lagrange10
////
Göz çevresi,kaş,zygolar ve çeneyi bu orospu evladı basit softmaxlerle nasıl düzeltmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Açı farkı ışıklandırma ve yağ oranını düşürmüş bide gözünü kısıyor bu htn ise ben chadim mkGöz çevresi,kaş,zygolar ve çeneyi bu orospu evladı basit softmaxlerle nasıl düzeltmiş
View attachment 3403985View attachment 3403987
açını ışığını siktirme adam bildigin low htnAçı farkı ışıklandırma ve yağ oranını düşürmüş bide gözünü kısıyor bu htn ise ben chadim mk
açını ışığını siktirme adam bildigin low htn
bende suan farkettim la ama yinede mtn derim buna en kötüNormie zar zor olmuş adam kral
burnunu yaptirmis aqGöz çevresi,kaş,zygolar ve çeneyi bu orospu evladı basit softmaxlerle nasıl düzeltmiş
bu mu htn kankaGöz çevresi,kaş,zygolar ve çeneyi bu orospu evladı basit softmaxlerle nasıl düzeltmiş
yağ oranıben bu adam nasıl değişmiş diyorum bu fallikler mtn htn tartışması yapıyor aklınızı sikeyim
kaş ve göz çevreside mi yağ oranıyağ oranı
ilk fotoda aşağıdan çekmiş buyüzden uee fazla gözüküyor 2.de yukarıdan çekmiş oyuzden az gözüküyor birde squintliyorkaş ve göz çevreside mi yağ oranı
rhino varGöz çevresi,kaş,zygolar ve çeneyi bu orospu evladı basit softmaxlerle nasıl düzeltmiş
ya da vazgeçtim çene ameliyatı zart zurt bişiler dönüyor anlamadim tamrhino var
benim gibi zeki galiba frontalise botox yaptırıyor ueesini yukarı bakarak kapatsada kaş göz arası mesafe nasıl bu kdr azalmis aq
ışığı iyi ayarlamis
eleman ne yaptıysa dogal yapmıs rhino hariciya da vazgeçtim çene ameliyatı zart zurt bişiler dönüyor anlamadim tam