growthplatessss111
Banned
olm sol gonion yusyuvarlak bu neden lan sağ taraf baya keskin yağ oranı düşsem düzelir mi masseterden mi kemikten mi neden bu olm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
tmj problemixkesin var zaten her gün çenem ya tak tak yapıyor ya da hış hış brüksizmden de olabilir geri dönüşü var mı bu illetin
Artık tık diye kıtlatıyom nedir çözümütmj problemixkesin var zaten her gün çenem ya tak tak yapıyor ya da hış hış brüksizmden de olabilir geri dönüşü var mı bu illetin
Allah bu çocuğun gözler fazla iyi diyip inward gonionlarla nerflemis Beni aqqq.olm sol gonion yusyuvarlak bu neden lan sağ taraf baya keskin yağ oranı düşsem düzelir mi masseterden mi kemikten mi neden bu olm
iste o allah bendim kbAllah bu çocuğun gözler fazla iyi diyip inward gonionlarla nerflemis Beni aqqq.
Anasını avradını sikiyim yani annem kadın olmasına rağmen outward gonion babam straight-outward gonion bende siktigimin inward gonionlari var. Gonionlarim outward olsa muhtemelen chad potansiyelim olurdu. Jaw angle implant'lari taktircam
kapanış problemin var mı?tmj problemixkesin var zaten her gün çenem ya tak tak yapıyor ya da hış hış brüksizmden de olabilir geri dönüşü var mı bu illetin
Oe insallah kilomdan dolayi inward duruyoduriste o allah bendim kb
tip2 malokluzyon (deepbite, gerilik pek yok sadece derin kapanış) ve açılışta c çiziyor çenemkapanış problemin var mı?
benimki bazen tık oluyor bazen poşet sesi çıkarıyor bazen ekleme bir şeyler oluyor kafamı titretiyor hatta.Artık tık diye kıtlatıyom nedir çözümü
Tamam işte tmj ondan kaynaklı. Onu fixlemeden tmj 100% fixleyemezsin. O sesleri çıkarmamaya çalış hele hele poşet sesi geliyorsa tmj baya yarragi yemis demek. Yapma.tip2 malokluzyon (deepbite, gerilik pek yok sadece derin kapanış) ve açılışta c çiziyor çenem
açılış problemini mi kapanış problemini mi kastediyorsun. tik oldu her saniye yapıyorum derste hocalar sakız çiğnediğimi sanıyo annem bana küçükken bende de var demişti bilmiyorum.Tamam işte tmj ondan kaynaklı. Onu fixlemeden tmj 100% fixleyemezsin. O sesleri çıkarmamaya çalış hele hele poşet sesi geliyorsa tmj baya yarragi yemis demek. Yapma.
knk acılıs problemi diye bir şey yok amk. sen düz otururken alt çenen anormal bir pozisyonda (class 2) oldugu için eklemi aşındırmışsın. kıtlattıkca iyice deforme ediyorsun. buyuk ihtimalle sende bide division 2 malokluzyon var alt cene cok geride degilse.açılış problemini mi kapanış problemini mi kastediyorsun. tik oldu her saniye yapıyorum derste hocalar sakız çiğnediğimi sanıyo annem bana küçükken bende de var demişti bilmiyorum.
knk acılıs problemi diye bir şey yok amk. sen düz otururken alt çenen anormal bir pozisyonda (class 2) oldugu için eklemi aşındırmışsın. kıtlattıkca iyice deforme ediyorsun. buyuk ihtimalle sende bide division 2 malokluzyon var alt cene cok geride degilse.
division 2 de ust ön dişler içeri dogru bakar. pmden at istersen çeneni ve ısırıgınıdiv2 ne oluyo mandibulada recession yok sadece derin kapanış sadece chin to philtrum kötüleştiriyor gibi düşün çene ucunda (chin) recession var ama mandibulada yok
bunu mu kastediyon yazcaktım tam bu yok bende full kapanışta ön ve arka dişlerim yine de temas ediyor birbirine sadece ön taraf üstü kapatıyor. kardeşimde class 2 div 2 var zorladım ortodontiye gönderelim diye diş çekilecekti çürük için (yenisi çıkıyo zaten ondan sorun olmaz diş çekilmesi muhtemelen) ağlamış gitmemiş genleri benden iyi gidiyo bok gibi besleniyor ışık falan açık uyuyordivision 2 de ust ön dişler içeri dogru bakar. pmden at istersen çeneni ve ısırıgını