sünnetsiz olan var mı burda

angrybirds

angrybirds

Sma Vurgunu
sünnet derimi uzatcam en son 6-7 yaşında sünnet derimi sıyırmışımdır acıyo muydu sıyırırken unuttum amk

• JFL
Reactions: Peter Steele and recai iskender
Sünnet derisini sıyırmak derken?

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
kanka sünnetsizken foreskin başa kadar geliyor onu sıyırıp başını ortaya çıkarıyosun ondan bahsediyorum
Sünnetsiz misin yani
Ereksiyon halinde kendi kendine başı ortaya çıkmıyor mu zaten

Sünnetsiz misin yani
Ereksiyon halinde kendi kendine başı ortaya çıkmıyor mu zaten
sünnetliyim ama esnetme aparatlarıyla sünnet derisini büyütebiliyon knk eskisi gibi olmasa dahi büyüyor

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
gerek yok kanka haberin olsun tarumar edilmedin angutun propagandaisna gelmissin @Angutoid kraloidin tek haksiz oldugu konu tum gec sunnet olanlara sordum fark yok.dediler 31 de

• Woah
Reactions: Angutoid
gerek yok kanka haberin olsun tarumar edilmedin angutun propagandaisna gelmissin @Angutoid kraloidin tek haksiz oldugu konu tum gec sunnet olanlara sordum fark yok.dediler 31 de
ondan değil knk foidler değişik sik görsünler şaşirsinlar

• +1
Reactions: Peter Steele
sünnet derimi uzatcam en son 6-7 yaşında sünnet derimi sıyırmışımdır acıyo muydu sıyırırken unuttum amk
sünnetsiz olmak için neleri vermezdim yarrağım açılıp kapansaydı

• JFL
  • +1
Reactions: halatmaxxing, temelyeterliliktest, Peter Steele and 3 others
sünnetsiz olmak için neleri vermezdim yarrağım açılıp kapansaydı
ekspanderlerle 1-2 senede sünnet derisi uzuyo ama eskisi gibi olmayabilir

ekspanderlerle 1-2 senede sünnet derisi uzuyo ama eskisi gibi olmayabilir
ya hacı bi de beni ayık sünnet yaptılar pipime arı falan sokmuşlardı narkozu az yemiştim acıyodu büyük travma amk

ya hacı bi de beni ayık sünnet yaptılar pipime arı falan sokmuşlardı narkozu az yemiştim acıyodu büyük travma amk
ben korktum seninkini kesmiyicez şimdi ölçü alıcaz 18 yaşında kescez dedi bende sakinleştim herif benim siki sündürdü sündürdü acıuo mu hissediyon mu dedi azarladı yok dedim başladı kesmeye

ben korktum seninkini kesmiyicez şimdi ölçü alıcaz 18 yaşında kescez dedi bende sakinleştim herif benim siki sündürdü sündürdü acıuo mu hissediyon mu dedi azarladı yok dedim başladı kesmeye
bence aşırı büyük travma amk ama kimse bundan bahsetmiyor nedense sik derini 360 derece kesiolar aq

• +1
Reactions: angrybirds
bence aşırı büyük travma amk ama kimse bundan bahsetmiyor nedense sik derini 360 derece kesiolar aq
yalanmi bilmiyomda penis derisinin içini yikaman gerekiyomuş ben kuçukkene siyırmaya bile korkuyodum acıycakmış gibi hissediyodum eğer kesilmemiş olsaydi çocuklarim %90ında enfeksiyon gorulurdu

yalanmi bilmiyomda penis derisinin içini yikaman gerekiyomuş ben kuçukkene siyırmaya bile korkuyodum acıycakmış gibi hissediyodum eğer kesilmemiş olsaydi çocuklarim %90ında enfeksiyon gorulurdu
öyle bişe olsa alex adams ölürdü

Bu doqru ben normalde sünnet olmayacaktim bu yuzden 7 yaşında yahudi doktor tavsiyesiyle olduk enfeksiyon oluyodu bende

• +1
Reactions: angrybirds
öyle bişe olsa alex adams ölürdü
temizlemiş olsa gerek ben temizleyemezdim şahsen küçükkenama hatırlıyorum babamın buralarıda yıka dediğini zaten kimisinde o deri geniş kimisinde dar oluyor fazla dar deri yüzünden baş sıyrılması zor olduğu için bile sünnet olalar var