Supplement stack

oguzk

oguzk

Iron
15 mg Çinko, 250mg Magnezyum, 30.000 IU A Vitamini, 10.000 IU D Vitamini, 8.000 IU K Vitamini, 80 mg C Vitamini, 3 gram Creatine

Balık Yağı başlamayı düşünüyorum soru ve önerilerinize açığım

15 mg Çinko, 250mg Magnezyum, 30.000 IU A Vitamini, 10.000 IU D Vitamini, 8.000 IU K Vitamini, 80 mg C Vitamini, 3 gram Creatine

Kolajen eksik

• +1
Reactions: oguzk and Peter Steele
çinko 50 mg
magnezyum 450+ mg
6 gram creatine
dozajlari arttir azcik

80 mg c vitamini ne dasak mi gecion şu suya atılanlardan al migrostan 134 tl bi tanesinde 1000 mg var ben 2 tane icoom gunde

parani cope atiyorsun, bu besinlerin hepsini besinlerden alabilirsin.

• +1
  • Hmm...
Reactions: szolliontaraelis, Skull Knight, oguzk and 1 other person
80 mg c vitamini ne dasak mi gecion şu suya atılanlardan al migrostan 134 tl bi tanesinde 1000 mg var ben 2 tane icoom gunde
Knk magnezyumun yanında var o kadar doğrudan c kullanmıyorum dediğin harbi mantıklı alacam bi ara

beslenmen nasıl?

beslenmen nasıl?
Sabah 5 yumurta. Öğlen okulda yiyorum ama yemekler baya iyi çoğu gün et tavuk balık çıkıyor, arkadaşlarımın yemediklerini falan da yiyorum. Akşam evde yiyorum ayni şekilde iyi yemekler pilava abaniyorum yanında tavuk nohut kıyma sebze ne çıkarsa. Abur cubur 0a yakın ekmek sadece cavdar bazen okulda 1 dilim beyaz ekmek

Sabah 5 yumurta. Öğlen okulda yiyorum ama yemekler baya iyi çoğu gün et tavuk balık çıkıyor, arkadaşlarımın yemediklerini falan da yiyorum. Akşam evde yiyorum ayni şekilde iyi yemekler pilava abaniyorum yanında tavuk nohut kıyma sebze ne çıkarsa. Abur cubur 0a yakın ekmek sadece cavdar bazen okulda 1 dilim beyaz ekmek
beslenmeye (et, yumurta ve süt ürünleri) odaklanırsan o yazdığın vitaminlerinin çoğunu almana gerek kalmaz. paranı cidden boşa harcıyorsun. sadece magnezyum ve bence pek bi sike yaramasa da creatine alabilirsin. ek olarak paran varsa kolajen de al

Para israfı neredeyse hepsi

• Hmm...
  • +1
Reactions: oguzk and Skull Knight
Aga ne kadar zıt görüşler var bir taraf para israfı gereksiz diyor bir taraf küre girer gibi 50mg çinko fln diyor
Boş yapmasınlar

Aga ne kadar zıt görüşler var bir taraf para israfı gereksiz diyor bir taraf küre girer gibi 50mg çinko fln diyor
50mg çinko alınabilir ama zorunlu değil. Burada işin içine mesela fitik asit gibi bazı mineralleri engelleyen şeyleri ne kadar tükettiğin de devreye giriyor. Çinko için en iyi kaynak kırmızı et ve istiridye. Acil günlerde kullanmak için çinko takviyesi alabilirsin belki ama bence gerek yok.

• +1
Reactions: oguzk
50mg çinko alınabilir ama zorunlu değil. Burada işin içine mesela fitik asit gibi bazı mineralleri engelleyen şeyleri ne kadar tükettiğin de devreye giriyor. Çinko için en iyi kaynak kırmızı et ve istiridye. Acil günlerde kullanmak için çinko takviyesi alabilirsin belki ama bence gerek yok.
Elimde doktorun yazdığı var 50mg zararı yok mu yani kullanıyim o zaman

Hadi diğerleri neyse de 50mg çinko harbi zehirler aq
hayir BeraZinc al direkt 50 mg cinko var hic busi olmaz ben gunde yemekler dahil 150 mg cinmo aliom

onun üstünde yazan değerler 3 tane hap için 1 tanesi için değil
yok 1 tanesi icin degerler 75 mg hya 1.5 g kolajen 2 tanesi yeterli 150 mg 3 g

Beyler hepsi genetik neyazikki kemikli surat iyi bir cilt(bok gibi diyetim var cildim pürüzsüz oluyor stres yapmadığım sürece)

Beyler hepsi genetik neyazikki kemikli surat iyi bir cilt(bok gibi diyetim var cildim pürüzsüz oluyor stres yapmadığım sürece)
O zaman looksmax forumunda ne işin var

yok 1 tanesi icin degerler 75 mg hya 1.5 g kolajen 2 tanesi yeterli 150 mg 3 g
1734262523906

• JFL
Reactions: Peter Steele
Hadi diğerleri neyse de 50mg çinko harbi zehirler aq
50mgdan bişey olmaz ben günlük 100 alıyom bazen 150 ztn doktorlar 50mg yazıyor

Last edited: