Spor salonları acil kapanmaları lazım

Dora67

Dora67

Gold
Bi arkadas vardı okuldan tanırdım cocuk biraz mal gibiydi cok konusurdu yerinde duramazdı satranc falan oynardı. Ağzından küfür falan çıkmazdı aslında efendi bi cocukdu yani.

adam sonra spor salonuna geldi. İki üc sefer bench falan yapdı. Bu böyle gitti tamamı. Sonra diyo böyle off season falan filan diyo yok proteinmiş yok kilo alcakmışda yok bulk falanmışda ben dedim hayırdır inşallah

bu böyle gitti işte bir iki hafta

Tamam dedim baya şaşırdım adam gymcel oldu (gymcel vey cel lafını kullanmak cringe geliyorda yinede kullanıyom konuya iyi girdi simdi)
Değisimi baya şaşırtmıştı beni

Bi baktım sabah okula sacları arkaya gel yapmıs bide deri ceket kot pantlon kemer giymiş pezevenk amk. Gittim yanına noldu lan arap çetesinemi girdin dedim. Havalı havlı cevap verdi bana ne diğon ya falan dedi hatta konusurken burnunu ekstra cekdi bi kac sefer kendini sert göstermek icin.

Bu cocuk bir ay önce gayet normaldı konusurken burun falan ekstra cekmezdi normal kıyafetleri vardı.

Winter arc sigma mı neyse işte o sacma sapan cringe trendlere etkilenipmi böyle oldu acaba dedim ama yok amk spor salonu yaptı onu böyle

TLDR: spor salonuna gitmeyin giderseniz aksamları kosmaya falan gidin protein yeğin ama protein shake falan alısanız dışta saklayıp icin ben mesela elimde protein shake ile gezmeyi utanıyom

Last edited:
  • +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and Dathomirian Zabrak
O kadar saçma bir yazı yazmışsın ki, 1 tane ergenin davranışları yüzünden yaptığın çıkarıma bak aq

Sana her şeyin cringe gelmesinin sebebi çevrendeki ve sendeki her şeyi, her davranışı çok düşünüp eleştirel bakıyor olman. Artık geçmişte nasıl bir travma yaşadın sebebi ney bilmiyorum. Şu amk dünyasında şanslıysan 60 sene yaşayıp öleceksin, ölüm sonrası inancını bilmiyorum ama şu kadar küçük şeyleri kafaya takıp boş yapma, anı yaşamaya bak derim.

Duşta protein shake için demene patladım

• +1
  • JFL
Reactions: 167, i_am_dingus, angrybirds and 5 others
Çok saçmalıyorsun lan o klavyeyi yere bırak

• So Sad
Reactions: Dora67
O kadar saçma bir yazı yazmışsın ki, 1 tane ergenin davranışları yüzünden yaptığın çıkarıma bak aq

Sana her şeyin cringe gelmesinin sebebi çevrendeki ve sendeki her şeyi, her davranışı çok düşünüp eleştirel bakıyor olman. Artık geçmişte nasıl bir travma yaşadın sebebi ney bilmiyorum. Şu amk dünyasında şanslıysan 60 sene yaşayıp öleceksin, ölüm sonrası inancını bilmiyorum ama şu kadar küçük şeyleri kafaya takıp boş yapma, anı yaşamaya bak derim.

Ben kimseyi eleştirmem en büyük mal benim zaten

bu arada diyabetler 50de falen ölüyormus öyle olcak bendede kalp krizinden büyük ihtimal

Tavsiye verende 14 yaşındaki gareth bale nickli velet,
sen bir kes sesini amk

• +1
Lise de aydınlanma bu. Herkesin böyle bir dönemi vardır

• Woah
Reactions: elemanzelvadre
Yo herkesin öyle bi dönemi yok olanları sikim

Spor salonuna gidipte değisen cok kişi gördüm

Adam şimdi hem box hem muay thai hem gym gidiyor instada Highlightına full siyah takım elbise box pozisyonunda arkada chechen şarkı

Eskiden şatranc oynardı bu adam insta privatı deri çeket giymezdi

Adam şimdi hem box hem muay thai hem gym gidiyor instada Highlightına full siyah takım elbise box pozisyonunda arkada chechen şarkı

Üzüm üzüme baka baka kararırmış... evet gyme gidersen ve arkadaşlarında bu çevreden olursa fazla buna odaklanırsın, sonra kanka trenbolon sandviç falan gezersin etrafta

Üzüm üzüme baka baka kararırmış... evet gyme gidersen ve arkadaşlarında bu çevreden olursa fazla buna odaklanırsın, sonra kanka trenbolon sandviç falan gezersin etrafta
Trenbolon almak kötü demiyom iyi hatta testo falan steroidler güzeldir ama gym icin kullananin ben amk tek hayat benefitler icin iyidir

Trenbolon almak kötü demiyom iyi hatta testo falan steroidler güzeldir ama gym icin kullananin ben amk tek hayat benefitler icin iyidir
Psikiyatriye randevu alinmiyo kim yonlendircek beni oraya

• +1

Acayip tetiklenen bir tipsin sen . Daha dur sınıfındaki kızlar kaşarlaşacak( daha da kaşarlaşacaklar) o değişimi sike sike sende yaşayacaksın hiç kaçarın yok adapte olamazsan gg olursun

• +1
Reactions: menas and elemanzelvadre
Cocuk genc hala, herkes bir yada iki cringe seneler gecer. Spor salonla alakasi yok fazla. Meme felan dir, spor salonla gelen. Ben tecrübeye dayanarak konusuyorum :ROFLMAO:

Bi arkadas vardı okuldan tanırdım cocuk biraz mal gibiydi cok konusurdu yerinde duramazdı satranc falan oynardı. Ağzından küfür falan çıkmazdı aslında efendi bi cocukdu yani.

adam sonra spor salonuna geldi. İki üc sefer bench falan yapdı. Bu böyle gitti tamamı. Sonra diyo böyle off season falan filan diyo yok proteinmiş yok kilo alcakmışda yok bulk falanmışda ben dedim hayırdır inşallah

bu böyle gitti işte bir iki hafta

Tamam dedim baya şaşırdım adam gymcel oldu (gymcel vey cel lafını kullanmak cringe geliyorda yinede kullanıyom konuya iyi girdi simdi)
Değisimi baya şaşırtmıştı beni

Bi baktım sabah okula sacları arkaya gel yapmıs bide deri ceket kot pantlon kemer giymiş pezevenk amk. Gittim yanına noldu lan arap çetesinemi girdin dedim. Havalı havlı cevap verdi bana ne diğon ya falan dedi hatta konusurken burnunu ekstra cekdi bi kac sefer kendini sert göstermek icin.

Bu cocuk bir ay önce gayet normaldı konusurken burun falan ekstra cekmezdi normal kıyafetleri vardı.

Winter arc sigma mı neyse işte o sacma sapan cringe trendlere etkilenipmi böyle oldu acaba dedim ama yok amk spor salonu yaptı onu böyle

TLDR: spor salonuna gitmeyin giderseniz aksamları kosmaya falan gidin protein yeğin ama protein shake falan alısanız dışta saklayıp icin ben mesela elimde protein shake ile gezmeyi utanıyom
tamam kanziletto sen git sınıfın arka tarafınDA SATRANC OYNA kaşar karılar senle taşşak gecsin senin hayat bitmiş amına koyayım
+
Çok saçmalıyorsun lan o klavyeyi yere bırak
bvencede cıksın forumdan
Cocuk genc hala, herkes bir yada iki cringe seneler gecer. Spor salonla alakasi yok fazla. Meme felan dir, spor salonla gelen. Ben tecrübeye dayanarak konusuyorum :ROFLMAO:
bu elemanlar nerden geliyo nerden buluyonuz orgu griffith ananı sikeyim orobcocu

Gyme gidip damarlari buyuten bizim karizma

• +1
Reactions: ER enjoyer and menas
tamam kanziletto sen git sınıfın arka tarafınDA SATRANC OYNA kaşar karılar senle taşşak gecsin senin hayat bitmiş amına koyayım

+

bvencede cıksın forumdan

bu elemanlar nerden geliyo nerden buluyonuz orgu griffith ananı sikeyim orobcocu
GIF by Crunchyroll

Acayip tetiklenen bir tipsin sen . Daha dur sınıfındaki kızlar kaşarlaşacak( daha da kaşarlaşacaklar) o değişimi sike sike sende yaşayacaksın hiç kaçarın yok adapte olamazsan gg olursun

+

bvencede cıksın forumdan

Tamam bende artık zincir takacam deri ceket giyecem arkada chechen şarkı story atacam siktimin yavsakları

• WTF
Reactions: lagrange10
Kanka senin threadleri ciddiye alamıyorum okadar high inhibsinki senin gidip acilen magic mush falan başlaman gerek aq(yatırım tavsiyesi değildir)

• +1
Sıradaki threadi:

Beyler nefes almak çok cringe değil mi aq amk awk amg

• +1
reis bunları daha önce söylemisti ok

• +1
Bana tavsiye verme cok tehlikeliyim yanlış tarafımı göstermiyim sana ülkeden kac kayb ol bulmiyim seni bak kendimi zor tutuyorum
:eek:

sanki bir bok biliyormuş gibi çokbilmiş konuşmandan rahatsız oldum
Çokbilmiş gibi konuştuğumu düşünmüyorum
Yazdığım yazı da yanlış olduğunu düşündüğündün bir şey varsa yazabilirsin, forum bunun için var

Yazdığım yazı da yanlış olduğunu düşündüğündün bir şey varsa yazabilirsin, forum bunun için var
Ya amk burası filozoflar.com mu biraz tassak takılın bu ciddilik ne amk

• +1
Reactions: elemanzelvadre
Ya amk burası filozoflar.com mu biraz tassak takılın bu ciddilik ne amk
@Ethernal la biz öyle kullanıyoruz

valla sen de haklısın, bu eleman sinirimi bozdu ama amınakoyayım onun

çokbilmiş konuşuyon birader canımı sıkıyon çok konuşma sen

• +1
Reactions: Dora67 and elemanzelvadre
çokbilmiş konuşuyon birader canımı sıkıyon çok konuşma sen
çattık amk

çok sinir oluyorsan benim profili gördüğünde okuma yazıları

çattık amk

çok sinir oluyorsan benim profili gördüğünde okuma yazıları
lan amkveledi benim takıldığım soru 14 yaşında olup millete tavsiye vermen bir siktir git kenarda forum yazılarını oku her boka atlama amk

lan amkveledi benim takıldığım soru 14 yaşında olup millete tavsiye vermen bir siktir git kenarda forum yazılarını oku her boka atlama amk
Baktım profiline benden 2 yaş büyükmüşsün amınakoyduğum 2yılda nasıl bir hayat tecrübesi yaşadın da beni aşağılayacak konuma geldin, verdiğim tavsiyelerde de hani yanlış bir bilgi yok amk seni bu kadar kudurtan ney

Baktım profiline benden 2 yaş büyükmüşsün amınakoyduğum 2yılda nasıl bir hayat tecrübesi yaşadın da beni aşağılayacak konuma geldin, verdiğim tavsiyelerde de hani yanlış bir bilgi yok amk seni bu kadar kudurtan ney
Troll posta tavsiye niye veriyon amk

spor salonla alakası olmadığını bende biliyorum iq düsük olsada okadar düsük değil.

Tabi cocğun değisimi yinede komiğime gitti ve burdakı elamanların ergenlikte herkese olur öyle katılmıyorum. Ergenlikle alakadar değil. 40 yaşındada böyle birden değisen adamlar var. Coğu gördüğüm kişi ergenlikte böyle değisim yaşamıyor. Katkısı varsa sigma arc winter arc falan tiktok videolarından etkileniyorlardır.

Her şey bana cringe geliyor olabilir ama bu gercekdende cringe yani cocuk sınıfa yeni kiyafetlerle girdiği gün taşşak geciyoz onla aqq.

Bide kızlar kaşarlanır falan demişler hahahaha amınakoduklarım ne alakası var amk hahahahah zincir deri ceket kaba dayı takıl kanka tüm kızlar senin olacak theory

Yaptığım postların cogu troll tabi hastalıklar boy alakalı troll değil onlar gercek

Her şey cringe geliyo threadide gercek ama bu anlattığım değişime cringe değil diyenin ben amk

Sizi bilmemde ben yarım o cocuk gibi okula gelsem benle her dakka tassak gecerler resmimi falan cekerler grupta paylaşıp dalga gecerler

• So Sad
Reactions: kurabiyecanavari31
durmayacağım ztn sağol
götten sikilen south park karakteri var pfp olarak adam bide ciddiye alıyo beni ya

Kanka bir şey demiyom bak burda kafana göre takıl bak herkesin annesine babasına bile sövebilirsin gercek değil burası

Last edited:
  • +1
Reactions: lagrange10
götten sikilen south park karakteri var pfp olarak adam bide ciddiye alıyo beni ya

Kanka bir şey demiyom bak burda kafana göre takıl bak herkesin annesine babasına bile sövebirsin gercek değil burası
annen ile babanı sikeyim

• +1
18 girmek üzereyim orospu evladı bu bilgiyi nereden teyit ettin

birkac ay sonra ne buraya donup baktiginda ne kadar malmisim diyeceksin suan kendini cok zeki birsey saniyorsun ama mal gibi gozukuyorsun haberin olsun kaanzi