Arisylva
Trve Larper
boş boş oturuyom amk bakalim günğn sonuna kadar nasil olucak

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari

Devlet dairesinde mi yapiyorsun?
Ben adliyede goc mahkemelerine bakan bir yerde yapmistim iranli tajik rus kizlarla flortlesiyodum.
PAUAOSJSOSJSOSJSODJDOJD iyiymişBen adliyede goc mahkemelerine bakan bir yerde yapmistim iranli tajik rus kizlarla flortlesiyodum.

beni siktiler valla ya tüm gün git gel neyse kavun aldılar bi tane kocaman beraber gömdük onutüm staj boyu oturcan boş boş.
ara sıra yapmaya üşendikleri işleri kitliyolar o kadar

10 bin aliyorsan 10 binlik is yapacaksin,PAUAOSJSOSJSOSJSODJDOJD iyiymiş
ben arşivde çalışıyorum ya müşteri geliyo belge çıkartıp şey yapıyorum maaşım da normalden fazla 10 bin falan

valla ilk günden iyi tavrandılar öyle ağır bir iş falan da yapmıyorum ben ama işte ilk gün abi sonrası önemli sikebilirler de o 10 bin zaten verilen aylık yemek parası falan filan hepsinin maaşa dahil edilmiş hali hiç harcamazsan yani onu o kadar oluyor10 bin aliyorsan 10 binlik is yapacaksin,
Genelde stajeri kole olarak gorurler yavastan tavrini koymazsan sene sonuna kadar ya stresten obez olacaksin yada zargana

girmiyor mu adamlar devamsızlık orda devamsızlık yaptın mı sıkıntı oluyor diye biliyorum benben babamin is yerine yapiyorum staj. gitmiyorum bile

gelecekler galiba bilmiyorum ayda bir kere falan.girmiyor mu adamlar devamsızlık orda devamsızlık yaptın mı sıkıntı oluyor diye biliyorum ben