tasak gecmeyin

IlI

IlI

vulnerabilities coming from you are my priorities
beyler elimde 20k civari cash var aylik 8+3kyk 11k burs yatiyo nasil bir is (kucuk capli) kurabilirim sermayem de hedefim de kucuk
giris seviye python (ogreniyorum hala)
b2 seviye ingilizce var
ikisinde de kendimi gelistiriyorum

yazlari slavelik yapiyorum suan kucuk sehirde pc muhendisligi okuyorum part timea 9-10k para veriyolar burda wageslaving yapamam o paraya

bi miktar para kazansam bimax+genio yaptirmak istiyorum

veya direkt gidip ehliyet alabilrm

22-23 yasindan sonra ascendleyip ascendlememis olmanin cok farki yok o yuzden eger bisey yapcaksam elimi cabuk tutmam lazim

moneymaxx tavsiyelerinizi bekliyorum

• JFL
Reactions: Dathomirian Zabrak and Serialsuicide
beyler elimde 20k civari cash var aylik 8+3kyk 11k burs yatiyo nasil bir is (kucuk capli) kurabilirim sermayem de hedefim de kucuk
b2 seviye ingilizce var

yazlari slavelik yapiyorum suan kucuk sehirde pc muhendisligi okuyorum part timea 9-10k para veriyolar burda wageslaving yapamam o paraya

22-23 yasindan sonra ascendleyip ascendlememis olmanin cok farki yok o yuzden eger bisey yapcaksam elimi cabuk tutmam lazim

tassaksiz gectim

• JFL
Reactions: ascendantwill, Misogynist_Maxxer, Zodiac and 2 others
1 yazılım öğrenme bölümün değilse çünkü 0 ŞAKA AI TÜM FIRSATLARI ELİNİZDEN ALACAK gerçekten iyi bir coder olamayacaksınız ki olamayacaksınız gereksiz ölü yatırım UMARIM BU SENİ ÜZMEZ ÇÜNKÜ GERÇEKLER ACIDIR

20k ile bir yatirim yapamazsin

en kötü şöyle yap dümenden web tasarım instagram hesabı aç yaşadığın semtteki tüm dükkanlara mesaj gönder site yapabiliriz vs vs fıyatı en ucuzdan söyle çünkü esnaf adam piçtir

• +1
Reactions: Zodiac, Deleted member 230330, IlI and 1 other person
ŞİMDİ DÜŞÜNDÜM DE 0DAN GERÇEKTEN BİR ŞEY YAPMAK ÇOK ZOR ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN

• +1
Reactions: Zodiac, Serialsuicide, Deleted member 230330 and 2 others
1 yazılım öğrenme bölümün değilse çünkü 0 ŞAKA AI TÜM FIRSATLARI ELİNİZDEN ALACAK gerçekten iyi bir coder olamayacaksınız ki olamayacaksınız gereksiz ölü yatırım UMARIM BU SENİ ÜZMEZ ÇÜNKÜ GERÇEKLER ACIDIR

20k ile bir yatirim yapamazsin

en kötü şöyle yap dümenden web tasarım instagram hesabı aç yaşadığın semtteki tüm dükkanlara mesaj gönder site yapabiliriz vs vs fıyatı en ucuzdan söyle çünkü esnaf adam piçtir
bilgisayar muhendisligi okuyorum dedim ya aga attention spancel
kriptoya giris icin 500-2k dolar ideal diyo internette gorduklerm
web tasarim icin niye semttekilere mesaj cekim her yere yapabilrm mantiken

cevapladigin icin tesekkurler bu arada farkli fikirler almak istiyorum bu konuda

• +1
Reactions: Atsizz and flows5991

cevapladigin icin tesekkurler bu arada farkli fikirler almak istiyorum bu konuda
work and travela para biriktir

irlandaya gidecegim
üniden sonra mı ben yazın amerikada çalışıp para kazandığın programdan bahsediyorum

• +1
Reactions: IlI
b2 seviye ingilizce var

looksmax kitabi falan cikar veletlere sat. iyi kazandiriyor.

• JFL
  • +1
Reactions: why not me?, bre3001, Zodiac and 2 others

HER YERE ATABİLİRSİN DE GİDİP KONUŞABİLECEĞİN GÖRÜŞEBİLECEĞİN SENARYO DAHA SAĞLIKLI OLUR

YOKSA İNTERNETTE 500 TLYE CİLLOP GİBİ SİTE YAPAN SIRTLANLAR VAR ONLARLA BAŞ EDEMEZSİN

• +1
Reactions: Zodiac and IlI
KRİPTOYA GİRDİĞİNDE NE OLACAĞINI SANIYORSUN LİQ OLDUN DİYELİM NE YAPACAKSIN MESELA BİR CASH FLOW YARATMADAN YATIRIM YAPILIR MI AMK

• +1
Reactions: Zodiac, Serialsuicide, IlI and 2 others
KRİPTOYA GİRECEĞİNE KUMAR OYNA DAHA İYİ EN AZINDAN DOPAMİN ŞÖLENİ YAŞARSIN

DUEL.COM VAR YENİ AÇILDI 10$ AT KASA AVANTAJI SIFIR YANİ KAZANMA ŞANSIN VAR

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, Serialsuicide, IlI and 2 others
KRİPTOYA GİRDİĞİNDE NE OLACAĞINI SANIYORSUN LİQ OLDUN DİYELİM NE YAPACAKSIN MESELA BİR CASH FLOW YARATMADAN YATIRIM YAPILIR MI AMK
bence work and travel yapsın en mantıklısı o güzel para kazanır hemde abdgörmüş olur

Last edited:
  • +1
Reactions: IlI and Atsizz
bence work and travel yapsın en mantıklısı o güzel para kazanır hemde abiyi görmüş olur
YAPMA ŞANSI VARSA YAPSIN BENCEDE ABİ KİM BU ARADA

• JFL
Reactions: why not me?, Zodiac, Serialsuicide and 1 other person
b2 seviye ingilizce var
Forex İCT öğren funded account geçersen payout alabilirsin sermayeye bakmıyor pek

• +1
Reactions: IlI
@marlonteixeira kanka mu macbookun oto correcti nasıl kapatılıyor

@marlonteixeira kanka mu macbookun oto correcti nasıl kapatılıyor
1764673931015

• +1
Reactions: flows5991
  • JFL
Reactions: Zodiac
b2 seviye ingilizce var

Ehliyet al kurye ol :lul:

Tabıkıde vozol tıcaretı

Users who are viewing this thread

Back