Sosyal medya

L

lowtbroski

Iron
Sizce kullanmamak daha mantıklı değil mi boyum 190 tipim htn olsa kullanırdım ama 175 boyu duyunca zaten pek bırsey olmuyor realde şansın daha yüksek sosyal medyaya göre ve sınav senem olduğu için kullanmayı bıraktım mantıklı mı sizce (tipten ve boydan kendini paylaşıp etkileşim almak dolayısıyla bahsettim)

• +1
Reactions: Serialsuicide and Trenmaxx1
Sizce kullanmamak daha mantıklı değil mi boyum 190 tipim htn olsa kullanırdım ama 175 boyu duyunca zaten pek bırsey olmuyor realde şansın daha yüksek sosyal medyaya göre ve sınav senem olduğu için kullanmayı bıraktım mantıklı mı sizce (tipten ve boydan kendini paylaşıp etkileşim almak dolayısıyla bahsettim)
Benimde sınav senem insta tt bıraktım orgda takılıyorum sadece + tipinden etkileşim almak için cl veya üstü olman lazım zaten bazı istisnalar var ama genel olarak böyle bide ne yapcan aq tipinle etkileşim alıp anca orga atılıp dalga geçilirsin

• +1
Reactions: Resistance. and Auchelius
Benimde sınav senem insta tt bıraktım orgda takılıyorum sadece + tipinden etkileşim almak için cl veya üstü olman lazım zaten bazı istisnalar var ama genel olarak böyle bide ne yapcan aq tipinle etkileşim alıp anca orga atılıp dalga geçilirsin
Bp içeriği yapıcak kadar mal değilim tipin mtn üstüyse sosyal medyadan rahat etkileşim alıyorsun bu arada birsürü örneği var bp içeriği yapanları bilemem

• +1
Reactions: Serialsuicide, l9n1rshhhh and Trenmaxx1
Bp içeriği yapıcak kadar mal değilim tipin mtn üstüyse sosyal medyadan rahat etkileşim alıyorsun bu arada birsürü örneği var bp içeriği yapanları bilemem
He sen genel bahsediyorsun ben sadece tipini kullanarak anladım

• +1
Reactions: Auchelius
Benimde sınav senem insta tt bıraktım orgda takılıyorum sadece + tipinden etkileşim almak için cl veya üstü olman lazım zaten bazı istisnalar var ama genel olarak böyle bide ne yapcan aq tipinle etkileşim alıp anca orga atılıp dalga geçilirsincl v

tipin htn ise bile aliyon aptal orospu cocugu

Ya bilader hani sınav senesinde sosyal medya kullanmamanın mantığı sınava odaklanmaksa 190 htn olsan ne değişcek abe kafatasını siktiğim, ayrıca 175de olsan sosyal medyadan kızlarla konuşma şansın %15 se silince %0 oluyor hani basit mantık bile kuramayacak kadar sorunlu beynin varsa looksmaxi falan siktir et git iq transplant falan yaptır ayrıca realde kızla konuştun instasını vercek sana ilk silmenin bi mantığı yok

• +1
Reactions: Serialsuicide
Ya bilader hani sınav senesinde sosyal medya kullanmamanın mantığı sınava odaklanmaksa 190 htn olsan ne değişcek abe kafatasını siktiğim, ayrıca 175de olsan sosyal medyadan kızlarla konuşma şansın %15 se silince %0 oluyor hani basit mantık bile kuramayacak kadar sorunlu beynin varsa looksmaxi falan siktir et git iq transplant falan yaptır
Kızlarla sosyal medyadan konusmuyorum mal realde de gayet konusabılıyorum

Kızlarla sosyal medyadan konusmuyorum mal realde de gayet konusabılıyorum
Tamam lowtbroski realdede konuşsan sosyal medyada biri seni beğenip yazabilir ya da sen yazabilirsin 300 kıza dm atsan 1 i dönüp beğenir seni illa silince hiç bir şansın kalmıyor, valla yok kanka sen ya çok ağır larplıyorsun ya da geri zekalısın

• +1
Reactions: Serialsuicide
Tamam lowtbroski realdede konuşsan sosyal medyada biri seni beğenip yazabilir ya da sen yazabilirsin 300 kıza dm atsan 1 i dönüp beğenir seni illa silince hiç bir şansın kalmıyor, valla yok kanka sen ya çok ağır larplıyorsun ya da geri zekalısın
300 kıza dm niye atiyim mal mıyım ben amk gerizekalı olan sensin

Users who are viewing this thread

Back