stimler bir iki ayda hayatımı nasıl sikti

auitistsurvior

auitistsurvior

Jacketcel
concerta olmadan odaklanamıyorum ve dozu arttırmadan edemiyorum

siktir et okumayı gay onlyfans aç senden twink vibeı alıyorum 10 dolardan 100 kişi abone olsa 1000 dolar 100 aboneyi de rahat kasarsın ok

• WTF
Reactions: auitistsurvior
bi karıyla ortak onlyfans açacaktık ben pazarlamayı yönetecektim ve sikecektim karıyı videolarda ama para bölüşme konusunda anlaşamadık %70 istedi orospu ben de dedim sg ok?

bi karıyla ortak onlyfans açacaktık ben pazarlamayı yönetecektim ve sikecektim karıyı videolarda ama para bölüşme konusunda anlaşamadık %70 istedi orospu ben de dedim sg ok?
burger kingde beni ise alırlarmı yada boktan bi yerde kasiyer falan

• +1
Reactions: Ashoimex
burger kingde beni ise alırlarmı yada boktan bi yerde kasiyer falan
kasiyerler genelde işverenin akrabası falan oluyor. kasiyerlik bulmak zor ama bulursan kaçırma ok

• +1
kasiyerler genelde işverenin akrabası falan oluyor. kasiyerlik bulmak zor ama bulursan kaçırma ok
ilk 2 ay maassız calıscam dersem alırlar heralde ama demem ben oyle bisi malesef

• +1
yok ben oturup esya gecerim ikide esya nerde falan gosteririm para sayımı kapattt gun bitti geri kalanındada telefon falan
yapamazsın 2 ay parasız siktir et o fikri. sahibindene kasiyer iş ilanı yazsana amk. bayan falan istiyorlar sakal falan varsa kes peruk tak ok

• JFL
  • +1
Reactions: auitistsurvior and Ashoimex
yapamazsın 2 ay parasız siktir et o fikri. sahibindene kasiyer iş ilanı yazsana amk. bayan falan istiyorlar sakal falan varsa kes peruk tak ok
keske twink olsaydım cok fazla is imkanım olurdu

hangi şehirdesin