Dathomirian Zabrak
Proud Mediterranean
Subforum ortam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ben kac gun dayanırım knkşu forumda hergün chatleşen insanları bir araya toplasak hergün birisi cinayete kurban gider

Seni bilmiyomda ilk aven ölürBen kac gun dayanırım knk![]()
Bence datho kendini öldürür sonra başlar her bokSeni bilmiyomda ilk aven ölür
biz birbirmizi koruruz knk olurmuBen kac gun dayanırım knk![]()
Olur knk fee yi oldurek amabiz birbirmizi koruruz knk olurmu
kaçışı yok bu saatten sonraOlur knk fee yi oldurek ama
Valla ölecek olanlar herhalde grey oğlu greylerdirşu forumda hergün chatleşen insanları bir araya toplasak hergün birisi cinayete kurban gider
Valla ölecek olanlar herhalde grey oğlu greylerdirşu forumda hergün chatleşen insanları bir araya toplasak hergün birisi cinayete kurban gider
Bende @pashanimair ’i yatakta zıplatırken kumpasa düşerdim herhaldeValla ölecek olanlar herhalde grey oğlu greylerdir
@atess gibi normieler ve @MogEater delizyonel olarak görüyor forumdaki herkes neredeyse o da öldürülürdü, @Dathomirian Zabrak kendisini gooner avileri ile şantaj yapmaya çalışırdı ama o da ölürdü/öldürtürdü. İslamaxxerlar toplanıp bütün ateistlerin kafasını keserlerdi işid infaz misali @Resistance. @Arisylva .
mogeater beni ignoreladığı için onunla başbaşa dövüşmek isterdim, sizde bet yapın maçaValla ölecek olanlar herhalde grey oğlu greylerdir
@atess gibi normieler ve @MogEater delizyonel olarak görüyor forumdaki herkes neredeyse o da öldürülürdü, @Dathomirian Zabrak kendisini gooner avileri ile şantaj yapmaya çalışırdı ama o da ölürdü/öldürtürdü. İslamaxxerlar toplanıp bütün ateistlerin kafasını keserlerdi işid infaz misali @Resistance. @Arisylva .
Sin cara rey mysterio yapakmogeater beni ignoreladığı için onunla başbaşa dövüşmek isterdim, sizde bet yapın maça
AW435V0 9*8-YUHIOAHq03985v cıglık attım amkSin cara rey mysterio yapak
Eger metal serisi diyosa meteo l drago burst diyosa spryzen requiemAW435V0 9*8-YUHIOAHq03985v cıglık attım amk
hangi beybladele yencen bide
doverim olduremezsiniz toplu dalarsaniz ancaValla ölecek olanlar herhalde grey oğlu greylerdir
phantom orion mogsEger metal serisi diyosa meteo l drago burst diyosa spryzen requiem
ilk önce mediterranean diye larplayan sivaslıyı öldürürdümValla ölecek olanlar herhalde grey oğlu greylerdir
@atess gibi normieler ve @MogEater delizyonel olarak görüyor forumdaki herkes neredeyse o da öldürülürdü, @Dathomirian Zabrak kendisini gooner avileri ile şantaj yapmaya çalışırdı ama o da ölürdü/öldürtürdü. İslamaxxerlar toplanıp bütün ateistlerin kafasını keserlerdi işid infaz misali @Resistance. @Arisylva
femboymax yapsın grupça sikelim kınıkBen dathoyu böyle süt çocuğu feminen bir tip olarak hayal ediyorum umarım öylesindir Datho benim haşmetliye biraz motivasyon ver![]()