tanning guide?

chadmanlet04

chadmanlet04

Kraken
beyaz kadinlar pale erkek sevmiyor bunu anladik... esmer olmak sart gibi.

en iyi tanning nasil yapilir sizce? solarium uyelige ile yatakta her hafta 30 dk UV isini mi yemek (jfl bu nasil konsept amk direk yaslanirsin)

sprey tan? mt2 enjekte etmek?

aramizda tanmaxxer var mi

• +1
Reactions: elemanzelvadre
self tanner losyonlar kullanabilirsin sürüyorsun vücuduna 1 hafta bronzluk veriyor.
dikey solaryum makinasında ten rengine göre belirli bi seans gittikten sonra güzel ten rengi elde edebilirsin ama solaryum kremi kullanman şart bence.
solaryumda istediğin ten rengini elde ettikten sonra haftada 1 gitsen ten rengini korursun.
10dk solaryumda olmak 2 saat güneş altında olmaktan farksız haftada 1 bunu yapınca yaşlanmazsın merak etme zaten sadece kış boyu solaryumunu yaparsın yaz gelince de haftada 1 gün havuz tesisinde güneşlenirsin.

• +1
Reactions: chadmanlet04 and menas

en iyi tanning nasil yapilir sizce? solarium uyelige ile yatakta her hafta 30 dk UV isini mi yemek (jfl bu nasil konsept amk direk yaslanirsin)

Fake tan veya mt-2

Mt-2 hariç herşey cope

• +1
  • Ugh..
Reactions: starboi., gargomel and chadmanlet04
self tanner losyonlar kullanabilirsin sürüyorsun vücuduna 1 hafta bronzluk veriyor.
dikey solaryum makinasında ten rengine göre belirli bi seans gittikten sonra güzel ten rengi elde edebilirsin ama solaryum kremi kullanman şart bence.
solaryumda istediğin ten rengini elde ettikten sonra haftada 1 gitsen ten rengini korursun.
10dk solaryumda olmak 2 saat güneş altında olmaktan farksız haftada 1 bunu yapınca yaşlanmazsın merak etme zaten sadece kış boyu solaryumunu yaparsın yaz gelince de haftada 1 gün havuz tesisinde güneşlenirsin.
solaryum uyeligi kaptim, haftalik 7 euro her sey dahil... bakalim nasil olacak

• +1
Reactions: blackpiller2134
ÖSTROJEN YUKSELINCE BEYAZ AZALINCA ESMERLESIYORUM BEN COLLAGEN PRODUCTİONU KISARAK ESMERLESIYORUM

Mt2 ama ben olur

Beyaz kal beyaz iyidir, esmer seven kadınlar pek zeki olmuyor zaten.

Amk salağı seni kızların sevdiği gibi olmaya devam et femboy da ol kızlardan ilgi görmek için

• JFL
Reactions: toprak and maarda
Mt2 ama ben olur
vücudunda ben çıkmaz vücudunda bulunan benlerin rengi koyulaştırır çok fazla belirgin olmayan benin varsa kullanma

Users who are viewing this thread

Back