SPOTIFY ALLAHINI S

senualF

senualF

ORSPUNUN ÖZ EVLADI
Screenshot 2025 11 05 13 00 46 953 comspotifymusic edit
Screenshot 2025 11 05 13 00 31 190 comspotifymusic edit

AMINAKOYİM ŞARKI ATLANMIYOR, ŞARKI SEÇİLMİYOR PLAYLİSTTEN, İNTERNETSİZ KULLANILMIYOR, ZIRT PIRT REKLAM ÇIKIYOR ÇIK GİR YAPIYORUM 1 ŞARKI SONRA YİNE REKLAM ÇIKIYOR ARKADAŞLARINLA JAM OTURUMU İÇİN PREMİUM AL DİYOR BİDE BABABAB OROSPU ÇOCUĞUNA BAK ARKADAŞLARIM OLDUĞUNU NERDEN ÇIKARDIN ŞU UYGULAMAYI PLAY STOREDA ÜCRETLİ YAPIN YA DA BEN O ANANIZA KIZ BACINIZA GÖZLERİNİZİN ÖNÜNDE TECAVÜZ EDERİM SİKERİM Bİ ZEVKİM VAR ONUDA ZEHİR ETTİLER

• +1
  • JFL
Reactions: kurdistan and Kayra139

• JFL
  • +1
Reactions: cakdripa, sexisdeath, flows5991 and 4 others
MYT müzik based

• +1
Reactions: kurdistan
Apple music daha iyi

• +1
soundcloud mogs

• +1
Reactions: Zodiac and kurdistan
birşey sorucam neden spotify, bin tane müzik dinleme uygulaması var en kötü youtube girip dinlersin spotify'dan niye medet umuluyor senelerdir çözemiyorum

• +1
apple music en iyisi ama şarkı çeşitliliği az yt music babadır

• +1
Reactions: Kayra139 and kurdistan
soundcloud sikişş

• +1
birşey sorucam neden spotify, bin tane müzik dinleme uygulaması var en kötü youtube girip dinlersin spotify'dan niye medet umuluyor senelerdir çözemiyorum
güzel kızlar soundcloud ve spotify kullanıyor kızları niche müzik zevklerimiz ile etkilememiz gerek

• +1
  • Love it
Reactions: Zodiac, senualF, Kayra139 and 1 other person
güzel kızlar soundcloud ve spotify kullanıyor kızları niche müzik zevklerimiz ile etkilememiz gerek
Çerkez underground hyperpop dinliyorum henuz etkileyemedim

• +1
Reactions: Kayra139 and kurdistan
Çerkez underground hyperpop dinliyorum henuz etkileyemedim
niche müzik zevklerini gördükten sonra yetersiz olduklarını anlayıp kaçınıyorlardır

• +1
Reactions: Zodiac and kurdistan
karılarla blend yapmak için

• Love it
Reactions: Kayra139

Users who are viewing this thread

Back