divisionpanzerfaust
İzzetin şafağı doğdu

Kimdi o kürtlere nordid diyen dalyarrak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Yakışıklı olsaydı hayattabir amacı olurdu katılmazdı blackpill heryerdeView attachment 3941862
failo olmayan yeri yok tanıdık geldiYakışıklı olsaydı hayattabir amacı olurdu katılmazdı blackpill heryerde
anana benzettimfailo olmayan yeri yok tanıdık geldi![]()
knk sen niye üstüne alındın la o gnome genetiğinle bana sallıyonanana benzettim
şaka yapıyom ben zaten la üstüme alınmadım ben herkese sövüyomknk sen niye üstüne alındın la o gnome genetiğinle bana sallıyon
ben kralım bir kereknk sen niye üstüne alındın la o gnome genetiğinle bana sallıyon
bana sövemezsin kardeş.şaka yapıyom ben zaten la üstüme alınmadım ben herkese sövüyom
Buyur benim bide kurtler nordid degil nordid olanlari vardir da atalari nordidView attachment 3941862
still ltnBuyur benim bide kurtler nordid degil nordid olanlari vardir da atalari nordid
adam yakışıklı niye yalan söylüyorsun kardeşimstill ltn
Mumbaide belkiadam yakışıklı niye yalan söylüyorsun kardeşim
ebene sokarım bak bu şaka değil piç bji biji KürdistanMumbaide belki
ebene sokarım bak bu şaka değil piç bji biji Kürdistan
vurmayın komutanımmm sadece özgürlük istiyorduk götten sikilmek değilView attachment 3941910
geliyor füze amınoğlu şimdi ağzına
Ne stacyler sikmiştirView attachment 3941915 o sırada herhangi bir Türk subayı :
Türk subayı değil bu. Fransız bir model TSK'nin sipariş etttiği üniformalar gönderilmeden önce kendisine denetiliyor.View attachment 3941915 o sırada herhangi bir Türk subayı :
Fotograftaki subayimiz emekli korgeneral nazif oka, fransiz zirvasini nerede okudun.Türk subayı değil bu. Fransız bir model TSK'nin sipariş etttiği üniformalar gönderilmeden önce kendisine denetiliyor.
Harbi mi amk? Şimdi baktımda öyleymiş.Fotograftaki subayimiz emekli korgeneral nazif oka, fransiz zirvasini nerede okudun.
Fotograftaki subayimiz emekli korgeneral nazif oka, fransiz zirvasini nerede okudun.
Bu da bulgaristan göçmeniymiş copium31in dediği gibi tüm süper genetikleri bulgar göçmenleri alıyo harbi amqFotograftaki subayimiz emekli korgeneral nazif oka, fransiz zirvasini nerede okudun.
Harbi mi amk? Şimdi baktımda öyleymiş.
H mtb sin aqMogs me amk
savaşlardan dolayı travmalar yaşamış olması yüzünü deforme edebiliyor benim bildiğim.View attachment 3941862
Ataları nordid *ignore*Buyur benim bide kurtler nordid degil nordid olanlari vardir da atalari nordid