M
mazebaba
Iron
Title
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Yiyom lakırmızı et
Testone için tavsiye
viramin takviye gym kırmızı et gibi şeyler dışında yapabileceğin çok bişey yokTesto
testo basmak dışındaviramin takviye gym kırmızı et gibi şeyler dışında yapabileceğin çok bişey yok
Çinko ne işine yaradıtoplumun %80 inde çinko eksikliği var. ben kullanmaya başladıktan sonra inanılmaz faydasını gördüm. günde 30mg çinko al, yanında bakır takviyesi de al. venatura'nın ikisinin birlikte olduğu bir suplementi vardı. açken tüketme ama tahminen karın ağrısından kıvranırsın, yemek üstüne yut hapları. 45-60 mg ye kadar çıkabilirsin ama 45 üstü önermem.
bağışıklık sistemim pek sağlam değil, çok hastalanırım ama çinkoya başladığımdan beri hiç hasta olmadım. sperm sıvım çok net arttı ve libido artışı çok. onun dışında yetişkin olmama rağmen ergenlikte yaşanan testo artışından kaynaklı belirtileri tekrar yaşamaya başladım (kıllanma, spor yapmadan kas kütlesinde artış, ses kalınlaşması vs.) tabi bunun yanında çok daha önemli bir yaşam tarzını benimsedim o olmazsa olmazdı: semen retention. araştırın (cope ya da placebo diyebilirsiniz ama işe yarıyorsa placebo olsa nolur olmasa nolur?) bir de ereksiyon kalitesi ve testis boyutunda net artış gördüm. çok az uyarıcıyla rock hard oluyorsun.Çinko ne işine yaradı