Sosyaldominasyon,looksmax,30y/o

MogEater

MogEater

sub0 to true adam
Suan cogu kisi 16-22 yas arasinda, eger planli ve takintili sekilde haraket ederse cogu kisi 30 yasina gelmeden, htn-cl face, iyi vucut, perfect biomarkerlar, LL ( might be ), carmaxxing filan 30 yasinda cogu kisi sosyal dominyason kurmaya baslicak,
cunku daha cocuk/genc sayilacak yasta planli takintili sekildde surgery roid paper okuka filan yapiyoruz, bu riskin ve calismanin birazini ticarette kullansaniz 5 kere basarisiz olursunuz 6. basarili olursunuz,

30 bile degil, ll haric face, body, car hedeflerimi 2027 ortalarinda tamamliyorum, LL bir opsiyon olarak o donemki mentalime ve durumuma bagli,

Erkekte yas cok onemli degil, + bizler looksmaxxeriz, cogumuz 21 yasinda GH + Nad Fin/Dut abuselayacak,

ama bu mentalin bu forumda rare oldugunu hissetmeye basladim, herkes nolife user + bakire am bulmaya cslisiyor, papa sanki.

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Misogynist_Maxxer, stasniw and 12 others
Erkekte yas cok onemli degil
+1
meeksin mugshotu çekildiğinde 30 yaşındaydı o 30 yaşından sonraki tek bir yılı bile normielerin hayatının %99 unu moglar

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, auitistsurvior, Serialsuicide and 7 others
+1
meeksin mugshotu çekildiğinde 30 yaşındaydı o 30 yaşından sonraki tek bir yılı bile normielerin hayatının %99 unu moglar
30 bile fazla, cogu kisi fullfocus ile 25 yasindan once ascendler, yani fullface custom implant tek zor olan, inuda bse ve fiant ile 20k usd filan yapiliyor sanirim, ama en ocerrated olay implant, cok nadir durumda parasini hakediyor.

• +1
Reactions: yadih, pashanimair, Deleted member 178556 and 1 other person
Suan cogu kisi 16-22 yas arasinda, eger planli ve takintili sekilde haraket ederse cogu kisi 30 yasina gelmeden, htn-cl face, iyi vucut, perfect biomarkerlar, LL ( might be ), carmaxxing filan 30 yasinda cogu kisi sosyal dominyason kurmaya baslicak,
cunku daha cocuk/genc sayilacak yasta planli takintili sekildde surgery roid paper okuka filan yapiyoruz, bu riskin ve calismanin birazini ticarette kullansaniz 5 kere basarisiz olursunuz 6. basarili olursunuz,

30 bile degil, ll haric face, body, car hedeflerimi 2027 ortalarinda tamamliyorum, LL bir opsiyon olarak o donemki mentalime ve durumuma bagli,

Erkekte yas cok onemli degil, + bizler looksmaxxeriz, cogumuz 21 yasinda GH + Nad Fin/Dut abuselayacak,

ama bu mentalin bu forumda rare oldugunu hissetmeye basladim, herkes nolife user + bakire am bulmaya cslisiyor, papa sanki.
Geomax düşünüyormusun reis

• +1
Reactions: Serialsuicide, Auchelius and pashanimair
JFL at looksmaxxing, herşey cope. Genetik yoksa hayatınızın sonuna kadar bok yersiniz maalesef.

• +1
  • Hmm...
Reactions: ayisiken, Furkan Sarıkaya, Serialsuicide and 3 others
30 bile fazla, cogu kisi fullfocus ile 25 yasindan once ascendler, yani fullface custom implant tek zor olan, inuda bse ve fiant ile 20k usd filan yapiliyor sanirim, ama en ocerrated olay implant, cok nadir durumda parasini hakediyor.
20 k dolar gibi para çok tr için, türk müşterilere biraz indirim olmalı.

• +1
Reactions: Serialsuicide, Auchelius and pashanimair
JFL at looksmaxxing, herşey cope. Genetik yoksa hayatınızın sonuna kadar bok yersiniz maalesef.
sen sadece sohbet etmek için geliyosun di mi foruma technopat gibi kullanıyon burayı

• +1
  • JFL
Reactions: temelyeterliliktest, Serialsuicide, yadih and 6 others
Geomax düşünüyormusun reis
Amerikada yaşamayı düşünüyor sanırsam başka threadlerde bu konu hakkında baya detaylı anlatmıştı

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, Serialsuicide, pashanimair and 1 other person
buna garip bir şekilde az çok katılıyorum,disiplinin çalışma etiğin çoğunluk olarak genetik
nereye gelebileceğinin sınırı ise genel olarak bağlantıların ve ailede bitiyor,yada çok high ıq (genetik) ve şanslı olman lazım

• +1
Reactions: Zodiac, Misogynist_Maxxer, İNTİKAM VAKTİ and 4 others
sen sadece sohbet etmek için geliyosun di mi foruma technopat gibi kullanıyon burayı
başka ne için kullancam yarram looksmax ile ilgili konu yok forumda :lul:

• +1
Reactions: pashanimair
buna garip bir şekilde az çok katılıyorum,disiplinin çalışma etiğin çoğunluk olarak genetik
nereye gelebileceğinin sınırı ise genel olarak bağlantıların ve ailede bitiyor,yada çok high ıq (genetik) ve şanslı olman lazım
cok onemli bir etkeni atliyorsun, hirs.

• +1
  • Hmm...
Reactions: Misogynist_Maxxer, pashanimair, Auchelius and 2 others
cok onemli bir etkeni atliyorsun, hirs.
hirsin altinda hayat yatar, birisinin ofkesi veya hayali, kaderden daha agir olabilir.

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, Furkan Sarıkaya, cakdripa and 3 others

Erkek yüzü kaç yaşında yaşlanmaya başlıyor?
Kaç yaşımda descendlemeye başlayacağım?
Bunlar çok önemli sorular.

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, Serialsuicide, MogEater and 2 others
  • +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, İNTİKAM VAKTİ, cakdripa and 4 others
Hırs da genetik,serotonin dengesi ve dopamin sistemine bağlı sonuçta
https://onlinelibrary.wiley.com/doi/epdf/10.1002/neu.10160 araştırmaya bakabilirsin galiba bu konuda en detaylı araştırma (?) kişilik özelliklerin vs.. çoğunluk olarak genetik olduğunu kanıtlıyor
Ama elinden geleni yapmaktan baska caren yok
bdd postuma yorum yapar mısın efendim katılmadığın yönleri eklemek istediklerini vs.

• +1
Reactions: maarda, MogEater, pashanimair and 1 other person
  • +1
Reactions: xlegend, Auchelius, pashanimair and 1 other person
unutmamk icin yziyorum,

yuzunu analiz ederke alt ve ust profilden bakarak morph yapmak coook iyi oluyor, yani en kotu profilden veya fotodan elde etmek istedigin sonuclar iyiyse go for it.

mesela alt profilden upturned small nose + hard endescpic lift yapinca alt profil daha guzel gozukuyor,
veya ust profilden 0 uee oluyor ama bu sefer lower lid sorunu oldugu icin 0uee + hataway tarzi cantal tilt corners negativese eger, uncanny weird goruntu oluyor.

aslinda bir diger sorun, planlarim bitince 2027 ortalarinda zaten iyi gozukecegim, ama daha sonra plan elemek beni elias veya harnan degilde daha uncanny birey yapacak, yani psl god olmak gercekten sanirim imkansiz, yada suan icin imkansiz, yani bazen hikayenin sonunu tahmin edemiyorsun,
looksmaxxe ilk basladigim zamanlarda bugunu ve bugunun planlarini tahmin edemezdim, bugun planlarimin 3/2 parasini hazirladim ve daha onumde cok daha fazla para kazanacagim zamanlar var, kitabin sonu cok daha farkli olabilir.

• +1
Reactions: Auchelius and pashanimair
Hırs da genetik,serotonin dengesi ve dopamin sistemine bağlı sonuçta
https://onlinelibrary.wiley.com/doi/epdf/10.1002/neu.10160 araştırmaya bakabilirsin galiba bu konuda en detaylı araştırma (?) kişilik özelliklerin vs.. çoğunluk olarak genetik olduğunu kanıtlıyor
Ama elinden geleni yapmaktan baska caren yok
aslinda evet, ama mesela insan hayati buyuk bir etken derken, bruce wayne effectten bahsediyorum biraz, bir insan zorunda kalirsa hayallerini ofke ile beslerse tum brain reward systemi degistirebilir, sonucta bu manipule edilen birsey.

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, maarda, Serialsuicide and 2 others
Erkek yüzü kaç yaşında yaşlanmaya başlıyor?
Kaç yaşımda descendlemeye başlayacağım?
Bunlar çok önemli sorular.
Genetik ör

Keanu Reeves veya rastgele bi türk babası farkı anlarsın stres / hormonlar falan çok etkili bu sistemler özünde çok daha kompleks ve karmaşık ama en sonunda genetik 75%​

• +1
  • Hmm...
Reactions: Auchelius, Xavier and pashanimair
Genetik ör

Keanu Reeves veya rastgele bi türk babası farkı anlarsın stres / hormonlar falan çok etkili bu sistemler özünde çok daha kompleks ve karmaşık ama en sonunda genetik 75%​

Olm yazıda yüzü etkileyen şeylerden bahsetmiyorum bozuk beden algısından bahsediyorum

• +1
Olm yazıda yüzü etkileyen şeylerden bahsetmiyorum bozuk beden algısından bahsediyorum
O bendede var herkeste de vardır misal kendini hiç yeterli hissetmeme

• +1
Reactions: Auchelius, pashanimair and Xavier
O bendede var herkeste de vardır misal kendini hiç yeterli hissetmeme
Genel olarak ileri derecede olan hastalar için hazırladım threadi.

• +1
  • +1
Reactions: Auchelius, ascendantwill and pashanimair
Genel olarak ileri derecede olan hastalar için hazırladım threadi.
Kanka herkesin aklına bir yerde intihar mı etsem falan gelir boş iş intihar doğdun yaşıyorsun ölene kadar istediğinyol uğruna devam etmek en doğrusu iyi kötü en azından amaçların uğruna ölecen

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, Serialsuicide, Auchelius and 2 others
Kanka herkesin aklına bir yerde intihar mı etsem falan geliştirme boş iş intihar doğdun yaşıyorsun ölene kadar istediğinyol uğruna devam etmek en doğrusu iyi kötü en azından amaçların uğruna ölecen
Bir amaçsızlık çekiyorum ben açıkçası. Senin amacın nedir mesela bu dünyada?

• +1
Bir amaçsızlık çekiyorum ben açıkçası. Senin amacın nedir mesela bu dünyada?
Sıralı kanka bu işler ilk amacım 2m cl olmak sonra moneymaxx onun içinde işi ayarladım bakacaz daha zaman var genel hedef 24 yaşlarında tertemiz bitirmek ama bu işi hiç karı kız için falan yapmadım amacım o değil yani kendimi tatmin hissetmek mi desem o şekil zaten sonrasında yanlız yaşayacam yanlız ölecem planlar bozulmassa

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, Serialsuicide, Auchelius and 2 others
Sıralı kanka bu işler ilk amacım 2m cl olmak sonra moneymaxx onun içinde işi ayarladım bakacaz daha zaman var genel hedef 24 yaşlarında tertemiz bitirmek ama bu işi hiç karı kız için falan yapmadım amacım o değil yani kendimi tatmin hissetmek mi desem o şekil zaten sonrasında yanlız yaşayacam yanlız ölecem planlar bozulmassa
Forumda senin gibi düşünen çok var ben de mesela sırf kendimi tatmin etmek için looksmax yapıyorum

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, Serialsuicide, ascendantwill and 2 others
23te supra + infra hedefim

• +1
Genetik ör

jusr use 1200mg ash daily

• +1
Forumda senin gibi düşünen çok var ben de mesela sırf kendimi tatmin etmek için looksmax yapıyorum
dmden forumda degerli gorduklerime yada instada priv gruba tum roadmapi atiyorum dm atarsan sanada atarim knkm

• +1
  • Love it
Reactions: Auchelius, pashanimair and Xavier
dmden forumda degerli gorduklerime yada instada priv gruba tum roadmapi atiyorum dm atarsan sanada atarim knkm
kral sen kaç yasındasın

• +1
Reactions: Xavier and pashanimair
insel akımı can aldı

• Woah
  • +1
Reactions: pashanimair and Xavier

ben ful ders calısıyorum aile middle class oldugu icin

simdi anti aging rutine baslıycam kolajenmaxxing + tretinojnin her gece bide gunes kremi

30 yasına gelince genc gozukmek icin

28 30 yas arası zaten maddi anlamda istedigim kadar param olucak ameliyatlar icin ama o zaman hevesim kalırmı bilmyiroum ama yuksek ihtimal kalır ve ccw bimax ll yaptırırım

30 yasina kim ole kim kala

Forumda harbiden cok troll ve kadın dusmanı konu acılıyo looksmax ile alakalı 2-3 gunde keske suna el atabilsek azcık
Diş teli taktırcam bende maxilla recreased mi nasi olcerim onu aga

• +1
Reactions: BugraSA, Serialsuicide and Dwrk
Forumda harbiden cok troll ve kadın dusmanı konu acılıyo looksmax ile alakalı 2-3 gunde keske suna el atabilsek azcık
git ortodontiste kafatasına röntgen çektir doktora sor maxillam dar mı geri mi diye ya da foruma at anlayan vardır illa

git ortodontiste kafatasına röntgen çektir doktora sor maxillam dar mı geri mi diye ya da foruma at anlayan vardır illa
Doktor bana yok kardesim supersin der diye korkuyorum ve elmaciklarim da içe doğru ondan recreased bence
rontgen cektirip atcam buraya
True prey skull gorceniz glb

• +1
Reactions: Trenmaxx1
Fotosunu at moruk istersen yeni bir thread açıp, sadece maxillanın olduğu yeri kesip atsan yüzün görünmez
649af00607ea998272ace4db  vCdUmzF d3 xvLn8QoFBFa0XQaAYpV0kMF6 9MZuETI9PE04LJSMgFP8j8yKpcBIApjt

Ki zaten bu fotoya bakarak anlarsın reccesed olup olmadığını.
Soldaki kadının gözünün altı dümdüz sağdakinin hafif yatık.

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya
bi sikim yaptıkları yok eğer aşırı deforme değilsen cope cope lifefuel veriyorlar sadece

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Misogynist_Maxxer, Serialsuicide and 1 other person
dis teli takma bimax ve palete expander zaten dis problemlerini cozuyor diye biliyorum sakın dis teli taktırma recessedf falan olursun jewish operasyon

• +1
Reactions: Auchelius, Furkan Sarıkaya, reanrao and 1 other person
dis teli takma bimax ve palete expander zaten dis problemlerini cozuyor diye biliyorum sakın dis teli taktırma recessedf falan olursun jewish operasyon
palete expander sonra diş teli ?

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Serialsuicide and auitistsurvior
palete expander sonra diş teli ?
cogu zaman premaxilla falan geriye gidfiyor

palate expander ve mandible + premaxilla one dogru projection olursa ameliyatla dis probvlemleri buyuk oranda cozunur

gerci bimaxtan once zaten dis teli takıyolar o ayrı konu ilk palate expander +disteli hemen ardından bimax cerrahlar oyle yapıyor zaten cogu zaman ameliyattan once bikac ay taktırıyolar

o dis teli taktıgın sure boyunce premaxilla reccesed oluyor ama zaten onu one dogru genisletcekleri icn sıkıntı yapmıyo cerrahlar dis teli tek basına gitmez ardından premaxillayı one dogru projection yapmak lazım

• Hmm...
  • +1
Reactions: Auchelius, Furkan Sarıkaya, Serialsuicide and 1 other person
Dişlerin şekli falan içinde lazım kimisi hafif yamuk falan

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya and auitistsurvior
Dişlerin şekli falan içinde lazım kimisi hafif yamuk falan
palate expander ve bimaxten sonra bu sorunlar duzeliyor dislerin yamuk ve seklinin bozuk olma sebeplerinden biri upper palatin one ve yanlara dogru yeterince projected olmaması buda dolaylı yoldan disler icin yeterince yer acmıyor disler yamuk yumuk oluyor aynı sey mandible icinde gecerli

palate expander yaptır sonra bimax yaptır zaten bimax yaptırmadan once dis teli takıyolar hem premaxiilla hemde disler duzeliyor

pallete diyorum ama premaxilla ve palate ayni sey zaten dislerin yamuk yumuık olma sebebi premaxilla yanlara ve one dogru genis degil palate expander + lefort 1 alt cene icinde bsso direk

• +1
Reactions: reanrao, Auchelius, Furkan Sarıkaya and 1 other person
dudak olmasa iyimiş

Attachments

• Screenshot_2025-08-09-04-51-53-711_com.zhiliaoapp.musically.jpg
    Screenshot_2025-08-09-04-51-53-711_com.zhiliaoapp.musically.jpg
    302.3 KB · Views: 0