca gümrükten geçiyormuyduki ben geçmiyor diye bildiğim için hiç almadım

iherbden alınca gümrükten geçiyormuyduki ben geçmiyor diye bildiğim için hiç almadım
Belli şartlar altında geciyodu da artık reçete ayda max 5 gümrük ücreti falan filan herşeyi koydular canım ülkem

• +1
Reactions: Ashoimex
kanka shilajit trendyolda var 90 liraydi bide çifte indirime giriyodu genelde aliyodum şuan 190 lira olmuş tanesi ayda 2 paket kullanman gerekiyor onun için biraz maliyetli geldi bana ama alacaksan trendyoldan al shilajit

kadinlar istedigi gibi beslenebiliyor 10cm ayakkabi giyebiliyor yuzune bir ton makyaj yapabiliyor kimsenin birsey dedigi yok toplum artik normallestirilmis. mtb kadinlara htb stacylite deniyor.

kanka shilajit trendyolda var 90 liraydi bide çifte indirime giriyodu genelde aliyodum şuan 190 lira olmuş tanesi ayda 2 paket kullanman gerekiyor onun için biraz maliyetli geldi bana ama alacaksan trendyoldan al shilajit
Bi isine yaradi mi diycemde sanirim artik gerek kalmadı, dışardan alıcam testoyu direk

Bi isine yaradi mi diycemde sanirim artik gerek kalmadı, dışardan alıcam testoyu direk
kanka saç ve cildinde bi kalite artışı hissediyorsun günlük bi enerji artışıda var ama net olarak testesteronumu arttırdı diyemem mineral deposu bi besin sonuçta alsan iyi olur yaşın küçükse testesterona carta curta paran yetmiyecekse başta kullanırsın kürü bırakınca ortada mal gibi östrojen dolu bi vücutla kalırsın benden demesi onun onarılması baya zor

kanka saç ve cildinde bi kalite artışı hissediyorsun günlük bi enerji artışıda var ama net olarak testesteronumu arttırdı diyemem mineral deposu bi besin sonuçta alsan iyi olur yaşın küçükse testesterona carta curta paran yetmiyecekse başta kullanırsın kürü bırakınca ortada mal gibi östrojen dolu bi vücutla kalırsın benden demesi onun onarılması baya zor
benim testo 253ng/dl cıkti ya ölene kadar vurcaz yapcak bisi yok
Sikerler shilajit falan %20 arttirsa bile 300 oluyor amk over yani

• Woah
Reactions: Peter Steele
kaç günde aldın bu etkileri Shilajitin toxic yanı var diye biliyorum birkaç sene önce çok bilinmiyorken baya araştırmıştım vazgeçmiştim

yaşın kaç kanka farklı yollarla testesteronunu arttırabilirsin
kaç günde aldın bu etkileri Shilajitin toxic yanı var diye biliyorum birkaç sene önce çok bilinmiyorken baya araştırmıştım vazgeçmiştim
kanka ben 3-4 ay kullandım eksi bi yanını görmedim ama 1 hafta gibi kısa bi sürede enerjindeki artışı farkediyorsun çayına yada kahvene atıyosun en doğru ve hızlı emilim yapma yolu bu 1 tane atıyosun sabah akşam

• +1
kanka ben 3-4 ay kullandım eksi bi yanını görmedim ama 1 hafta gibi kısa bi sürede enerjindeki artışı farkediyorsun çayına yada kahvene atıyosun en doğru ve hızlı emilim yapma yolu bu 1 tane atıyosun sabah akşam
trendyoldakiler falan ağırmetal içerebiliyor diye biliyorum

trendyoldakiler falan ağırmetal içerebiliyor diye biliyorum
kanka bilmiyorum ben sürekli olarak trendyoldan temin ettim kırgızistan üretimi

• +1
yaşın kaç kanka farklı yollarla testesteronunu arttırabilirsin

Ulan ne anlatiyon %20 artıs bile dogal testofa baya iyi %20 artsa 250den 300 oluyor hayat bitmis amk

Ulan ne anlatiyon %20 artıs bile dogal testofa baya iyi %20 artsa 250den 300 oluyor hayat bitmis amk
bilader güncel testesteron oranlarından haberdar mısın bilmiyorum eskisi gibi avlanmıyoruz kasları strese sokmuyoruz siktir git salona yazıl sprinting yap telefon başından kalk bi amına koyim

bilader güncel testesteron oranlarından haberdar mısın bilmiyorum eskisi gibi avlanmıyoruz kasları strese sokmuyoruz siktir git salona yazıl sprinting yap telefon başından kalk bi amına koyim
Sporun testo dusurdugunu bilmiyon cahilsin konusmiycam oyuzden sus

aptal tirrikler yine beslenmesine dikkat etmeden testo kavgasi ediyor
beslenmek istemiosan baaicaksin testoyu

lan zaten doktor yazar mi testo amk

Beyaz recete ne oluyo
parolda beyaz recete mesela eczaneye gidersin parol ver dersin parasini verip cikarsin recete veya kimlik gostermene gerek yok

• +1
Reactions: yuda
git ratelettiriyor kendine özelden pm at foto atio
fanimsiniz sanirim beni nasil bu kadar yakindan taniyabilirsin gozunden tanirim