sladekilic
pretty boy
cope mi çalısıyo mu yapan varsa sölesin fox eyes olacam softmax man
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ucundan da olsa etki ediyo diye biliyom la ben bi kaç before after baktımçalışıyomu ne demek la
göz kaslarını training fln diyosan onlar cope
cope haci orbitallerin çok büyükse gözünü squintlemeyi alışkanlık yapman lazımucundan da olsa etki ediyo diye biliyom la ben bi kaç before after baktım
çalışıyomu ne demek la
göz kaslarını training fln diyosan onlar cope
Görünüşe yansıyor mu göz tembelliğiGöz tembelliği varsa işe yarar
yansırGörünüşe yansıyor mu göz tembelliği
nasıl yansır mesela göz kapağı düşüklüğü olarak mı yoksa asimetrik görüntü gibi miyansır
asimetri + zayıf bi görüntü oluşurnasıl yansır mesela göz kapağı düşüklüğü olarak mı yoksa asimetrik görüntü gibi mi
cope mi çalısıyo mu yapan varsa sölesin fox eyes olacam softmax man
Yansıyor bayaGörünüşe yansıyor mu göz tembelliği
Asimetri, uykulu göz vs hatta negatif tilt varmış gibi de görünebilir göz tembelliği yüzündennasıl yansır mesela göz kapağı düşüklüğü olarak mı yoksa asimetrik görüntü gibi mi
Olm birinde kaşını kaldırdığı fotoyu koymuşsun diğerinde squintliyo sen şaka mısın amknakaskkaksmwmaView attachment 3430189
90 günde şu hale gelmiş bence göz kasları sikilmiş asimetri oluşmuş eski hali daha iyi duruyordu
Olm en bastada bir gözü daha farklı diğer gözüne göre squintlemesiylr alakası uokView attachment 3430189
90 günde şu hale gelmiş bence göz kasları sikilmiş asimetri oluşmuş eski hali daha iyi duruyordu
Bende var biri %100 diğeri %70 görüyor. Küçükken kapama yapmışlardı ama gecikilmişti anca bu kadar oldu.Asimetri, uykulu göz vs hatta negatif tilt varmış gibi de görünebilir göz tembelliği yüzünden
Bunların hepsi de var bende aq. Allah'ım keşke ailem köylü olmasaydı, imtihanım buymuş maalesefAsimetri, uykulu göz vs hatta negatif tilt varmış gibi de görünebilir göz tembelliği yüzünden
Göz kaslarını çalıştıran egzersizler var araştır işe yarıyorBunların hepsi de var bende aq. Allah'ım keşke ailem köylü olmasaydı, imtihanım buymuş maalesef
Kalıcı olarak mı geçici olarak mıGöz kaslarını çalıştıran egzersizler var araştır işe yarıyor
Göz soldaki gibiyken kaş assa göz yukarı şeyiyle gecici sureligine sagdaki gibi oluyor. Adam da öyle yapmış gözüm değişti diye paylaşıyor.View attachment 3430189
Göz kası hipertrofiye giren bir kas değil ve işe de yaramıyor. Orbital kemiklerin şekli, boyutu ve yağ yastikciklari göz şeklini belirleyen şeyGöz kaslarını çalıştıran egzersizler var araştır işe yarıyor
göz tembelliği etkiliyor mu knk bildiğin kadarıylaGöz kası hipertrofiye giren bir kas değil ve işe de yaramıyor. Orbital kemiklerin şekli, boyutu ve yağ yastikciklari göz şeklini belirleyen şey
BilmiyorumKalıcı olarak mı geçici olarak mı
göz tembelliği etkiliyor mu knk bildiğin kadarıyla
Göz tembelliği orbicularis oculi kasinin olmasi gerekenden zayif oldugu durumda ortaya çıkmıyor mu. Egzersizler ile olmasi gereken duruma getirebilirsin fakat olması gereken durumun otesine gecirmezsin. Göz tembelligi ileri duzeyse ameliyat çözümü bunun küçük seviyede ise genelde fark edilmiyor ve egzersizle geçiyor.göz tembelliği etkiliyor mu knk bildiğin kadarıyla
kendi paylaşmış amk ben birşey koymadımOlm birinde kaşını kaldırdığı fotoyu koymuşsun diğerinde squintliyo sen şaka mısın amknakaskkaksmwma
sağdakinde gözünü kasıyor soldakinde tamamen açmış kaşını kaldırmışkendi paylaşmış amk ben birşey koymadım