nmn14
i fuckin hate my fuckin life
Badisine sokarım bırakıcam sporu ama frame i olabildiğince korumak istiyorum önerileriniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ya elime dambil sürmek istemiyorum artik midem bulandı bıktımİmkansız ama set sayısını falan azaltıp kütle koymak yerine kasını korumaya odaklanabilirsin,bacak falan çalışma istersen bazı kas gruplarını es geç
Calisthenics başlaYa elime dambil sürmek istemiyorum artik midem bulandı bıktım
Dövüş sporuna başlamak istiyorum yaCalisthenics başla
Dövüş sporu değilde yüzmeye felan gitsen birazcık koruyabilirsin kas kütleniDövüş sporuna başlamak istiyorum ya
Güreş salonu bulamam ki amk boks yapmayı düşünüyorum olmazsa kick boks falanDövüş sporu değilde yüzmeye felan gitsen birazcık koruyabilirsin kas kütleni
Bide estetik açıdan güres jiu jitsu gibi yer sporları hariç sıkıntı
Mk677 kullanıyorumgüncel fiziğin roidlimi
Dayi ne diyon babaaSYNTHOL BAS OMUZLARA
Boks yüzünü sikcek habrn olsun ama dene yine deGüreş salonu bulamam ki amk boks yapmayı düşünüyorum olmazsa kick boks falan
salakmısınMk677 kullanıyorum
niye mal ocsalakmısın
Temelim var muay thai yapmıştım eskiden. Bir şey olmaz yaBoks yüzünü sikcek habrn olsun ama dene yine de
kanka şeytanlarla gangbang mi yaptın o ilacın zararlarından haberin var mıniye mal oc
ne zararı olm hgh vuruyon kendinekanka şeytanlarla gangbang mi yaptın o ilacın zararlarından haberin var mı
Ne zararı varkanka şeytanlarla gangbang mi yaptın o ilacın zararlarından haberin var mı
Aynı dönemden geçiyorum yaşamıyoruz biz bu hayatı amk gym mim copeliyoruz ne sikime yarıyor? Ya basıcaz @ogrepilled gibi götümüze sallama kimyasallar yada bırakıcaz copelemeye gerek yok ( büyük ihtimalle bırakmicam)Badisine sokarım bırakıcam sporu ama frame i olabildiğince korumak istiyorum önerileriniz?
Para olsa bascam amk borcum varAynı dönemden geçiyorum yaşamıyoruz biz bu hayatı amk gym mim copeliyoruz ne sikime yarıyor? Ya basıcaz @ogrepilled gibi götümüze sallama kimyasallar yada bırakıcaz copelemeye gerek yok ( büyük ihtimalle bırakmicam)