TABANLIKLAR POPULER OLUYO

Dathomirian Zabrak

Dathomirian Zabrak

2030 will be my year
Olm instada falan görüyorum millet ayıkmaya başladı bu nt olursa burdaki manletlere hayat biter gördüğünüz yerde gerek yok özgüvenli olun eveve redpill sıçmıklarını yapıştırın. Ayıkmasın normie orospu evlatları

• +1
  • JFL
Reactions: Shade91, gargomel, oldgymcel and 1 other person
175den 179.5 a çıkıyorum belli olmayan ayakkabımla(yani 177yim) 2cm farkla neden deve gibi hissediyorum bilmiyorum millet çok daha kısa olmaya başladı aq.

• Love it
Reactions: Deleted member 79252 and Dathomirian Zabrak
GİYMEYİN OROSPU EVLATLARI 181 BOYUMDAN BAŞKA VASFIM YOK SİZ GİYİNCE BOY ENFLASYONU ARTIYOR

• +1
Reactions: Detective, Shade91 and Deleted member 81504
Joined Wednesday at 2:34 PM
O değilde tabanlık gibi amk 5 cm diye giyiyorum 2 cm uzatiyo

GİYMEYİN OROSPU EVLATLARI 181 BOYUMDAN BAŞKA VASFIM YOK SİZ GİYİNCE BOY ENFLASYONU ARTIYOR
kral enayi misin 195 bile olsam giyerim ben bunu, 5cm üstü rahat yürümeniz ve belli olmaması zor beyler belli olur.
181 + 5 = 186 - 2 = 184cmsin kardeşim hayırlı olsun. ama doğru elevator ayakkabı yapmayı öğrenmen lazım benimki gerçekten anlaşılmıyor nt baya.

skechers sn237234 modeli benimki
fakat elevator yapabilmek için ayakkabıyı 1 numara büyük almak gerekiyo dar bir şeyler giyerseniz yarrağı yersiniz belli olur.
kargo pantolonla gayet kapatıyorum çok default duruyor al sana +3cm gerçek boy (2cm insanların giydiği ayakkabıdan çıkar)

yakında ayakkabımı 4.5cmden 5e çıkarsam mı bilmiyorum topuk az yükseliyor ayakkabı belli oluyor gibi hissediyorum şuan dümdüz platform ayakkabı gibi baya rahat

• +1
  • Love it
Reactions: ER enjoyer and Dathomirian Zabrak
Joined Wednesday at 2:34 PM
O değilde tabanlık gibi amk 5 cm diye giyiyorum 2 cm uzatiyo
Evde ölçünce bende de öyle oluyo

Evde ölçünce bende de öyle oluyo
o yazılanlar yalan zaten, tabanlığa verdiğin ağırlıktan dolayı boyu azalıyor, gerçekten ne kadar verdiğini anlamak istiyosanız ayakkabısız ve ayakkabılı ölçülün

csm gud(y)

• Love it
Reactions: Dathomirian Zabrak
kral enayi misin 195 bile olsam giyerim ben bunu, 5cm üstü rahat yürümeniz ve belli olmaması zor beyler belli olur.
181 + 5 = 186 - 2 = 184cmsin kardeşim hayırlı olsun. ama doğru elevator ayakkabı yapmayı öğrenmen lazım benimki gerçekten anlaşılmıyor nt baya.

skechers sn237234 modeli benimki
fakat elevator yapabilmek için ayakkabıyı 1 numara büyük almak gerekiyo dar bir şeyler giyerseniz yarrağı yersiniz belli olur.
kargo pantolonla gayet kapatıyorum çok default duruyor al sana +3cm gerçek boy (2cm insanların giydiği ayakkabıdan çıkar)

yakında ayakkabımı 4.5cmden 5e çıkarsam mı bilmiyorum topuk az yükseliyor ayakkabı belli oluyor gibi hissediyorum şuan dümdüz platform ayakkabı gibi baya rahat
dumduz nasil oluyo la tabanlikla

Olm instada falan görüyorum millet ayıkmaya başladı bu nt olursa burdaki manletlere hayat biter gördüğünüz yerde gerek yok özgüvenli olun eveve redpill sıçmıklarını yapıştırın. Ayıkmasın normie orospu evlatları
oyuzden her yarra anlatmican aga

dumduz nasil oluyo la tabanlikla
ayakkabım kalın tabanlı verdiğim modele bakarsan anlarsın bir de 1 numara büyük, altına 2 tane daha düz tabanlık koyup üstüne 1 tane daha koydum toplam 3 tane eklemiş oldum hepsi düz taban, topuğum yok şuan

ayakkabım kalın tabanlı verdiğim modele bakarsan anlarsın bir de 1 numara büyük, altına 2 tane daha düz tabanlık koyup üstüne 1 tane daha koydum toplam 3 tane eklemiş oldum hepsi düz taban, topuğum yok şuan
Düz tabanları yükselten tabanligin üstüne koyunca bişey değişmez ki kesip sadece ön kısmını koyman lazım bence topuk olmaması için mantiken

Hayar bitecek

Users who are viewing this thread

Back