dogu
Banned
Yüzdeki harmoni sikile bilir mi beyler ne diyorsunuz bu işe nasıl olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
takıldığı stacyler tüm genlerini moglarakdhsbnaskdmlasşd olm bunun jaw filler'mı amk
takıldığı stacyler tüm genlerini moglar
seni hattab sandım kanka bi an pardonbenim genlerimi
terörest genco pp'yi kopyalamış amk bende bu postları ne ara attım amk diyomseni hattab sandım kanka bi an pardon
kahpenin evladı bi banlansada yorumlarda boş yorumlar azalsa dırdırdır boş boş insanların huzrunu bozuyo burdaterörest genco pp'yi kopyalamış amk bende bu postları ne ara attım amk diyom
tipini yükleyecektim de serverlarda sorun var yükleyemiyorumseni hattab sandım kanka bi an pardon
tipimi bilmeyen yok zaten burda senin gibi dmden yollayıp ratelettirecek kadar özgüvensizde değilimtipini yükleyecektim de serverlarda sorun var yükleyemiyorum
Lan ben thread çok önceden açmıştım zaten sonra public olmasın diye sildirdimtipimi bilmeyen yok zaten burda senin gibi dmden yollayıp ratelettirecek kadar özgüvensizde değilim
Kadınsı bir yüzün var diyen eşşek sen miydin yoksatipimi bilmeyen yok zaten burda senin gibi dmden yollayıp ratelettirecek kadar özgüvensizde değilim
evet birine kadınsı yüzün var demiştim sensen o doğrudur yalan söyliyecek halim yok neysen osun bunu kabullenKadınsı bir yüzün var diyen eşşek sen miydin yoksa
Varsa var umurumda değil. Kızlar sever diyen sen değil miydin QWHDTFHWQWQGRHFWQGEDWQFQWHevet birine kadınsı yüzün var demiştim sensen o doğrudur yalan söyliyecek halim yok neysen osun bunu kabullen
Ben senin gibi fraudlamıyorum her türlü fraudu yapıyorsun açı, squint vb.Varsa var umurumda değil. Kızlar sever diyen sen değil miydin QWHDTFHWQWQGRHFWQGEDWQFQWH
normal , insanların seni günlük gördüğü bir açı ise fraud olmuyor kadınsı bi surat için hiçbir fraud işe yaramaz zaten kendini morphlaman lazım ancaBen senin gibi fraudlamıyorum her türlü fraudu yapıyorsun açı, squint vb.
Sen 7/24 squintleyip yanaklarını mı ısırıyorsunnormal , insanların seni günlük gördüğü bir açı ise fraud olmuyor kadınsı bi surat için hiçbir fraud işe yaramaz zaten kendini morphlaman lazım anca