sub5withgf
Soon to be 6 foot mtn
Title
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Title
da normal ca sunt si romanii pe site-ul asta, suntem oriunde da nu acasaTitle
ultima persoana care ma asteptam sa fie din romaniaSunt sunt
Cum de ?ultima persoana care ma asteptam sa fie din romania![]()
no reason tbfCum de ?
degeaba vă dați toți de pe forum și tiktok ascend ca românia are genetic prost rău punctTitle
Opinia tadegeaba vă dați toți de pe forum și tiktok ascend ca românia are genetic prost rău punct
sunt romani vere da nu mai posta asa ceva ca ne facem de ras dracuC
Cumetre ieși din casă uită-te în jur suntem slabi la înălțime si grași in greutate, era unu care a fost în danemarca el zicea sanki ca e 9 din 10 la noi și la ăștia în țară era sub. crede-mă la noi doar stacy maxim și bp ul la noi e altfel rău de totsunt romani vere da nu mai posta asa ceva ca ne facem de ras dracu
ești rom?Sunt Român în Germania și nu arăt rău dar România chiar este țară de subumani, cum zic ceilalți, nu știu dece dar trebuie numai să te uiți pe stradă și vei vedea
Asta este lifefuel pentru mine dacă mă întorc
Nuești rom?
ahh okay, daca îmi făceai rost de cv tester te plăteam : )
Ce e cv tester?ahh okay, daca îmi făceai rost de cv tester te plăteam : )
parfumurile expuse pentru a le mirosi se numesc testereCe e cv tester?
Ah, știam cum se numesc dar nu îmi venea, dar oricum sunt high inhib și parfumul nu este atât de scump ca a-și cumpăra de la țigăni dacă ași fi tuparfumurile expuse pentru a le mirosi se numesc testere
Majoritatea romilor se duc in Germania ca să fure testere și le vând în România cu vreo 20 de euro mai puțin
coaie n ai vazut ce frumos e nicusor dan?Cumetre ieși din casă uită-te în jur suntem slabi la înălțime si grași in greutate, era unu care a fost în danemarca el zicea sanki ca e 9 din 10 la noi și la ăștia în țară era sub. crede-mă la noi doar stacy maxim și bp ul la noi e altfel rău de tot
i-aș trage-ocoaie n ai vazut ce frumos e nicusor dan?
suntem sub rău de tot, modele de cacat care nici în top 100 nu suntem și genetic prost mai ales Pula Pill ul este brutal. mai ales înălțimea este oribilSunt Român în Germania și nu arăt rău dar România chiar este țară de subumani, cum zic ceilalți, nu știu dece dar trebuie numai să te uiți pe stradă și vei vedea
Asta este lifefuel pentru mine dacă mă întorc
Poate la barbati dar la femei nu stam rau.suntem sub rău de tot, modele de cacat care nici în top 100 nu suntem și genetic prost mai ales Pula Pill ul este brutal. mai ales înălțimea este oribil
truesuntem sub rău de tot, modele de cacat care nici în top 100 nu suntem și genetic prost mai ales Pula Pill ul este brutal. mai ales înălțimea este oribil
suntem sub rău de tot, modele de cacat care nici în top 100 nu suntem și genetic prost mai ales Pula Pill ul este brutal. mai ales înălțimea este oribil
corect bagamias pula in ele genetice ca arat ca o cioaraAvem fete foarte faine ca average comparat cu majoritatea Europei, în special dacă te duci în est-ul țării / partea de Moldova sau pur și simplu Moldova ca țară în sine
La bărbați întradevăr stăm destul de rău la average, dat fiind că suntem corcituri din toate națiile posibile de pe lângă noi. Chiar și cei mai înalți au lower 3rd ca pula, fără oase, gură mică, bărbie scurtă într-o veselie, estrogenați toți, frame oribil, etc.
molAvem fete foarte faine ca average comparat cu majoritatea Europei, în special dacă te duci în est-ul țării / partea de Moldova sau pur și simplu Moldova ca țară în sine
La bărbați întradevăr stăm destul de rău la average, dat fiind că suntem corcituri din toate națiile posibile de pe lângă noi. Chiar și cei mai înalți au lower 3rd ca pula, fără oase, gură mică, bărbie scurtă într-o veselie, estrogenați toți, frame oribil, etc.
Du te ba în Suedia acolo sunt stacy Moldovencele sunt oribile au părți frumoase dar dau semne de sub imens mai ales toate au nasul strâmb sau lung, am fost în chișinău nu m-a dat pe spate nici ucraina într-adevăr au niște niște trăsături frumoase dar au rebuturiAvem fete foarte faine ca average comparat cu majoritatea Europei, în special dacă te duci în est-ul țării / partea de Moldova sau pur și simplu Moldova ca țară în sine
Du te ba în Suedia acolo sunt stacy Moldovencele sunt oribile au părți frumoase dar dau semne de sub imens mai ales toate au nasul strâmb sau lung, am fost în chișinău nu m-a dat pe spate nici ucraina într-adevăr au niște niște trăsături frumoase dar au rebuturi
chiar vreau să fac postări am zis de vreo 5 ani ca vreau sa postez pe aici chestii de bp ul romanesc care bate orice smr dacă te mint adică te doare capul omule și cum ca bărbat în ro looksmax ul și fraudarea sunt ușoare rău de totAm zis majoritatea Europei, nu mă lua acum cu Suedia și plm nordicii, că ăia sunt altceva și aia știe toată lumea..
chestii de bp ul romanesc care bate orice smr
chiar asta voiam să zic aici, o să vină greu bp ul sau am mai observat ca la noi se combină pe personalitate baBP nu există în românia
Suntem un popor în survival mode, fără educație, săraci vai pl noastră, deci statusul și banii sunt totul pentru fetele de la noi momentan (de asta le plăcea și la frații Tate să stea pe aici)
Cauți pe google cele mai frumoase top 20-30 de celebrități din românia, apoi le cauți pe ele cu bărbații lor, și peste 65-75% din ele au niște bărbați urâți ca dracu..
Ce e considerat de fetele de la noi chad, în alte țări este MTN..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sau am mai observat ca la noi se combină pe personalitate ba
fra da mi și mie un mes în privat sau hai să facem un grupE importantă personalitatea pentru că la noi e plin de retardați / proști / fără educație / fără inteligență emoțională, astfel că dacă ești peste average ca looks și înălțime, dar te comporți ca un țăran cocalar, majoritatea fetelor serioase nu vor sta mult pe lângă tine..
se mai intampla cro nwcorect bagamias pula in ele genetice ca arat ca o cioara
Unde-i estrogenul meu, curva?se mai intampla cro nw
ideea e ca majoritatea foidurilor din romania nu le trebuie un om cine stie ce on sum david laid shit
personality is what matters![]()
scuze negrul meuUnde-i estrogenul meu, curva?
Te rog, puiule, am nevoie de astascuze negrul meu
nigga whatte rog viteza am nevoie de asta![]()
"please speed i need this"nigga what
i am crying now"please speed i need this"
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOi am crying now
i really amNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
nooooi am crying now
make me happy pleasenoooo
I can't make anybody happy unless I ammake me happy please
i am an exceptionI can't make anybody happy unless I am
welli am an exception
DaTitle