dogu
manlet
Elime para geçecek ve ne tür surgery yapacağımı bilmiyorum böyle yüzü tamamen tarayıp sonra profesyonel birisine gösteremiyor muyuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
@MogEater biliyordurElime para geçecek ve ne tür surgery yapacağımı bilmiyorum böyle yüzü tamamen tarayıp sonra profesyonel birisine gösteremiyor muyuz
Ameliyattan ameliyata değişir liposuctionda yapamazlar meselasurgery öncesi nasıl bir sonuç elde edeceğini morph ile gösteriyorlar sanırım
o ne inan hiçbir fikrim yokAmeliyattan ameliyata değişir liposuctionda yapamazlar mesela
Yağ aldırmao ne inan hiçbir fikrim yok
knk hangi islemi dusunuyorsun yaz realistic morphlari atarim, mesela 2026 ocakta trimax + rhino olacsgim, trimax icin avg planlamayi morphtan yapacagim orthodontostim ona gorr ayarlicak.@MogEater Nasıl işliyor yüze ne gerekip gerekmediğini en iyi kime analiz ettiririz sonra uncanny yüzle gezmeyek gereksiz estetik yaptırıp
Knk sen rhino oldun degil mi? yoksa sadece filler + buccal fat mi?Ameliyattan ameliyata değişir liposuctionda yapamazlar mesela
Rhino olmadımKnk sen rhino oldun degil mi? yoksa sadece filler + buccal fat mi?
Ethernal ve dogu olmustu sanirim? 2026 kadar 2 dostum olacak forumdan, ayni doktora, 2026da ben olacagim yine ayni doktora,Rhino olmadım
ne yapacağımı da bilmiyorım sadece palet expander , over bite için çeneyi ileri alacağımı biliyorum hani benim farkettiğim başka birşey yok o yüzden yüz analizi dedmknk hangi islemi dusunuyorsun yaz realistic morphlari atarim, mesela 2026 ocakta trimax + rhino olacsgim, trimax icin avg planlamayi morphtan yapacagim orthodontostim ona gorr ayarlicak.
expanderi forumda yapan 2 kisi variz ben ve ethernal, ethernal ama yanlis expanderi secti, sadece molarlari disari itilecek so sad,ne yapacağımı da bilmiyorım sadece palet expander , over bite için çeneyi ileri alacağımı biliyorum hani benim farkettiğim başka birşey yok o yüzden yüz analizi dedm