Son 1 ayda

Peter Steele

Peter Steele

Eat Clen, Tren Hard
%4 yag oranim artti
goz alti morlugu basladi
cildi falan saldim sivilceler cikmis
7 kilo aldim(sabah olculdum 1 aydir olculmuohdum vay amggg dedim)
Bira icmekten biraci gobegi oldu

Guncel Stats
180 cm 87.6 kg
Yag orani %21

Allahsal bir dad bod a sahibim olsun kanzo kizlar bole begeniyor demeyin Annenizi ucururum

Yarindan itibaren diyetim;
Sabah Kahve+Sigara

Ikindi: 6 tane yumurta haslanmis Yaninda 1 dilim süzme peynir

Ara öğün: Hurma,Bal,Muz Ve badem sütü veya hindistan cevizi sutunu geciricem blenderden iccem (fena bosaliom ama dozaj onemli ben daha dune kadar 4 muz koyuyodum artik 1 muz)

Akşam: Et türevleri olmazsa balik olmazsa tavuk yaninda ufak bir salad

bide filtre kahve
Bidesigara

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 93990 and recai iskender
Stack olarak leanmaxx icin: (minnos bacagimdan vurdugum roidler haric)
400 mg kapsul kafein
Nikotin sakizi her aciktigimda ve spor oncesi 3 tane (enerji verio diye dusunuom snus mantigi ins oyledir)
6 tane bebe aspirini
bide viagr-

Ya amk Bendede kafa yokki iki pokerde kazandik vurgun yaptik diye 3 kasa miller aldim Su gibi gidiyo diye gunde 7 8 tanr iciyodum amk ne gerek bardi belhanda

bide bilem varsa bimden rus salatasi alinir mi icerigi nasi

Boyun mu uzadı 178 olduğunu hatırlıyorum sanki

• +1
Reactions: Deleted member 70692 and Peter Steele
sigarayi birak

• Hmm...
Reactions: Peter Steele
i wonder what this nigga is yapping about

ha tabii günde 4 paket bitiren birinden bunu duymak ironik ama cidden beyler baslamayin baslatmayin.

suan haftada 4 pakete indim. umarim ilerde 1 pakete ordandan 0 a inebilirim.

nikotin istiyorsaniz nicorette/snus a gecin, sigara f/p olarak kotu bir nikton araci (4mglik tek sakizdan alacagin icin 3-4 dal icmen gerek)

• +1
Reactions: oguzk and Peter Steele
ha tabii günde 4 paket bitiren birinden bunu duymak ironik ama cidden beyler baslamayin baslatmayin.

nikotin istiyorsaniz nicorette/snus a gecin, sigara f/p olarak kotu bir nikton araci (4mglik tek sakizdan alacagin icin 3-4 dal icmen gerek)
almanyada ot legalken sigara niye içiyon bruder

almanyada ot legalken sigara niye içiyon bruder
ayni sey mi

sigara uyarici ot depresant

+ biz baba prolar ot legal olmadan önce iciyordu artik ot icmek normie isi :cool:

• Love it
Reactions: Dathomirian Zabrak
ayni sey mi

sigara uyarici ot depresant

+ biz baba prolar ot legal olmadan önce iciyordu artik ot icmek normie isi :cool:
yazın otelde çalışırken almanlar gelip ot nerden alırım diyodu çok yaygın herhalde mk millet normalleştirmiş bayağı

• +1
Reactions: chadmanlet04
boy kaç

• +1
Reactions: Peter Steele
yazın otelde çalışırken almanlar gelip ot nerden alırım diyodu çok yaygın herhalde mk millet normalleştirmiş bayağı
normal ama hala low class olarak goruluyor, sonucta asiri les kokuyor ot icenler sevilmez genelde

high classlar kokayin + sigara ceker temiz is. hatta sigara yerine IQOS/Vozol.

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak
  • +1
Reactions: Deleted member 110762

Hem nikotin sakizi hem sigara iciyom el tiryakiligi var bende sigara olayinda elimde sigara olmasi guzle hissetirio

kral 4 paket ne amk

• +1
Reactions: chadmanlet04 and Peter Steele
kral 4 paket ne amk
Lan yoksa tiktokdaki gunde 4 paket icip birakmaya calisan adam bu mu
Gerco yuzunu gorfum o dehil

Users who are viewing this thread

Back