sosyal medyada iyi bi profil olusturmak hk

hanma lover

hanma lover

close your eyes and make a wish
Nasıl doğru düzgün bi profil edinilebilir? H ltn olsaniz profile kendinizi koyar misiniz yani aq instada normal görünmek için ne yapmaliyim profile dizi karakteri koymak kadar garip hissettiren bişey yok sıkıldım artık

• +1
Reactions: Trenmaxx1
İyi gözüküyosan koy kanka zaten 2 - 3 kendini koyup mekan fotosuda koyabilirsin az öne çıkarılanlara

• +1
Reactions: Serialsuicide and hanma lover
İyi gözüküyosan koy kanka zaten 2 - 3 kendini koyup mekan fotosuda koyabilirsin az öne çıkarılanlara
Arka kamerada yarraktan farksız çıkan bi elemanım asimetri tavan mekanlara gitmiyorum:lul:

Yani kızla konuşcam diyosan daha iyi olana kadar koyma bence yarrak gibi dizi karakteri olacağına koyabilirsin ama sana kalmış

• +1
Reactions: Serialsuicide and hanma lover
Nasıl doğru düzgün bi profil edinilebilir? H ltn olsaniz profile kendinizi koyar misiniz yani aq instada normal görünmek için ne yapmaliyim profile dizi karakteri koymak kadar garip hissettiren bişey yok sıkıldım artık
H ltn olsam koymazdim kendimi bence biraz bekle rate yükselt öyle koy ve one çıkanlara gittiğin yerdeki fotoğraflarını fln koy

• +1
Reactions: Auchelius, hanma lover and Serialsuicide
H ltn olsam koymazdim kendimi bence biraz bekle rate yükselt öyle koy ve one çıkanlara gittiğin yerdeki fotoğraflarını fln koy
%35e yakın bi bf ve bloated yüz h ltn felan ne kadar bi ascension gecirebilirim

Bilmiyorum kanka yorum yapmak zor ama 35 bf çok yüksek rate atlarsin bence baya

• +1
Reactions: hanma lover
35 olduğunu nereden biliyorsun

• +1
Reactions: hanma lover and why not me?
35 bf ne aminakoyim ostrojen fabrikası misin

• +1
35 olduğunu nereden biliyorsun
35 kadar fazla değilimdir larpladimda yine %27 felan vardır kesin sürekli disardan besleniyorum beslenmem rezil kiloluyum yüzüm o kadar yagli ve yanaklıki yani düşük bfnin bi ürünü olamaz bunlar amk

35 kadar fazla değilimdir larpladimda yine %27 felan vardır kesin sürekli disardan besleniyorum beslenmem rezil kiloluyum yüzüm o kadar yagli ve yanaklıki yani düşük bfnin bi ürünü olamaz bunlar amk
Sürekli dediğim her gün bu arada her gün disardan besleniyorum

Lean olmak first rule zaten en önemli şey

Lean olmak first rule zaten en önemli şey
Nasıl olunuyo peki:lul:
1000123055

• JFL
Reactions: senualF, Yagiz8928 and Trenmaxx1
boyun kilon kaç

Umut vermek gibi olmasinda %23 bfde mid-high ltnydim 16 yas boy 170 2 sene sonrasi 186 %15-16bf mid-high htn kadar ascendledim yuzum hala degismeye devam ediyor nereye kadar giderse ama kiloluysan her zaman umut var zayifsan bi sikim bekleme

• +1
Umut vermek gibi olmasinda %23 bfde mid-high ltnydim 16 yas boy 170 2 sene sonrasi 186 %15-16bf mid-high htn kadar ascendledim yuzum hala degismeye devam ediyor nereye kadar giderse ama kiloluysan her zaman umut var zayifsan bi sikim bekleme
Benim boy uzasın yeter aq bana

l ltn facei cybershot iyi ışık yanak ısırmayla boneking l htn yaptım koydum ünili karılar istek atmaya başladı

• +1
Reactions: Trenmaxx1 and pashanimair

Users who are viewing this thread

Back