taciz iftirasi

turcoman

turcoman

Banned
lisede basıma gelen olaydır. atan kız bana asıktı ben de onu reddetmistim ama opusmustuk hatta boynumu morartmıstı sonra reddedince iftira atti. bu olayı tekrar yasarsam kimseyi inandıramam iftira olduguna. hayat ciddi anlamda biter. yardım lazım

• +1
Reactions: htn666 and DarkSoulHKF
bu arada hic arkadasım yok yani bir daha boyle bir sey yasarsam cidden inandıramam kimseye amını sikeyim

• JFL
  • +1
Reactions: htn666, cakdripa and DarkSoulHKF
Yanına bir Apple watch Al gün boyu ses kayıt açık olsun sorun yaşamadığın her ses kaydını gün sonunda silersim tertemiz

• +1
Reactions: htn666 and turcoman
Yanına bir Apple watch Al gün boyu ses kayıt açık olsun sorun yaşamadığın her ses kaydını gün sonunda silersim tertemiz
mantıklı he. peki sanal acunda atılan iftirayı nasıl temize cıkarırız?

• +1
Reactions: DarkSoulHKF
linç kültürü öyle bir şey ki profilinde ben olmadığım, adı gözükmeyen, tarihi gözükmeyen bir whatsapp/instagram konusması ekran görüntüsünü bu kişi şu şu ve tacizci diye yaysalar hiçbir şey yapamazsın ki benim başıma da benzeri gelmişti.

• +1
Reactions: DarkSoulHKF
İftira atan ve destekleyen kimse, hepsine ER yap kardeşim:ogre:

• +1
Reactions: turcoman
linç kültürü öyle bir şey ki profilinde ben olmadığım, adı gözükmeyen, tarihi gözükmeyen bir whatsapp/instagram konusması ekran görüntüsünü bu kişi şu şu ve tacizci diye yaysalar hiçbir şey yapamazsın ki benim başıma da benzeri gelmişti.
Sadece itibarın zedelenir çevren yoksa hukuku anlamda bişey olmaz çevre edinmen lazım gibi

• +1
  • +1
Sadece itibarın zedelenir çevren yoksa hukuku anlamda bişey olmaz çevre edinmen lazım gibi
şizoid kişisel bozukluk tanısı kondu. çevre edinmem biraz zor. cidden hiç kimsem yok aile dışında amk. tam biri gelsin iftira atsın da hayatım sikilsin hayatı var tam.

• +1
şizoid kişisel bozukluk tanısı kondu. çevre edinmem biraz zor. cidden hiç kimsem yok aile dışında amk. tam biri gelsin iftira atsın da hayatım sikilsin hayatı var tam.
Bu kişisel bozukluk bir dönem için geçerliyse depresyon gibi kurtulmaya çalışman en iyi olacaktır arkadaşa konusunuda yaz tatilinde hem kişisel hemde tarz olarak glow up geçirirsen herşey başka olacaktir zaten

• +1
Bu kişisel bozukluk bir dönem için geçerliyse depresyon gibi kurtulmaya çalışman en iyi olacaktır arkadaşa konusunuda yaz tatilinde hem kişisel hemde tarz olarak glow up geçirirsen herşey başka olacaktir zaten
genetik buyuk ihtimalle. glow upluk bir şeyim yok en üst noktamdayım şu an. zaten böyle durumların sebebi yakışıklı olmanın verdiği bir dezavantaj. kızlarla bir şey yaşarsın sana iftira atabilirler bana da böyle oldu

• +1
genetik buyuk ihtimalle. glow upluk bir şeyim yok en üst noktamdayım şu an. zaten böyle durumların sebebi yakışıklı olmanın verdiği bir dezavantaj. kızlarla bir şey yaşarsın sana iftira atabilirler bana da böyle oldu
Glow up tarz açısından yani okula girdiğinde sendeki farklılığı anlamasi lazım bı şekilde

• +1
  • +1
  • JFL
Reactions: htn666 and cakdripa
sen hukuku küçümseme bir biri iftrada yanacak olsa huhuk devlet sistemi ayakta kalmaz

• +1
Reactions: htn666
Ozaman okulu niye derdediyon la
seneye gidicem. bu kız bana takıntı yapmıştı birkaç yıl. hala öyleyse yine karşıma çıkar ve iftira atar diye şüphe var içimde.

• +1
seneye gidicem. bu kız bana takıntı yapmıştı birkaç yıl. hala öyleyse yine karşıma çıkar ve iftira atar diye şüphe var içimde.
Çok sanmıyorum o derece bir sapıklık varsa sen kanıt toplayıp kurtulmaya bakman gerekir şuanda da da devam ediyorsa bunun için ugrasman iyi olabilir

• +1
Çok sanmıyorum o derece bir sapıklık varsa sen kanıt toplayıp kurtulmaya bakman gerekir şuanda da da devam ediyorsa bunun için ugrasman iyi olabilir
suan telefonum bile yok sattım. istesede ugrasamaz ama bayadır ugrasmıyodu

• +1
suan telefonum bile yok sattım. istesede ugrasamaz ama bayadır ugrasmıyodu
yaz tatilinde de gözlem yaparsın baktın bitmiş hayata devam edersin baktın hala devam ediyor kanıt toplayıp şikayetçi olmak tek çözüm

• +1
Pek birsey olmaz. En max okukda orospu cocu sanarlar. Polise falan gitmez yani. Onun disinda kizin tc sini bulup tehtit ede bilirsin bilgilerini yayacam diye. Biraz malsa kanar

• +1
Pek birsey olmaz. En max okukda orospu cocu sanarlar. Polise falan gitmez yani. Onun disinda kizin tc sini bulup tehtit ede bilirsin bilgilerini yayacam diye. Biraz malsa kanar
iyi bir insan olacam

• JFL
Oldumu

Last edited:
  • +1
kaç yaşındasın

• +1

Users who are viewing this thread

Back