D
Deleted member 76305
Platinum
Kimse girmiyor artık thread acan da yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Discordda tiktokceller harici birileri yok hepsi de aşırı aptalorg'un discordu daha iyi turk yok ama gelcekseniz
Tiktokcellik nasil oluyo lan ben tüm tt blackpill ortamini biliyorum orda bu forumdan kimse bahsetmiyor amgDiscordda tiktokceller harici birileri yok hepsi de aşırı aptal
Kanka looksmaxı ordan görüp gelenler işte rate veya soru kısmına bakarsan bu forumda bir sürü görürsünTiktokcellik nasil oluyo lan ben tüm tt blackpill ortamini biliyorum orda bu forumdan kimse bahsetmiyor amg
ben orgun discordundan bahsediyom okadar kotu degilDiscordda tiktokceller harici birileri yok hepsi de aşırı aptal
Bende ondan bahsediyom zaten burdan biri yok orda tamamen farklı ortam varben orgun discordundan bahsediyom okadar kotu degil
Türk blackpill sunucusu çok komik amkben orgun discordundan bahsediyom okadar kotu degil
ordaydim bendeBende ondan bahsediyom zaten burdan biri yok orda tamamen farklı ortam var
Yok ama başlıcam buradan birileri daha onerdiMr.robot'a mı başladın @turbomanlet7
Anime profil fotoğrafıSubforumda çok fazla oyuncu çorabı olduğu için açasım gelmiyor.