A
ascendantwill
Bronze
Evet stresin tipine bağlı olarak çok fazla artırabilir ancak ters tepip kortizolünüzü tavan yaptırıp anasınıda sikebilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Psikolojik stres testo artırırmı la hiç herhangi bir egzersizden sonra oluşan stres artırır büyük ihtimalEvet stresin tipine bağlı olarak çok fazla artırabilir ancak ters tepip kortizolünüzü tavan yaptırıp anasınıda sikebilir
stres yapma ytdEvet stresin tipine bağlı olarak çok fazla artırabilir ancak ters tepip kortizolünüzü tavan yaptırıp anasınıda sikebilir
alakası yok kavga edeceğin sırasında bi nebze stres hayatta kalma hissiyle testonu arttırır kısa süreli onun dışında ilişkiden paradan aileden dolayı yapacağın stres kortizolü arttırıp testonun amına koyar stres kötü bir şeyEvet stresin tipine bağlı olarak çok fazla artırabilir ancak ters tepip kortizolünüzü tavan yaptırıp anasınıda sikebilir
hakli, coook hizli yaslandiriyo stress, ashvagandha ise yarar mi bu konuda acaba stress yapma filan demek imkansiz benim icinalakası yok kavga edeceğin sırasında bi nebze stres hayatta kalma hissiyle testonu arttırır kısa süreli onun dışında ilişkiden paradan aileden dolayı yapacağın stres kortizolü arttırıp testonun amına koyar stres kötü bir şey
Trde yok satanlar dolandırıcı yurtdışından akraban varsa aldır zaten para vardır heralde vipsinhakli, coook hizli yaslandiriyo stress, ashvagandha ise yarar mi bu konuda acaba stress yapma filan demek imkansiz benim icin
Trde yasak satışı diye biliyorum yurt dışından alırsan daha güvenilirgrimzone filan satiyordu fake mi onlar? almanyada var mi guvenilir kaynak 120 kapsul 2 adet 240 kapsul getirtebilirim
Türkiyeye gönderim yapıyorlarmı bunlar
tanidik geliyo ona aldiricamTürkiyeye gönderim yapıyorlarmı bunlar
+ kortizol and stress is make u look old and unhealthy, i dont wanna be look old finally im acsneding with 1000 surgerys.Amost everything that stressed you increases testosterone, Is like a natural reaction but cortisol Is the main reaction to stress, Is a bigger reaction and It inhibits testosterone more than the later inhibits cortisol, so stress at the long term decreases testosterone
ashwaganda her ikisinide düşürüyor ilk başlarda test yüksek gibi görünür ama sabitdir ardından yavaş yavaş düşmeye başlarhakli, coook hizli yaslandiriyo stress, ashvagandha ise yarar mi bu konuda acaba stress yapma filan demek imkansiz benim icin
her ikisi derken kortizol ve t miashwaganda her ikisinide düşürüyor ilk başlarda twst yüksek gibi görünür ama sabitdir ardından yavaş yavaş düşmeye başlar
bi threadde okudum testoyu yükseltmiyor sadece kortizolü düşürüp testoyu yüksekmiş gibi gösteriyor ama testo sabit her türlüher ikisi derken kortizol ve t mi
kortizol cok buyuk dusman amk, dusurmek lazim istedigin kadar psl ol oldcell 0 apeal shitskin white haircell olduktan sonra ise yaramazbi threadde okudum testoyu yükseltmiyor sadece kortizolü düşürüp testoyu yüksekmiş gibi gösteriyor ama testo sabit her türlü
eğer kapasiten sosyal toplumlara adapte olmaya yetmiyorsa tek çözüm asosyalmaxxing. eve kapanıp karantinaya alıcaksın kendini yatağında rottinglerken tavana boş boş bakıp hiçbirşey yapmayarak stress seviyeni düşüreceksin terapi merapi yalankortizol cok buyuk dusman amk, dusurmek lazim istedigin kadar psl ol oldcell 0 apeal shitskin white haircell olduktan sonra ise yaramaz
anlamadim knkeğer kapasiten sosyal toplumlara adapte olmaya yetmiyorsa tek çözüm asosyalmaxxing. eve kapanıp karantinaya alıcaksın kendini yatağında rottinglerken tavana boş boş bakıp hiçbirşey yapmayarak stress seviyeni düşüreceksin terapi merapi yalan
yani kısaca toplumdan dejenere olucan gerekirse ormanlık alana kendi evini yap tahtalardan telefon bilgisayar hiç birşey olmayacak tek yapacağın şey tahtadan evinden dışarı çıkıp hayvan öldürüp etini yemen lazım tıpkı eski avcı toplayıcı ataların gibi tek amacın bu olacak stress falan kalmayacak kortizolde dusecekkortizol cok buyuk dusman amk, dusurmek lazim istedigin kadar psl ol oldcell 0 apeal shitskin white haircell olduktan sonra ise yaramaz
anlamsiz seyleryani kısaca toplumdan dejenere olucan gerekirse ormanlık alana kendi evini yap tahtalardan telefon bilgisayar hiç birşey olmayacak tek yapacağın şey tahtadan evinden dışarı çıkıp hayvan öldürüp etini yemen lazım tıpkı eski avcı toplayıcı ataların gibi tek amacın bu olacak stress falan kalmayacak kortizolde dusecek
reis birz otistik gibi konuştum kusura bakma ama eğer fark ettiysen seni stresse sokan şey modern toplum yaşantısıanlamadim knk
seni stresse sokan şeyler nedir hepsini söylermisinanlamsiz seyler
tüm aileni arkadaşlarını iş yerini yaşadığın yeri terk edeceksin yoksa stress ömrün boyunca seni takip eder hiç bir değerin olmayacak ve ya tanrıya inanıp kendi kendine yaşayacaksın stresse karşı tek çözüm buduranlamsiz seyler
Benim arkadaşım var babası annesini dövmüş o ailede büyümüş it muamelesi görmüş karaciğer desen günde 3 paket sigaradan gitmiş kan geliyor adam chad silah çekmiş babasına bıçaklanmış felan full stresli adam intihar düşüncesiyle büyümüş 0 nutrient yemek yok sigara tüketmiş genetik deme babası alakasız anası alakasızalakası yok kavga edeceğin sırasında bi nebze stres hayatta kalma hissiyle testonu arttırır kısa süreli onun dışında ilişkiden paradan aileden dolayı yapacağın stres kortizolü arttırıp testonun amına koyar stres kötü bir şey
hersey hormon, hormanlar cok onemli, hic dikkat etmemistim bu zamana kadar.Benim arkadaşım var babası annesini dövmüş o ailede büyümüş it muamelesi görmüş karaciğer desen günde 3 paket sigaradan gitmiş kan geliyor adam chad silah çekmiş babasına bıçaklanmış felan full stresli adam intihar düşüncesiyle büyümüş 0 nutrient yemek yok sigara tüketmiş genetik deme babası alakasız anası alakasız
Testestronun 1300 olsun e2 düşük olsun bokları beslensen yine sıkıntı çıkmaz her şey hormonhersey hormon, hormanlar cok onemli, hic dikkat etmemistim bu zamana kadar.
1300 dogal yakalamak neredeyse imkansiz ve fazla agresyon yapabilir, bence e2 dusuk olmasida iyi degil yani cok dusuk, dusuk alt sinirdan biraz yuksek daha mantikli, ise birazda mentel duygusal enerjisel bakiyorumTestestronun 1300 olsun e2 düşük olsun bokları beslensen yine sıkıntı çıkmaz her şey hormon
Değil imkansız düşük e2 potansiyel uzama için iyi1300 dogal yakalamak neredeyse imkansiz ve fazla agresyon yapabilir, bence e2 dusuk olmasida iyi degil yani cok dusuk, dusuk alt sinirdan biraz yuksek daha mantikli, ise birazda mentel duygusal enerjisel bakiyorum
o olay soyle, ben kendim icin diyorum, uzama olayi soyle yuksek e2 plaklari acik tutmaya yariyor direk height vermiyor, plak kapandigi icin baska soylere odaklanmak lazimDeğil imkansız düşük e2 potansiyel uzama için iyi