codeine1119
Iron
su icemiyorum gitmiyo yani icerken ne kadar susuz kalirsam kalayim gitmiyo yani. icine katabilecegim icmemi kolaylastiracak zararsiz bisi var mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ne alaka mkne garip adamlarsınız kardeşim
konu kilit.İçemiyorsan içme demek ki susamadın
susamak susamaktan çok daha öte çünkü gercekten kuruduğunu susadığını hissediyorsan ve o zaman içiyorsan böbreklerin için hiç iyi birşey yapmıyorsun hele ki vitamin takviyeleri creatin falan alıyorsan böbrek taşına yol acabilir bu susuzluk susadiğini hissetmeden su iç aklina geldikçe içİçemiyorsan içme demek ki susamadın
Air up almaksu icemiyorum gitmiyo yani icerken ne kadar susuz kalirsam kalayim gitmiyo yani. icine katabilecegim icmemi kolaylastiracak zararsiz bisi var mi
gizli kuduzsu icemiyorum gitmiyo yani icerken ne kadar susuz kalirsam kalayim gitmiyo yani. icine katabilecegim icmemi kolaylastiracak zararsiz bisi var mi
Air up diyoz anlamiyon amksu icemiyorum gitmiyo yani icerken ne kadar susuz kalirsam kalayim gitmiyo yani. icine katabilecegim icmemi kolaylastiracak zararsiz bisi var mi