tabanlık

D

Deleted member 88833

Platinum
sizce kaç cm almalıyım 3 mü 5 mi 8 mi hangisi daha kullanışlı ve belli etmez

amk markaya neye benzediğine göre de değişir gerçekten bi ayakkabıyla 8cm uzasaydın yürüyemezdin. bizzat 7cm denemiş biri olarak söylüyorum yürürken baya belli oluyordu ayağımla bacağım iki ayrı yerde gibi. maks 6cm yapabilirsin süper uzunluk ama 5 en rahatı en iyisi

amk markaya neye benzediğine göre de değişir gerçekten bi ayakkabıyla 8cm uzasaydın yürüyemezdin. bizzat 7cm denemiş biri olarak söylüyorum yürürken baya belli oluyordu ayağımla bacağım iki ayrı yerde gibi. maks 6cm yapabilirsin süper uzunluk ama 5 en rahatı en iyisi
KANKA 3 ALMAYI DUSUNUYORUM SUAN REEBOK BB 4000 VE BLAZER MID JUMBO GIYIYORUM DISARIDA UYAR MI IKISINEDE

BLACKDEER ALICAM TABANLIK AMAZONDAN

KANKA 3 ALMAYI DUSUNUYORUM SUAN REEBOK BB 4000 VE BLAZER MID JUMBO GIYIYORUM DISARIDA UYAR MI IKISINEDE
ikisine de normal tabanlığı çıkarırsan sığar, maks 1.5cm daha uzatır seni ama haberin ola. ayakkabı toplam 3-3.5cm olur bi boka yaramayacak

benim bulduğum taktik 1 numara büyük ayakkabı alıp içini doldurup giymek tam numaraya tabanlık koyup uzanılmıyor 1 numara büyük ayakkabının sorunu da dozer gibi gözükebilir dar giyersen, az bol ya da direkt bol giy hiç fark edilmiyor bir şey zaten ayakkabı büyük diye laf yemezsin topuklu gibi yürürsen falan anlaşılırsın, benimki bildiğin platform ayakkabı sadece azcık büyük skechers sn237234

ikisine de normal tabanlığı çıkarırsan sığar, maks 1.5cm daha uzatır seni ama haberin ola. ayakkabı toplam 3-3.5cm olur bi boka yaramayacak
nıye 1.5

nıye 1.5
tabanlığın en arka kısmını cetvelle ölçüp 3cm buluyolar. topuğunun ortasının bastığı kısım 2-2.5cmye denk geliyo, kilonla tabanlığa ağırlık verince de 1-1.5 a düşüyor baskıdan dolayı. taştan yapılma olmadığı için tabanlık

• +1
Reactions: Shade91
tabanlığın en arka kısmını cetvelle ölçüp 3cm buluyolar. topuğunun ortasının bastığı kısım 2-2.5cmye denk geliyo, kilonla tabanlığa ağırlık verince de 1-1.5 a düşüyor baskıdan dolayı. taştan yapılma olmadığı için tabanlık
5 cm de cok bellı eder dıye dusunuyorum bıleksız ayakkabıda

ayakkabi topugu dahil maks 7cm. fazlasi ya kendini belli eliyor yada yurutmek zor oluyor.

• +1
Reactions: Deleted member 70692
ben airforce 1 + 4.5 cm rabanlık kullanıyom rahat baya belli de olmuyo gözlemlediğim kadarıyla

42 benim ayak L bedenmis
1729417248519