SUBFORUMDA ALLAHA İNANAN KAC KİSİ VAR

D

Deleted member 108759

Iron
Meraktan açtığım bir thread, bakalım kaç kişi tipinden dolayı allaha sövüp dinden cıkmıs

Ben inanmıyorum mesela

yok

• +1
Reactions: auitistsurvior
ben inanıyorum

Meraktan açtığım bir thread, bakalım kaç kişi tipinden dolayı allaha sövüp dinden cıkmıs

Ben inanmıyorum mesela
suan inancım yokta dinleri arastırmaya baslama ihtmalim var

ben inandigim icin 1ml daha ilac vurucam birazdan kardesim benim peygamberimiz oyle buyurmus

• JFL
Reactions: Peter Steele
Niye olmasın ki

bagimlisi olur baska bisey okuyamaz hale gelirsin soyleyim
Aşırı sıkıcı aq normalde kitap okuyan birisiyim tevratı okuyayım dedim full saçmalık, dinleyerek bitirdim

Aşırı sıkıcı aq normalde kitap okuyan birisiyim tevratı okuyayım dedim full saçmalık, dinleyerek bitirdim
yani biraz ilgi meselesi ben baya kahkaha ata ata okumuştum amk

• +1
Reactions: Deleted member 108759
neyden bahsediyon anlamıyom beynim yavas suanda tane tane yaz
olum sen arastirma falan diyince ben direkt akademide yapılan ciddi calismalari falan sandim

• +1
yok abi kuran incil falan okurumn belki diyom
he. fazla yüzeysel kalır ama. o metinlerin oluştuğu bir tarihi dönem ve arkaplanı var onları bilmeden okursan anlamadan metni anladım zannedersin sadece. yine de ilgi meselesi keyfin bilir

• +1
he. fazla yüzeysel kalır ama. o metinlerin oluştuğu bir tarihi dönem ve arkaplanı var onları bilmeden okursan anlamadan metni anladım zannedersin sadece. yine de ilgi meselesi keyfin bilir
belki bi dine inanırsam derelizasyon ataklarım azalır diye din copeluycam

• +1
Reactions: Skull Knight

Ben inanmıyorum mesela
KARDESIM SENIN YASIN KAC BASIN KAC SANA DAHA GUNAH YAZILMIYOR BOYLE KARISIK İSLERİ DUSUNME TMM MI?

KARDESIM SENIN YASIN KAC BASIN KAC SANA DAHA GUNAH YAZILMIYOR BOYLE KARISIK İSLERİ DUSUNME TMM MI?
BOS YAPMA TUTUNCUYE GITTIM CAPTAIN BLACK MANGOLUSU VARMIS SDC CIKLOTALI YOK DEDI

tipsiz olduğu için kim dinden çıkar amk

• +1
Reactions: menas
21e kadar boyum 10 cm daha uzarsa allaha inanmaya başlıcam uzamazsa besmele çekeni siksinler

Sabah namazını bekliyordum gördüm Tipten boydan dolayı Tanrıya küfredip şart koşulmaz Oturup anlatın neden inanmadığınızı Tanrı malla da yoklukla da sınar Siz zenginlerin uzunların yakışıklıların çok mu düzgün yaşadığını sandınız Çok zenginler çok uzunlar çok güzeller ya da hepsine birden sahipler gördüm Hayallerinizle doğmuş insanların merak etmeyin sizlerden daha büyük sorunları var Tanrı bu kavramların üstündedir

Sabah namazını bekliyordum gördüm Tipten boydan dolayı Tanrıya küfredip şart koşulmaz Oturup anlatın neden inanmadığınızı Tanrı malla da yoklukla da sınar Siz zenginlerin uzunların yakışıklıların çok mu düzgün yaşadığını sandınız Çok zenginler çok uzunlar çok güzeller ya da hepsine birden sahipler gördüm Hayallerinizle doğmuş insanların merak etmeyin sizlerden daha büyük sorunları var Tanrı bu kavramların üstündedir
Tanrı yok

Users who are viewing this thread

Back