Takviye önerileriniz

Eczaneden 100 liraya proviron aldım 8 psl god chad oldum tavsiye ederim 💯👍

• +1
Reactions: Ashoimex
Baksanıza kasmerler

kırmızı et

ne için tavsiye

• +1
Reactions: Ashoimex
toplumun %80 inde çinko eksikliği var. ben kullanmaya başladıktan sonra inanılmaz faydasını gördüm. günde 30mg çinko al, yanında bakır takviyesi de al. venatura'nın ikisinin birlikte olduğu bir suplementi vardı. açken tüketme ama tahminen karın ağrısından kıvranırsın, yemek üstüne yut hapları. 45-60 mg ye kadar çıkabilirsin ama 45 üstü önermem.

toplumun %80 inde çinko eksikliği var. ben kullanmaya başladıktan sonra inanılmaz faydasını gördüm. günde 30mg çinko al, yanında bakır takviyesi de al. venatura'nın ikisinin birlikte olduğu bir suplementi vardı. açken tüketme ama tahminen karın ağrısından kıvranırsın, yemek üstüne yut hapları. 45-60 mg ye kadar çıkabilirsin ama 45 üstü önermem.
Çinko ne işine yaradı

Çinko ne işine yaradı
bağışıklık sistemim pek sağlam değil, çok hastalanırım ama çinkoya başladığımdan beri hiç hasta olmadım. sperm sıvım çok net arttı ve libido artışı çok. onun dışında yetişkin olmama rağmen ergenlikte yaşanan testo artışından kaynaklı belirtileri tekrar yaşamaya başladım (kıllanma, spor yapmadan kas kütlesinde artış, ses kalınlaşması vs.) tabi bunun yanında çok daha önemli bir yaşam tarzını benimsedim o olmazsa olmazdı: semen retention. araştırın (cope ya da placebo diyebilirsiniz ama işe yarıyorsa placebo olsa nolur olmasa nolur?) bir de ereksiyon kalitesi ve testis boyutunda net artış gördüm. çok az uyarıcıyla rock hard oluyorsun.

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1