ER enjoyer
Terachad in Türkiye Mtn in europe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Yaşın kaç olmSınıftan bir kız arkadaşım şöyle birşey yazdı(bu üç oluyor btw) arkadaşını gösterdi arkadaşı esmer mtb idi bende istemedim amk
15Yaşın kaç olm
SÜNNET NE ZAMAN AMINA KOYİM
Cükübiks sg amk doxxlanmıssın tekrardan git hallet o işiSÜNNET NE ZAMAN AMINA KOYİM
Halledicem modla konuşuyom şu an bu kemikkralını bi sikmek lazımCükübiks sg amk doxxlanmıssın tekrardan git hallet o işi
but it's an absolute fact that I want a white woman.
No but there are some woman like that in turkeyYou think this turkish woman looks typically turkish?
View attachment 3418472
Yanlış yaptın stuntmike kingle kendini bir tutma o 25 yaşında aq tabi beyaz kadın isteyecek adam evlenme caguna geliyor. Kısacası evlenmeceksin ya? Küçüksün ya hani deneyim olurdu sana am buldun da rengini mi dert ettinamk yanlış mı yaptım bilmiyorum ama beyaz bir kadın istediğim mutlak bir gerçek
3 kere aynı olayı yaşadım 2sini kabul etmedim biriylede konuşmayı ben bitirdimFakecel.orgs
(Olayı kıskandım amk)
Ahlaksal normlarım o açıdan baya güçlüMal amk sikip atsaydın zaten sizin okuldan degil
Kısacası lol oynamaktan beynin sikilmis3 kere aynı olayı yaşadım 2sini kabul etmedim biriylede konuşmayı ben bitirdim
Hayır sadece hipergamik bir moidim looksmatchlerimi reddediyorum (high mtn 182 suratım var bu kız mtb esmerdi)Kısacası lol oynamaktan beynin sikilmis
Sen bida schopenhauer repostlamaAhlaksal normlarım o açıdan baya güçlü
olum o kızı başka biri sikip atcak sen gidip eve 31 çekcen ne ahlaksal normlar tüm ülke birthratelerden çokcek 20 yılda gelmiş ahlak anlatıyorsunAhlaksal normlarım o açıdan baya güçlü
O herif şey diye repostluyodum ben neyse insel falan değilim türk devletiSen bida schopenhauer repostlama
Ya baba esmer mesmer sikmem ben amkolum o kızı başka biri sikip atcak sen gidip eve 31 çekcen ne ahlaksal normlar tüm ülke birthratelerden çokcek 20 yılda gelmiş ahlak anlatıyorsun
pudra sekerine bandır sikersinYa baba esmer mesmer sikmem ben amk
Gelde anlatolum o kızı başka biri sikip atcak sen gidip eve 31 çekcen ne ahlaksal normlar tüm ülke birthratelerden çokcek 20 yılda gelmiş ahlak anlatıyorsun
Volc3l neyBu gidişle volcelliğin dibine vuracağım amk
İsteyerek celibrate kalanVolc3l ney
Fakecel yaniİsteyerek celibrate kalan
Hayır fakecel karı sikip ilişki yapan ve kendine invel diyen buda kendi isteğiyle karı sikmiyo ve bekar kalıyo yani volcelFakecel yani
mentalcelHayır fakecel karı sikip ilişki yapan ve kendine invel diyen buda kendi isteğiyle karı sikmiyo ve bekar kalıyo yani volcel