sürekli avutulmaya çalışılıyorum

growthplatessss111

growthplatessss111

Silver
delircem ne zaman boy konusu açılsa kısa değilsin 2-3 cm daha büyüyüp 180 olursun diyorlar 180'in kısa olduğunu onlar da biliyor bugün teyzem (174, erkek kardeşleri 190 üstü) 180 olursun 160 kızla aranda yeteri kadar fark olur diyor 160 kız ne olm cüce lan ben çocuklarımın genlerini çöpe atmak istemiyorum 160'a layık görüyor kısa değilsin deyip. ne onların ne de babamın sülalesinde tek bir 160 kız falan da yok sonra arada bir farketmeden de heightpill veriyorlar bilerek mi yapıyorlar olm aaaaaahahahaha niye sülalenin en kısasıyım naptım olm ben naptım 😭:feelswhy:

• JFL
  • So Sad
Reactions: htn666, churmaxxed, Yagiz8928 and 1 other person
Bir an profili görüp mantikli bir yazı olduğunu zannettim

• JFL
Reactions: Serialsuicide
delircem ne zaman boy konusu açılsa kısa değilsin 2-3 cm daha büyüyüp 180 olursun diyorlar 180'in kısa olduğunu onlar da biliyor bugün teyzem (174, erkek kardeşleri 190 üstü) 180 olursun 160 kızla aranda yeteri kadar fark olur diyor 160 kız ne olm cüce lan ben çocuklarımın genlerini çöpe atmak istemiyorum 160'a layık görüyor kısa değilsin deyip. ne onların ne de babamın sülalesinde tek bir 160 kız falan da yok sonra arada bir farketmeden de heightpill veriyorlar bilerek mi yapıyorlar olm aaaaaahahahaha niye sülalenin en kısasıyım naptım olm ben naptım 😭:feelswhy:
Aptallık var mı ciddi soruyorum?

benim dedemin dedesi 205cm onun oğlu 195cm ben 180cm :lul::lul::lul:

• So Sad
Reactions: Auchelius and ToFuckOrNotToFuck
BROOOOTAAALLLLL

• JFL
Reactions: ToFuckOrNotToFuck
@Yagiz8928 senin ve ebeveynlerinin boyu kaç ki

• +1
Reactions: Yagiz8928
Onlar 175 civarı ben 184
annen 175'se jfl atabilirsin yoksa baban 175'se bence atmaman gerek ama sen bilirsin keşke senin kadar şansl8 olsaymışım eğer annen de 175 değilse

• +1
Reactions: Yagiz8928
annen 175'se jfl atabilirsin yoksa baban 175'se bence atmaman gerek ama sen bilirsin keşke senin kadar şansl8 olsaymışım eğer annen de 175 değilse
170 altı değilsen its never about height

• +1
  • Hmm...
Reactions: Kayra139 and Serialsuicide
hani olm burdaki erkekler bi de cirkin cogunlugu ben mtn'yim ama boy ve mental yuzunden incelim 😭 + guzel bir kiz (mtb, 170+) olmicaksa volcel kalirim

olm bi de o dayilarimin kafasina sicim hepsi gitmis 160'larla falan evlenmis bi tanesinin tum cocuklari uzun bari onlar sanslilar digerlerinden kisa cikarsa o cocuga uzulurum dusunsene 195'sin 160 kizla evleniyon boyle bir sey olabilir mi lan aaahahahahahahahahhahshshshahssgahahabahgahahahshahahahahahhahahaha

olm bugun bir suru cikolata yedim çişim geliyo napcam

Daha mesleğiniz yok hala çocuk genleri düşünüyosunuz 180 e kısa diyorsunuz nası deluzyonel mahluklarsınız la sız

• +1
Reactions: Auchelius, htn666, senualF and 2 others
Daha mesleğiniz yok hala çocuk genleri düşünüyosunuz 180 e kısa diyorsunuz nası deluzyonel mahluklarsınız la sız
kısa derken uzun degil demek istedim 180 iyi ya da kötü bi boy degil

• Hmm...
Reactions: htn666, Yagiz8928 and reanrao
ayrıxa meslek falan ne la 100 iq varsa yks tıp garanti zaten ne meslegi ben neyi dert etcem hedef ilk 1k zaten

@maarda bruvv senin pp neden farkli

• JFL
Reactions: Auchelius
olm bi de o dayilarimin kafasina sicim hepsi gitmis 160'larla falan evlenmis bi tanesinin tum cocuklari uzun bari onlar sanslilar digerlerinden kisa cikarsa o cocuga uzulurum dusunsene 195'sin 160 kizla evleniyon boyle bir sey olabilir mi lan aaahahahahahahahahhahshshshahssgahahabahgahahahshahahahahahhahahaha
babam 2.01 annem 165 170 falan. babam oglunun boyunu dusunmemis bile

• So Sad
Reactions: Serialsuicide and reanrao