TABANLIK TAKTIĞIM İCİN TİBİALİS ANTERİOR KASIM DEHŞET SEVİYEYE ULAŞTI

dogida

dogida

Banned
TABANLIK TAKMAKTAN VAZGEÇİYORUM! 175-178 BOYUMLA MEMNUNUM ;)

• JFL
  • Woah
Reactions: menas, Deleted member 51789 and Deleted member 70692
11 cm tabanlikla 166 dan 176 olunca bizdir

• So Sad
Reactions: Deleted member 51789
Boyda niye 3cm hata payi var

• JFL
Reactions: Deleted member 117069
Bu kas bende oldukça gelişti ve bacağımın kalın gözükmesine sebep oluyor. Sanırım geçmişte yaptığım boks ve güreş antremanlarından dolayı oldu. Bu kasın hacmini azaltmanın ve estetik bir hale getirmenin bir yolu var mıdır proflar ? :feelswah:

Bu kas bende oldukça gelişti ve bacağımın kalın gözükmesine sebep oluyor. Sanırım geçmişte yaptığım boks ve güreş antremanlarından dolayı oldu. Bu kasın hacmini azaltmanın ve estetik bir hale getirmenin bir yolu var mıdır proflar ? :feelswah:
iyi bişey değilmi geşişmiş olması?

iyi bişey değilmi geşişmiş olması?
kalın bacaklar estetik değil bro leanmaxxing bi yere kadar ,acaba kas oranını nasıl sağlıklı düşürürüm hacimli kaslar yerine hacimsiz ama estetik ve parçalı bir görüntü elde etmenin yolu var mı? Proteinsiz beslenmekte sıkıntı kondisyon bisikletinde düşük kadans yüksek hız + 1 saat +leanmax işe yarar mı acaba? Bi best modelden duymuştum bu tavsiyeyi ince bacaklar için.. :feelswah:

suicide now :feelswhy:

Tibialis anterior kası ne alaka
bilmem ora çalışıyor yürürken hem de felaket çalışıyor böyle bir yanma yok

• JFL
Reactions: Baban
Boyda niye 3cm hata payi var
Aq evde ölçünce farklı hastanede farklu çıkıyo evdekine +3cm ekleyince tutuyo genelde

bilmem ora çalışıyor yürürken hem de felaket çalışıyor böyle bir yanma yok
Genel olarak tabanlıklar rahat mı? Aliexpressden ucuz bi şey almıştım, denedim, ama çok rahat değildi. Kaç cm arttırıyor seninkiler

Genel olarak tabanlıklar rahat mı? Aliexpressden ucuz bi şey almıştım, denedim, ama çok rahat değildi. Kaç cm arttırıyor seninkiler
magicfoot + bot arttırıyordur herhalde 7-8 cm rahat, arada bir fark olmuyor tabansızlıkla alıştıktan sonra ztn de yürürken tibialis yanıyo işte tek sıkıntısı o.

• +1
Reactions: Baban

Users who are viewing this thread

Back