subforumda lens kültürünün olmaması

Dathomirian Zabrak

Dathomirian Zabrak

Proud Mediterranean
title

• +1
Reactions: Ashoimex, pashanimair and Auchelius
t50 yim ben ela renk dusunuyom kapkara biseyim

• +1
Reactions: pashanimair
  • +1
Reactions: pashanimair, Auchelius, MogEater and 1 other person
dath oral minox eyeleshes hakkinda study veya tecrubeli birini ariyorum, 1.25mg veya 2.50mg extreme eyeleshes result veriyo mu bilmiyorum, tek ogrenmem gereken sey bu suan.

• +1
Reactions: Auchelius and Dathomirian Zabrak
dath oral minox eyeleshes hakkinda study veya tecrubeli birini ariyorum, 1.25mg veya 2.50mg extreme eyeleshes result veriyo mu bilmiyorum, tek ogrenmem gereken sey bu suan.
ben bi ara 10 mg kullanıyodum baya uzadı şimdi 5 mg kullanıyom herhangi bi eksilme olmadı şimdilik. minoxtan önce de uzundu ama minoxtan sonra hayvan gibi oldu. kaş da biraz uzasın ikisini siyaha boyayıp bi de hazel lens alıcam.

• +1
Reactions: pashanimair, MogEater and Auchelius
ben bunu suya damlatıyorum damlalıkla. şırıngıyla ölçtüm 1 damla 1 mg gibi bi şeydi sanırsam ya da ona yakın. oral minox istanbulda cerrahpaşa eczanesinde varmış sadece. bilmiyorum belki vardır başka yerde de internette göremedim
1756640008970

• +1
Reactions: pashanimair, MogEater and Auchelius
ben bunu suya damlatıyorum damlalıkla. şırıngıyla ölçtüm 1 damla 1 mg gibi bi şeydi sanırsam ya da ona yakın. oral minox istanbulda cerrahpaşa eczanesinde varmış sadece. bilmiyorum belki vardır başka yerde de internette göremedim
View attachment 4069533
en mantikli olan sey yurt disindan loniten 10mg 60-100pcs getirmek, 300gun kullanabilirsin + pfizer
kesinlikle topical damlatarak icme arastirmadim ama cok tehlikeli ve useless grliyo

bahsettigim drug us 40usd euda 80usd filandi @Zagro

• +1
sirf leshes dark skin + lens acsend before after atmak istiyorum ltn etnik kim var diye dusunurken aklima mert27 geldi ( idk ) paylasdam ban yermiyim? sakasiz mogger oldu cocuk ahahhaha sadece oral minox no sunscreen + lens veya eyecos or yeux

• +1
View attachment 4069533
Kanak oral minoxidil bloating falan yapiyodu galiba oyle bisey yasadin mi yaninda bisey aliyon mu

• +1
Reactions: MogEater
en mantikli olan sey yurt disindan loniten 10mg 60-100pcs getirmek, 300gun kullanabilirsin + pfizer
kesinlikle topical damlatarak icme arastirmadim ama cok tehlikeli ve useless grliyo

bahsettigim drug us 40usd euda 80usd filandi @Zagro
Nerden siparis verebilirim

• +1
Reactions: MogEater
ben bi ara 10 mg kullanıyodum baya uzadı şimdi 5 mg kullanıyom herhangi bi eksilme olmadı şimdilik. minoxtan önce de uzundu ama minoxtan sonra hayvan gibi oldu. kaş da biraz uzasın ikisini siyaha boyayıp bi de hazel lens alıcam.
nerden almistin?

• +1
Kanak oral minoxidil bloating falan yapiyodu galiba oyle bisey yasadin mi yaninda bisey aliyon mu
knk ben zaten %30 bf olduğum için hep bloatedım o yüzden çok anlamadım ama orgda yapıyor diyen çok var

• +1
  • So Sad
Reactions: pashanimair, Auchelius and MogEater
eye area bloat olursa daha iyi oluyorum

• +1
Reactions: orhanhic and Auchelius
oral minox satmiyorlar
işte knk ben topical alıp damlatarak oral yapıyorum. trde direkt oral hap olarak satan yok.

şu forumda gezin belki bulursun. ben sadece istanbul cerrahpaşada 1 eczane satıyor diye hatırlıyorum

• +1
Reactions: pashanimair and Auchelius
işte knk ben topical alıp damlatarak oral yapıyorum. trde direkt oral hap olarak satan yok.

şu forumda gezin belki bulursun. ben sadece istanbul cerrahpaşada 1 eczane satıyor diye hatırlıyorum
yep, yada bazi kullanicilar var kendileri getiriyor ama ne kadar guvenli idk,
2 kutu loniten getirmek en mantiklisi 2 sene ihtiyacini karsiliyo @Zagro birader eu fiyatlarini recete durumunu filan ogrenebilir ve bize yazarsa baya ise yarar birisinden isterim getirtiridim

• +1
Reactions: orhanhic, Charm0, Auchelius and 1 other person
  • +1
Reactions: pashanimair and Dathomirian Zabrak
2 kutu loniten getirmek en mantiklisi 2 sene ihtiyacini karsiliyo @Zagro birader eu fiyatlarini recete durumunu filan ogrenebilir ve bize yazarsa baya ise yarar birisinden isterim getirtiridim
nur eczanesi varmış istanbulda kendileri üretiyormuş bilmiyorum ne kadar güvenilir. başka şehire kargolama yapıyorlarsa alınabilir. yine de yurtdışından getirtmek en mantıklısı ama o da çok zor.

• +1
  • +1
  • So Sad
06a3c586 889c 4263 978b 4f78bd5d3c4f
Ed6f1f16 5a25 4168 a935 5ea0e902955c
4a3954fd f0a4 48c1 86f8 16cb8c717621
2c812c13 8382 444d b745 6a631173b190
1381f0da 9b3c 4d71 a8d0 a01c266c62b9
Cbcb1ee8 3f31 4f62 b577 1bc435988144

Bizim dükkanda her renk var amk

• JFL
Reactions: Serialsuicide and Dathomirian Zabrak
20250831 164021

lens kemikleri degistirmiyor knk

• JFL
  • +1
Reactions: why not me?, pashanimair, Auchelius and 1 other person
esmercelsler için amber eyes or honey eyes = mogger.
1756648783580

• +1
Reactions: orhanhic, pashanimair and Auchelius
Tumblr ly4bi5f4Dg1qd9xs3o1 540
yüz uyumun yoksa istersen a10 gözlere sahip ol bi boka yaramaz
276623725

Last edited:
  • +1
  • JFL
Reactions: Atsizz and Resistance.
esmercelsler için amber eyes or honey eyes = mogger.
View attachment 4069847
sence lens taktigini insanlarin bilmesi mantikli mi
yoksa onu da fraudlican yeni birileriylr tanisirken vs
tanisitken gidip ben lens kullaniyom demezsin de onceden tanistigin insanlar noluyo lens takinca

• +1
Reactions: Serialsuicide, pashanimair, Auchelius and 1 other person
euda recete kesin gerekli sanirim
tayvanda bazi yerler recetesiz de veriyomus
kaynak chatgpt ne kadar dogru bilmiyorum
giant olmasi lazim birilerinin one cikanlarinda vardi tayvan yada o tarz dogu asya ulkerinden birinin ismi vardi fotonun ustunde

• +1
eye area bloat olursa daha iyi oluyorum
upper eyelid filler yaptirilir mi bende dr ayni durum
sabahlari eye aream ascendlemis sekilde uyaniyom

• +1
Reactions: MogEater, Serialsuicide, Auchelius and 1 other person
tanisitken gidip ben lens kullaniyom demezsin de onceden tanistigin insanlar noluyo lens takinca
Numaralı lens kullanıyorum dersin sorarlarsa hem gözüm böyle olsa diye merak etmiştim cope’u sıkarsın

• +1
Reactions: Serialsuicide, pashanimair and orhanhic
Ağa ten rengine uygun alırsan normieler anlamaz. Kızlar takıyor. T50 o kadar boktan ki isterlerse fark etsinler gene de T50 ile gezmekten1000 kat daha iyidir

• +1
Reactions: pashanimair, MogEater, Serialsuicide and 2 others
Ağa ten rengine uygun alırsan normieler anlamaz. Kızlar takıyor. T50 o kadar boktan ki isterlerse fark etsinler gene de T50 ile gezmekten1000 kat daha iyidir
anlasalar da cok problem olmaz gibime geliyor benim
t50li halimiz hayal edilip horn effect mi yiyecez bide amk

• +1
Reactions: Serialsuicide, pashanimair and Auchelius
@maarda nasıl knk

1000022473

• +1
Reactions: MogEater, pashanimair and Auchelius
biraz ortalarda yesil olsa daha iyi olurdu damarli yapisi + limbal ring olmasi iyi ama irl takmaya degmez belli olmayacak.

• +1
Reactions: Ashoimex and Dathomirian Zabrak
Şu renk alcam solistacada var aynısı. Natural duruyor.

1000022475

• +1
Reactions: MogEater, Auchelius and pashanimair