Su şişesi rutin update postu #4 + shizo brain stack

susisesi

susisesi

quadruple mixed ethnic soup
Gelecek planları ve sipariş edip daha gelmeyen şeyler aşşağıda,

Rutin:

Accutane 1 ay bitti 10mg dan 30mg’a çıktım.

Retatrutide 4mg 2. haftadayım. toplamda 6. hafta

Cjc no dac + ipamorelin kaç hafta oldu bilmiyom 3 ya da 4 falan. Haftada 2 gün off vermem gerektiğini bilmiyodum off verdiğim günler bok gibi uyuyamıyorum.

bpc 157 - sanırım aldığım ürün fake amk 10mg ı bitirmek üzereyim omzum hala iyileşmedi hatta fark yok tuzlu su falan basıyo olabilirim

Kaş ve hairlinea minoxidil sürmeye başladım 1-2 hafta oldu hairlineımda bebek saçlar çıkmaya başladı kirpiklerim baya uzadı

Gözlemler:

Traş makinesini iade ettiğim için bir süredir traş olamadım yeni bıçak bekliyorum amazondan. Bugün ilk defa falan dışarı çıktım birakç gündür 4-5 erkek arkadaşım bugün niye bu kadar yakışıklısın falan dedi 2 kız arkadaşım da az buz iltifat etti. Hafif kirli sakaldan mı bilmiyorum ama sakal sevmiyorum bana kafayı yedirtiyor

Reta 4mg’ın etkisi azalmaya başladı bile 2. haftada baya baya acıkıyorum artık ama yemek yemek zevk vermiyo canım çikolata falan çekiyo ama yiyince asla tatmin olmuyorum ve iğrenç hissediyorum.

Yeni traş makinesi almıştım cildimi sikti ondan accutanein etkisini ölçemiyorım maalesef makineyi iade ettim sonuçlar için biraz daha bekliycem.

Sikim kalkmıyo. Accutaneden mi yoksa çok uzun süre starvelayıp hormonlarımı mı siktim bilmiyorum. (kalkmıyo derken gün içinde falan yani performansta bi sıkımtı yok da cinsel şeyler hiç ilgimi çekmiyo)

Anhedoni geri döndü, ashwagandha bıraktığımda kafayı yiyorum ve çok stresli oluyorum çok düşünüyorum aldığımda da anhedoni geri geliyo.

toplam 15 kilo verdim

Dersler bok gibi gidiyo. Yılbaşı tatilinde tr gitmeyip ders çalışçam. Modafinile bel bağlıyorum umarım iyi tolere ederim

Gelecek planları ve siparişler:

driada dan modafilin, nebivolol ve telmisarten siparişi var ama black friday indiriminde verdiğim için daha gelmesine var herhalde

Çinden sipariş ettiğim 360IU hgh ve 200mg Reta kargolandı herhalde 3 haftaya gelir onlar da

bgpharma dan daha dün sipariş ettiğim ürünler şimdiden processlenmiş herhalde EU içi olduğundan ilk onlar gelcek. Zaten amaç daha çok beyin sağlığı, longevity ve kafein toleransını düşürmek. Çok yardımcı olcağını sanmıyorum

Şu an 82 kiloyum 70 falan gibi olduğumda anaboliklere bir şans daha vermek istiyorum. Çok seyehat ettiğimden direkt pinleyemem ondan test undecaonate falan araştırmam lazım ya da propionate falan basıp belki tr ye geldiğimde enclo da cruiselarım. Ama zaten başlamadan önce lean olmam ve accutane bitirmem lazım

IMG 7749
IMG 7751
IMG 7752

Bonus:

IMG 7535

• +1
Reactions: meatenjoyer9, churmaxxed, Auchelius and 3 others
vay vay vau

Kaş ve hairlinea minoxidil sürmeye başladım 1-2 hafta oldu hairlineımda bebek saçlar çıkmaya başladı kirpiklerim baya uzadı
shedding phase yaşamadın mı

bro almanyada mısın