Soğuk duş

A

ascendantwill

Gold
Alın beyler anlamıyorum sıcaktan ne sik anlıyonuz amk soğukla duş alınca hayatta hissediyorum kendimi faydaları felan da var

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Dathomirian Zabrak and pashanimair
sıcak daha iyi temizler sıcak su temizlik hissini daha iyi veriyor keselenmek daha rahat oluyor kardeşimmmmmmmmmm benim

• +1
Reactions: Zodiac and pashanimair
Alın beyler anlamıyorum sıcaktan ne sik anlıyonuz amk soğukla duş alınca hayatta hissediyorum kendimi faydaları felan da var
tek faydası dopamini arttırıp gün içinde enerjik hissetmeni sağlaması. kolajenleri sikiyor, sikim 30 dk kalkmıyor, spordan sonra alırsan soğuk duşu protein sentezini azaltıyor buda kas gelişimini etkiliyor ılık duş best sosyal medyanın safsatalarına gelmeyin
(Saç hariç saça soğuk su iyidir)

• +1
Reactions: Zodiac, pashanimair and Serialsuicide
tek faydası dopamini arttırıp gün içinde enerjik hissetmeni sağlaması. kolajenleri sikiyor, sikim 30 dk kalkmıyor, spordan sonra alırsan soğuk duşu protein sentezini azaltıyor buda kas gelişimini etkiliyor ılık duş best sosyal medyanın safsatalarına gelmeyin
Senin sikinin problemi o sosyal medya sikimde değil zevk aldığım için yapıyorum

• +1
  • JFL
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Zodiac and pashanimair
ZİHİN MASTÜRBASYONU TAMAMEN

Kanka benim sikimi soğuk duşu bırak Allah bile indiremez tbh

• JFL
Reactions: Zodiac
Senin sikinin problemi o sosyal medya sikimde değil zevk aldığım için yapıyorum
Niye buraya yazıyon o zaman kendini ilgi orospusu yapıyon bizene kanka istersen git kuru buzla duş al

• +1
Reactions: Zodiac
Niye buraya yazıyon o zaman kendini ilgi orospusu yapıyon bizene kanka istersen git kuru buzla duş al
114746
MİRİN AVİ

• +1
Reactions: Eren151