Şu Herif Çirkin Değil Mi Sizcede ?

whoishe

whoishe

Silver

Civvan baba ya beni instadan engelledi amk

• JFL
Reactions: Deleted member 51789, Black_Pill_Enjoyer1, Ashoimex and 1 other person
Civvan baba ya beni instadan engelledi amk
mersinde tatildeyken gormustum yuzunu yumruklicaktim sen niye blekpil yayiyon diye arkadaslar tuttu

• JFL
Reactions: Deleted member 51789, Black_Pill_Enjoyer1 and ER enjoyer
  • JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1, angrybirds and Peter Steele
civan abime laf yok ulan

• JFL
Reactions: whoishe
orosbu çocuğu bi bi saç stili tavsiyesi istedik zamanında 100-200 ateşlicektim ibanına bana saç şekli üzerine net araştırmam yok kafa şekline göre veririm oda pakete girer aylık 500 dedi tiktoktan bakacak soyliyecek

Instagram fotolarında yakışıklı YouTube videolarında çirkin

orosbu çocuğu bi bi saç stili tavsiyesi istedik zamanında 100-200 ateşlicektim ibanına bana saç şekli üzerine net araştırmam yok kafa şekline göre veririm oda pakete girer aylık 500 dedi tiktoktan bakacak soyliyecek
bide buna abone olup abi diye geçinenler var cringe mk hindistan genetik

• +1
Reactions: angrybirds
bide buna abone olup abi diye geçinenler var cringe mk hindistan genetik
ama yalan yok adam sub5 bilgisayar başindan kalkmayan bi tipken birden hedefe kitlenmiş vucut mucut yapmiş az birşey ascendlemiş en azindan am tutacak potansiyele gelmiş bu tip kişiler genelde nihilist düşünceye kapılıp dahada berbat eder kendini bi konuyu başardın diye öğretmeni olacak halin yok

• +1
Reactions: oguzk and whoishe
ama yalan yok adam sub5 bilgisayar başindan kalkmayan bi tipken birden hedefe kitlenmiş vucut mucut yapmiş az birşey ascendlemiş en azindan am tutacak potansiyele gelmiş bu tip kişiler genelde nihilist düşünceye kapılıp dahada berbat eder kendini bi konuyu başardın diye öğretmeni olacak halin yok
adanada o kadar çingenin içinde slayer hatta amk tanışma uygulamalarından adanada istediği kızla buluşacak potansiyele sahip 01 plaka var resimlerinde adanada muhtemelen

Attachments

• bay_mew-20241222-0001.jpg
    bay_mew-20241222-0001.jpg
    335.9 KB · Views: 0
adanada o kadar çingenin içinde slayer hatta amk tanışma uygulamalarından adanada istediği kızla buluşacak potansiyele sahip 01 plaka var resimlerinde adanada muhtemelen
fenotipine bakılırsa adanalı olduğu belliydi ayrıca çok yağlı

• +1
Reactions: oguzk and angrybirds