Sunt români pe site-ul asta?

sub5withgf

sub5withgf

Soon to be 6 foot mtn
Title

• +1
Reactions: Deleted member 337488, remusss, Elf and 1 other person
  • +1
Reactions: Elf and sub5withgf

• JFL
  • +1
Reactions: Elf and Nexom
Sunt sunt

• +1
Reactions: follicel and sub5withgf
  • +1
Reactions: remusss
sunt romani vere da nu mai posta asa ceva ca ne facem de ras dracu

• +1
Reactions: sub5withgf
sunt romani vere da nu mai posta asa ceva ca ne facem de ras dracuC

sunt romani vere da nu mai posta asa ceva ca ne facem de ras dracu
Cumetre ieși din casă uită-te în jur suntem slabi la înălțime si grași in greutate, era unu care a fost în danemarca el zicea sanki ca e 9 din 10 la noi și la ăștia în țară era sub. crede-mă la noi doar stacy maxim și bp ul la noi e altfel rău de tot

• +1
Reactions: Nexom
Sunt Român în Germania și nu arăt rău dar România chiar este țară de subumani, cum zic ceilalți, nu știu dece dar trebuie numai să te uiți pe stradă și vei vedea

Asta este lifefuel pentru mine dacă mă întorc

• +1
  • Woah
Reactions: zygocell, Nexom and Insomnia
Sunt Român în Germania și nu arăt rău dar România chiar este țară de subumani, cum zic ceilalți, nu știu dece dar trebuie numai să te uiți pe stradă și vei vedea

ești rom?

• +1
Reactions: Jeremy Meeks
Ce e cv tester?
parfumurile expuse pentru a le mirosi se numesc testere

Majoritatea romilor se duc in Germania ca să fure testere și le vând în România cu vreo 20 de euro mai puțin

parfumurile expuse pentru a le mirosi se numesc testere

Majoritatea romilor se duc in Germania ca să fure testere și le vând în România cu vreo 20 de euro mai puțin
Ah, știam cum se numesc dar nu îmi venea, dar oricum sunt high inhib și parfumul nu este atât de scump ca a-și cumpăra de la țigăni dacă ași fi tu

• +1
Reactions: whorehater
Cumetre ieși din casă uită-te în jur suntem slabi la înălțime si grași in greutate, era unu care a fost în danemarca el zicea sanki ca e 9 din 10 la noi și la ăștia în țară era sub. crede-mă la noi doar stacy maxim și bp ul la noi e altfel rău de tot
coaie n ai vazut ce frumos e nicusor dan?

• JFL
Reactions: sub5withgf

suntem sub rău de tot, modele de cacat care nici în top 100 nu suntem și genetic prost mai ales Pula Pill ul este brutal. mai ales înălțimea este oribil

• +1
Reactions: Jeremy Meeks
suntem sub rău de tot, modele de cacat care nici în top 100 nu suntem și genetic prost mai ales Pula Pill ul este brutal. mai ales înălțimea este oribil
Poate la barbati dar la femei nu stam rau.

• +1
Reactions: whorehater and Insomnia
true

Avem fete foarte faine ca average comparat cu majoritatea Europei, în special dacă te duci în est-ul țării / partea de Moldova sau pur și simplu Moldova ca țară în sine

La bărbați întradevăr stăm destul de rău la average, dat fiind că suntem corcituri din toate națiile posibile de pe lângă noi. Chiar și cei mai înalți au lower 3rd ca pula, fără oase, gură mică, bărbie scurtă într-o veselie, estrogenați toți, frame oribil, etc.

• +1
Reactions: Insomnia and moggin
Avem fete foarte faine ca average comparat cu majoritatea Europei, în special dacă te duci în est-ul țării / partea de Moldova sau pur și simplu Moldova ca țară în sine

La bărbați întradevăr stăm destul de rău la average, dat fiind că suntem corcituri din toate națiile posibile de pe lângă noi. Chiar și cei mai înalți au lower 3rd ca pula, fără oase, gură mică, bărbie scurtă într-o veselie, estrogenați toți, frame oribil, etc.
corect bagamias pula in ele genetice ca arat ca o cioara

• JFL
Reactions: Daddy's Home

mol

Du te ba în Suedia acolo sunt stacy Moldovencele sunt oribile au părți frumoase dar dau semne de sub imens mai ales toate au nasul strâmb sau lung, am fost în chișinău nu m-a dat pe spate nici ucraina într-adevăr au niște niște trăsături frumoase dar au rebuturi

Du te ba în Suedia acolo sunt stacy Moldovencele sunt oribile au părți frumoase dar dau semne de sub imens mai ales toate au nasul strâmb sau lung, am fost în chișinău nu m-a dat pe spate nici ucraina într-adevăr au niște niște trăsături frumoase dar au rebuturi

Am zis majoritatea Europei, nu mă lua acum cu Suedia și plm nordicii, că ăia sunt altceva și aia știe toată lumea..

• +1
Reactions: Insomnia
Am zis majoritatea Europei, nu mă lua acum cu Suedia și plm nordicii, că ăia sunt altceva și aia știe toată lumea..
chiar vreau să fac postări am zis de vreo 5 ani ca vreau sa postez pe aici chestii de bp ul romanesc care bate orice smr dacă te mint adică te doare capul omule și cum ca bărbat în ro looksmax ul și fraudarea sunt ușoare rău de tot

chestii de bp ul romanesc care bate orice smr

BP nu există în românia

Suntem un popor în survival mode, fără educație, săraci vai pl noastră, deci statusul și banii sunt totul pentru fetele de la noi momentan (de asta le plăcea și la frații Tate să stea pe aici)

Cauți pe google cele mai frumoase top 20-30 de celebrități din românia, apoi le cauți pe ele cu bărbații lor, și peste 65-75% din ele au niște bărbați urâți ca dracu..

Ce e considerat de fetele de la noi chad, în alte țări este MTN..

1759227438905
1759227253308
1759470087487

1759470008823
1759469979537

1759470047726
1759470180243

1756753362168
1756753416799

1756753505048
1756753661579

1759227058901
1759227114259

• +1
Reactions: Deleted member 40392 and Insomnia
BP nu există în românia

Suntem un popor în survival mode, fără educație, săraci vai pl noastră, deci statusul și banii sunt totul pentru fetele de la noi momentan (de asta le plăcea și la frații Tate să stea pe aici)

Cauți pe google cele mai frumoase top 20-30 de celebrități din românia, apoi le cauți pe ele cu bărbații lor, și peste 65-75% din ele au niște bărbați urâți ca dracu..

Ce e considerat de fetele de la noi chad, în alte țări este MTN..

1759227438905
1759227253308
1759470087487

1759470008823
1759469979537

1759470047726
1759470180243

1756753362168
1756753416799

1756753505048
1756753661579

1759227058901
1759227114259
chiar asta voiam să zic aici, o să vină greu bp ul sau am mai observat ca la noi se combină pe personalitate ba

sau am mai observat ca la noi se combină pe personalitate ba

E importantă personalitatea pentru că la noi e plin de retardați / proști / fără educație / fără inteligență emoțională, astfel că dacă ești peste average ca looks și înălțime, dar te comporți ca un țăran cocalar, majoritatea fetelor serioase nu vor sta mult pe lângă tine..

• +1
Reactions: Deleted member 40392 and Insomnia
E importantă personalitatea pentru că la noi e plin de retardați / proști / fără educație / fără inteligență emoțională, astfel că dacă ești peste average ca looks și înălțime, dar te comporți ca un țăran cocalar, majoritatea fetelor serioase nu vor sta mult pe lângă tine..
fra da mi și mie un mes în privat sau hai să facem un grup

corect bagamias pula in ele genetice ca arat ca o cioara
se mai intampla cro nw

ideea e ca majoritatea foidurilor din romania nu le trebuie un om cine stie ce on sum david laid shit

personality is what matters :LOL:

• JFL
  • +1
Reactions: moggin and nsk4ll
se mai intampla cro nw

ideea e ca majoritatea foidurilor din romania nu le trebuie un om cine stie ce on sum david laid shit

personality is what matters :LOL:
Unde-i estrogenul meu, curva?

• JFL
i am crying now
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

• +1
Reactions: nsk4ll
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
i really am
my tears go down my face
this is the saddest ive felt this year

• +1