D
Deleted member 88833
Platinum
sizce kaç cm almalıyım 3 mü 5 mi 8 mi hangisi daha kullanışlı ve belli etmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
KANKA 3 ALMAYI DUSUNUYORUM SUAN REEBOK BB 4000 VE BLAZER MID JUMBO GIYIYORUM DISARIDA UYAR MI IKISINEDEamk markaya neye benzediğine göre de değişir gerçekten bi ayakkabıyla 8cm uzasaydın yürüyemezdin. bizzat 7cm denemiş biri olarak söylüyorum yürürken baya belli oluyordu ayağımla bacağım iki ayrı yerde gibi. maks 6cm yapabilirsin süper uzunluk ama 5 en rahatı en iyisi
BLACKDEER ALICAM TABANLIK AMAZONDANamk markaya neye benzediğine göre de değişir gerçekten bi ayakkabıyla 8cm uzasaydın yürüyemezdin. bizzat 7cm denemiş biri olarak söylüyorum yürürken baya belli oluyordu ayağımla bacağım iki ayrı yerde gibi. maks 6cm yapabilirsin süper uzunluk ama 5 en rahatı en iyisi
ikisine de normal tabanlığı çıkarırsan sığar, maks 1.5cm daha uzatır seni ama haberin ola. ayakkabı toplam 3-3.5cm olur bi boka yaramayacakKANKA 3 ALMAYI DUSUNUYORUM SUAN REEBOK BB 4000 VE BLAZER MID JUMBO GIYIYORUM DISARIDA UYAR MI IKISINEDE
nıye 1.5ikisine de normal tabanlığı çıkarırsan sığar, maks 1.5cm daha uzatır seni ama haberin ola. ayakkabı toplam 3-3.5cm olur bi boka yaramayacak
tabanlığın en arka kısmını cetvelle ölçüp 3cm buluyolar. topuğunun ortasının bastığı kısım 2-2.5cmye denk geliyo, kilonla tabanlığa ağırlık verince de 1-1.5 a düşüyor baskıdan dolayı. taştan yapılma olmadığı için tabanlıknıye 1.5
5 cm de cok bellı eder dıye dusunuyorum bıleksız ayakkabıdatabanlığın en arka kısmını cetvelle ölçüp 3cm buluyolar. topuğunun ortasının bastığı kısım 2-2.5cmye denk geliyo, kilonla tabanlığa ağırlık verince de 1-1.5 a düşüyor baskıdan dolayı. taştan yapılma olmadığı için tabanlık
tabanlık lınk atsanaben airforce 1 + 4.5 cm rabanlık kullanıyom rahat baya belli de olmuyo gözlemlediğim kadarıyla
blackdeertabanlık lınk atsana
small mu medium mu daha iyiblackdeer
NUMARANA GORE AL KESEBILIYONsmall mu medium mu daha iyi
Benimde 42 L aldım42 benim ayak L bedenmisView attachment 3248460