sokakta parfum satan abiler hakkinda

iblame reality

iblame reality

cok kafa sikiyo cikin burdan arkadasaklar
beyler bu sokakta ticaret yapan kisilerden parfum alinir mi sizce bu sabah versace eros + one million 400tlye veriyordu gumruk mumruk atti birseyler ama siseler ve kokular ciddili orjinalimsi duruyordu normal sokakta yururken adam cekti kenara dostum tarzin guzelmis yakisikli bir kardesimizsin dedi girdi konuya genel olarak ne dusunuyorsunuz kafami cok karistirdi

beyler bu sokakta ticaret yapan kisilerden parfum alinir mi sizce bu sabah versace eros + one million 400tlye veriyordu gumruk mumruk atti birseyler ama siseler ve kokular ciddili orjinalimsi duruyordu normal sokakta yururken adam cekti kenara dostum tarzin guzelmis yakisikli bir kardesimizsin dedi girdi konuya genel olarak ne dusunuyorsunuz kafami cok karistirdi
hepsi çakma aq gördüğümde abi param yok diyom cüzdanı göster diyolar bi gösteriyom 1 2 k nakit göt gibi kalıyorlar XD

az pazarlik yapsan 100e dahi iniyolar da deri kanseri fln dahi olursun bargello al cok para vermicem diyosan

ve evet hepsi cakma orda soyledigi hersey kolpa yok manitayla buluscam para lazim vb

sokaklarda ticaret

• JFL
Reactions: Zodiac
kafes yakıtı

• +1
Reactions: Zodiac

Users who are viewing this thread

Back