Dathomirian Zabrak
Proud Mediterranean
title
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
hazel al. shitskin + hazel = moggert50 yim ben ela renk dusunuyom kapkara biseyim
ben bi ara 10 mg kullanıyodum baya uzadı şimdi 5 mg kullanıyom herhangi bi eksilme olmadı şimdilik. minoxtan önce de uzundu ama minoxtan sonra hayvan gibi oldu. kaş da biraz uzasın ikisini siyaha boyayıp bi de hazel lens alıcam.dath oral minox eyeleshes hakkinda study veya tecrubeli birini ariyorum, 1.25mg veya 2.50mg extreme eyeleshes result veriyo mu bilmiyorum, tek ogrenmem gereken sey bu suan.
ben bunu suya damlatıyorum damlalıkla. şırıngıyla ölçtüm 1 damla 1 mg gibi bi şeydi sanırsam ya da ona yakın. oral minox istanbulda cerrahpaşa eczanesinde varmış sadece. bilmiyorum belki vardır başka yerde de internette göremedimdath oral minox eyeleshes hakkinda study veya tecrubeli birini ariyorum, 1.25mg veya 2.50mg extreme eyeleshes result veriyo mu bilmiyorum, tek ogrenmem gereken sey bu suan.
en mantikli olan sey yurt disindan loniten 10mg 60-100pcs getirmek, 300gun kullanabilirsin + pfizerben bunu suya damlatıyorum damlalıkla. şırıngıyla ölçtüm 1 damla 1 mg gibi bi şeydi sanırsam ya da ona yakın. oral minox istanbulda cerrahpaşa eczanesinde varmış sadece. bilmiyorum belki vardır başka yerde de internette göremedim
View attachment 4069533
Kanak oral minoxidil bloating falan yapiyodu galiba oyle bisey yasadin mi yaninda bisey aliyon muben bunu suya damlatıyorum damlalıkla. şırıngıyla ölçtüm 1 damla 1 mg gibi bi şeydi sanırsam ya da ona yakın. oral minox istanbulda cerrahpaşa eczanesinde varmış sadece. bilmiyorum belki vardır başka yerde de internette göremedim
View attachment 4069533
Nerden siparis verebilirimen mantikli olan sey yurt disindan loniten 10mg 60-100pcs getirmek, 300gun kullanabilirsin + pfizer
kesinlikle topical damlatarak icme arastirmadim ama cok tehlikeli ve useless grliyo
bahsettigim drug us 40usd euda 80usd filandi @Zagro
nerden almistin?ben bi ara 10 mg kullanıyodum baya uzadı şimdi 5 mg kullanıyom herhangi bi eksilme olmadı şimdilik. minoxtan önce de uzundu ama minoxtan sonra hayvan gibi oldu. kaş da biraz uzasın ikisini siyaha boyayıp bi de hazel lens alıcam.
gumrukten gecirmek hakkinda bir fikrim yok, sanirim receteli eudaNerden siparis verebilirim
knk ben zaten %30 bf olduğum için hep bloatedım o yüzden çok anlamadım ama orgda yapıyor diyen çok varKanak oral minoxidil bloating falan yapiyodu galiba oyle bisey yasadin mi yaninda bisey aliyon mu
eye area bloat olursa daha iyi oluyorumKanak oral minoxidil bloating falan yapiyodu galiba oyle bisey yasadin mi yaninda bisey aliyon mu
dermoailemnerden almistin?
oral minox satmiyorlardermoailem
işte knk ben topical alıp damlatarak oral yapıyorum. trde direkt oral hap olarak satan yok.oral minox satmiyorlar
yep, yada bazi kullanicilar var kendileri getiriyor ama ne kadar guvenli idk,işte knk ben topical alıp damlatarak oral yapıyorum. trde direkt oral hap olarak satan yok.
şu forumda gezin belki bulursun. ben sadece istanbul cerrahpaşada 1 eczane satıyor diye hatırlıyorum
title
nur eczanesi varmış istanbulda kendileri üretiyormuş bilmiyorum ne kadar güvenilir. başka şehire kargolama yapıyorlarsa alınabilir. yine de yurtdışından getirtmek en mantıklısı ama o da çok zor.yep, yada bazi kullanicilar var kendileri getiriyor ama ne kadar guvenli idk,
2 kutu loniten getirmek en mantiklisi 2 sene ihtiyacini karsiliyo @Zagro birader eu fiyatlarini recete durumunu filan ogrenebilir ve bize yazarsa baya ise yarar birisinden isterim getirtiridim
ben de araştırıyorumView attachment 4069555
Göz rengim açık kahverengi olduğu için hazel veya gri numaralı lens kullanıcağım.
Önerdiğiniz güzel marka falan varmı?
Keşke amk keşke
mayoceller için mavi miesmercelsler için amber eyes or honey eyes = mogger.
View attachment 4069847
sence lens taktigini insanlarin bilmesi mantikli miesmercelsler için amber eyes or honey eyes = mogger.
View attachment 4069847
euda recete kesin gerekli sanirimyep, yada bazi kullanicilar var kendileri getiriyor ama ne kadar guvenli idk,
2 kutu loniten getirmek en mantiklisi 2 sene ihtiyacini karsiliyo @Zagro birader eu fiyatlarini recete durumunu filan ogrenebilir ve bize yazarsa baya ise yarar birisinden isterim getirtiridim
upper eyelid filler yaptirilir mi bende dr ayni durumeye area bloat olursa daha iyi oluyorum
Numaralı lens kullanıyorum dersin sorarlarsa hem gözüm böyle olsa diye merak etmiştim cope’u sıkarsınsence lens taktigini insanlarin bilmesi mantikli mi
yoksa onu da fraudlican yeni birileriylr tanisirken vs
tanisitken gidip ben lens kullaniyom demezsin de onceden tanistigin insanlar noluyo lens takinca
Ağa ten rengine uygun alırsan normieler anlamaz. Kızlar takıyor. T50 o kadar boktan ki isterlerse fark etsinler gene de T50 ile gezmekten1000 kat daha iyidirsence lens taktigini insanlarin bilmesi mantikli mi
yoksa onu da fraudlican yeni birileriylr tanisirken vs
tanisitken gidip ben lens kullaniyom demezsin de onceden tanistigin insanlar noluyo lens takinca
anlasalar da cok problem olmaz gibime geliyor benimAğa ten rengine uygun alırsan normieler anlamaz. Kızlar takıyor. T50 o kadar boktan ki isterlerse fark etsinler gene de T50 ile gezmekten1000 kat daha iyidir
böyle mi görüncen
Lens kemikleri değiştirmez foidcim canim benimböyle mi görüncen
Benim göz hariç coloring böyle kanka. Sence bunlardan hangisi çocuğun göz rengine daha yakın
avelaBenim göz hariç coloring böyle kanka. Sence bunlardan hangisi çocuğun göz rengine daha yakın
Yıllık : Natural Colors | Solotica Turkey
www.soloticaturkey.com