tavşan deliği

MogEater

MogEater

sub0 to true adam - In memory of Zagro
Çok derinlere gidiyor. LL forumları, humerus, ratios… Sadece wingspan değil, aynı şekilde ortodonti de ayrı bir tavşan deliği. Rhino çok basit gibi ama o da ayrı bir tavşan deliği; farklı botched ihtimalleri, gözler öngörülemez, cantho? Temporal lift? Fat transferler? Uncanny, botched olma ihtimali fazla. Her şey ne için? Neden sadece normal biri gibi doğmadım? Bana verilmeyeni elde etmek neden bu kadar zor?

• +1
  • So Sad
Reactions: Misogynist_Maxxer, Serialsuicide, Arisylva and 7 others
Çok derinlere gidiyor. LL forumları, humerus, ratios… Sadece wingspan değil, aynı şekilde ortodonti de ayrı bir tavşan deliği. Rhino çok basit gibi ama o da ayrı bir tavşan deliği; farklı botched ihtimalleri, gözler öngörülemez, cantho? Temporal lift? Fat transferler? Uncanny, botched olma ihtimali fazla. Her şey ne için? Neden sadece normal biri gibi doğmadım? Bana verilmeyeni elde etmek neden bu kadar zor?
gerçekten genetik olarak gerçekten "normal" doğan insanlara çok imreniyorum biz anormal mıyız hayır ama gerçekten aynada kendimizi beğenmek için bile o kadar uğraşıyoruz ki bu da bi yerden sonra insanı çok zorlayabiliyo en azından benim için öyle ama artık umrumda bile değil ne kadar zor olduğu yarın kapı kapı ortodontist gezicem ve istediğim tedaviyi uygulayabilicek o doktoru bulucam kafama koydum çünkü artık beni cidden mutlu edebilicek doğru düzgün şeylerden biri bu "aynada kendimi beğenmek"
diğer normal insanların bilmediği kadar bilgiyi bilip bi insanın neden yakışıklı olup olmadığını anlayabilicek seviyeye gelmek bilmiyorum biraz korkutucu
keşke her zaman cahil kalsaydım

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, Furkan Sarıkaya, Arisylva and 1 other person
gerçekten genetik olarak gerçekten "normal" doğan insanlara çok imreniyorum biz anormal mıyız hayır ama gerçekten aynada kendimizi beğenmek için bile o kadar uğraşıyoruz ki bu da bi yerden sonra insanı çok zorlayabiliyo en azından benim için öyle ama artık umrumda bile değil ne kadar zor olduğu yarın kapı kapı ortodontist gezicem ve istediğim tedaviyi uygulayabilicek o doktoru bulucam kafama koydum çünkü artık beni cidden mutlu edebilicek doğru düzgün şeylerden biri bu "aynada kendimi beğenmek"
diğer normal insanların bilmediği kadar bilgiyi bilip bi insanın neden yakışıklı olup olmadığını anlayabilicek seviyeye gelmek bilmiyorum biraz korkutucu
keşke her zaman cahil kalsaydım

Bir ay önce kapı kapı orthodontist aradım ve buldum, şu an custom MARPE ve SARPE cerrahisi ile günde 2x çevirme yapıyorum. Sonuç? Bimax planlanması, rhino, eye area, lasik, veneer veya bonding ll aa ama bu sefer ratios, humerus, tamam şimdi iyileşmek için GH ve T, T T kullanıyoruz, boşuna olmasın, peptid ve basit anabolizan ekleyelim o zaman. Yan etkiler için HCG ve nebivolol da ekleyelim, günde zaten 20 supplement alıyorken bunlar da eklendi. O zaman karaciğeri korumak için de bir şeyler ekleyelim.

Günün sonunda burun ucunu hissedemeyeceksin, göz çizgilerinin yanında yara izi kalabilir, maxilla, chin ve mandibulanda titanyum plakalar olacak, bir yumruk yer veya düşersen rhino olduğu için burnun çok kolay kırılacak, tekrar cerrahi. LL zaten imkanlı olsa bile çok saçma ve zor.

Unutmamak lazım, bu sürede kellişeceksin, DHT blocker, kafein şampuan, serumlar filan işe yaramayacak, o finasteridi kullanacaksın ve şansızsan gyno veya libido düşüklüğü yapacak.

Tamam, şimdi ascendledim, sistemi kurdum, artık hangi ilacı hangi supplementi alacağımı oturttum, yan etkileri hallettim, cerrahilerden iyileştim dediğin zaman en iyi ihtimalle 25 yaşından biraz küçük olacaksın. 25.

Eee? Hâlâ Türkiye’desin. Bu arada bir şekilde bu süreçte nereden baksan 50K USD para bulduğunu varsayıyorum, bir sıfır araba parası. Ama sonuçta kişisel gelişim değil mi?, 20 yıllık Pejo ve Türkiye sınırları dışına çıkmamış bir yaşam ile devam knk, çünkü kazandığın tüm parayı cerrahiye harcadın.

25 yaşında olacaksın ve hâlâ Türkiye’de olacaksın, 26 yaşında ölsen dünyada görmen gereken, yapmayı isteyeceğin, dinlemek istediğin onlarca şey kalmış olacak, sadece bir şeylerden sonra hayatı yaşamayı istediğin için.

Hayat, sen planlar yaparken yaşananlardır.

Ama yaşananları ya yaşamıyorsun ya da yaşamak istemiyorsun.

Nedeni çok basit, kendini gördüğün değer çok yüksek ve sahip olduğun değer çok düşük.

Yapabileceğin tek şey bunu düzeltmek.

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, Furkan Sarıkaya, Arisylva and 4 others
winner takes it all loser has to fall

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, Arisylva and MogEater
En iyi sonucu elde etmek için konu hakkında yeterince bilgili ne istediğini bilen bir hasta olman lazım ve olabildiğince fazla doktorla ve senle aynı işlemi geçirmiş hastalarla iletişimde olman lazım, doktorların bir görüşme randevusu 250-500 dolar tuttuğunu varsayarsak işlemi yapacak birini bulmak bile neredeyse işlemin yarısı kadar tutuyor

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, Arisylva and swaggy
Ayrıca çoğunuz zaten ltn/mtn ortalama boyda kişiler olduğunuzu düşünürsek mevcut hallerinizden belli bir memnuniyet seviyesine ulaşmış durumdasınız Dışarıdan yeterince ilgi alıyorsunuz ve bu yüzden daha ileri gitmek için risk almaya yetecek kadar muhtaç değilsiniz. Olası ameliyatlar hakkında sürekli kendini avutma döngüsüne kapılmak çok kolay böylece mental mastürbasyon oluyor

Fakecel dolu forum cidden mtn 175+ olup brutal bp diye ağlıyo millet amk jfl

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, İNTİKAM VAKTİ, swaggy and 1 other person
Olum sana atacağım güzel bilgiler vardı yeni fark ettim linkler patlamış amk (premiuma çekmişler)

Bu sadece içerik kısmı ama şunun hepsi vardı mesela

• +1
Reactions: cakdripa and swaggy
Neden sadece normal biri gibi doğmadım? Bana verilmeyeni elde etmek neden bu kadar zor?
BİZ TANRININ SEVİLMEYEN ÇOCUKLARIYIZ
BU ARADA RHİNO THREADI AÇACAKTIN DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer
En iyi sonucu elde etmek için konu hakkında yeterince bilgili ne istediğini bilen bir hasta olman lazım ve olabildiğince fazla doktorla ve senle aynı işlemi geçirmiş hastalarla iletişimde olman lazım, doktorların bir görüşme randevusu 250-500 dolar tuttuğunu varsayarsak işlemi yapacak birini bulmak bile neredeyse işlemin yarısı kadar tutuyor.
Bimax için doktorum hazır, custom guide ve custom tit plate kullanacak, botched ihtimali çok düşük.
Rhino için benden önce forumda iki arkadaşım olacak ve doktorun yaptığı her burun aynı ve mükemmel.
Endo temporal lift’te botched riski var, beni etiketlediğin postu görmüşsündür; kas tarafından kaldırırsa kaslar çok yukarıda durabilir.
Cantho’da botched ihtimali çok az, sadece iyi sonuç alma ihtimali düşük.
Fat transfer’de botched ihtimali sıfır ama kemik yeterli değilse botched ihtimali olabilir.
Lasik’e çok yakınım, 0 sorun yaşadı, aynı doktorda olacağım, 21 olunca.
Bonding veya emax veneer (o anki ekonomik duruma bağlı) 0 botched.

Rinodan korkum sıfır, saçma bir görüntü olmaz ama tek korkum endoscopic lift. Doğru yapıldığında inanılmaz sonuçlar verirken, doğru yapan doktor Türkiye’de tek ve o da çok pahalı. Diğerleri kaslardan çok kaldırıyor, göz çevresi ve alt göz çevresi dolaylı olarak kalkıyor ve kaslar çok yukarıda, uncanny (yapay, tuhaf) duruyor. Tek korkum bu. Sence botched veya uncanny olma konusunda tek korkumun bu olması eksik mi? Başka ne gibi sıkıntılar olabilir?

Bunlar tamam, tek sorun boy.
Vücut ve boy… amk 6’2, 24 inch filan diyorum ama 5’10, 22 inch çok ortalama ustu ve aslında çok okay.
Benim wingpsan’ı ve diğerlerini ekonomik durumu düşününce 5’10 çok gerçekçi ama LL çok korkunç.
Skolyozum 18 derece ve tabanda arch kaybı da var. Stretch ile skolyozu 10 derecenin altına çekmem lazım, mümkün mü bilmiyorum. Konuştuğum iki doktor, pes planus ile limb lengthening’in aynı anda yapılmayacağını söyledi. Diyelim ki bunları çözdüm, femurum doğal olarak tibiadan daha kısa değil, yine de vücudumda bir kusur olacak.

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer and maarda
Olum sana atacağım güzel bilgiler vardı yeni fark ettim linkler patlamış amk (premiuma çekmişler)

Bu sadece içerik kısmı ama şunun hepsi vardı mesela
Devamini nerede bulabilirim?

Bu arada;

• +1
Reactions: maarda
Genetik piyangoyu kazanan bir çocuğa baktığınızda ve hayatınız boyunca yaşadığınızdan çok daha fazla harika deneyimin kısa bir süre içinde onu beklediğini fark ettiğinizde, hepsi altın renkli bir hediyeye sarılı, sanki bunu hak etmek için bir şey yapmış gibi ona sunuluyor. Aynı yaş, aynı masumiyet, aynı yaşam arzusu, ama yine de değiştiremediğiniz bir şey yüzünden daha az hak ettiğiniz görülüyordu, insanların görmezden gelmeye çalıştığı ama yine de tüm hareketlerini buna dayandırdığı bir şey, asla kurtulamayacağınız ve yalnızca ölümün sizi kurtarabileceği bir şey.

• +1
Reactions: Thief, angrywhiteboy, Misogynist_Maxxer and 1 other person
Genetik piyangoyu kazanan bir çocuğa baktığınızda ve hayatınız boyunca yaşadığınızdan çok daha fazla harika deneyimin kısa bir süre içinde onu beklediğini fark ettiğinizde, hepsi altın renkli bir hediyeye sarılı, sanki bunu hak etmek için bir şey yapmış gibi ona sunuluyor. Aynı yaş, aynı masumiyet, aynı yaşam arzusu, ama yine de değiştiremediğiniz bir şey yüzünden daha az hak ettiğiniz görülüyordu, insanların görmezden gelmeye çalıştığı ama yine de tüm hareketlerini buna dayandırdığı bir şey, asla kurtulamayacağınız ve yalnızca ölümün sizi kurtarabileceği bir şey.
Kurtulus var, umut var, ama herseyin kilidini acacak bir anahtar yok.

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, maarda and pashanimair
Bimax için doktorum hazır, custom guide ve custom tit plate kullanacak, botched ihtimali çok düşük.
Rhino için benden önce forumda iki arkadaşım olacak ve doktorun yaptığı her burun aynı ve mükemmel.
Endo temporal lift’te botched riski var, beni etiketlediğin postu görmüşsündür; kas tarafından kaldırırsa kaslar çok yukarıda durabilir.
Fat transfer’de botched ihtimali sıfır ama kemik yeterli değilse botched ihtimali olabilir.

Rinodan korkum sıfır, saçma bir görüntü olmaz ama tek korkum endoscopic lift. Doğru yapıldığında inanılmaz sonuçlar verirken, doğru yapan doktor Türkiye’de tek ve o da çok pahalı. Diğerleri kaslardan çok kaldırıyor, göz çevresi ve alt göz çevresi dolaylı olarak kalkıyor ve kaslar çok yukarıda, uncanny (yapay, tuhaf) duruyor. Tek korkum bu. Sence botched veya uncanny olma konusunda tek korkumun bu olması eksik mi? Başka ne gibi sıkıntılar olabilir?

Vücut ve boy… amk 6’2, 24 inch filan diyorum ama 5’10, 22 inch çok ortalama ustu ve aslında çok okay.
Benim wingpsan’ı ve diğerlerini ekonomik durumu düşününce 5’10 çok gerçekçi ama LL çok korkunç.
Skolyozum 18 derece ve tabanda arch kaybı da var. Stretch ile skolyozu 10 derecenin altına çekmem lazım, mümkün mü bilmiyorum. Konuştuğum iki doktor, pes planus ile limb lengthening’in aynı anda yapılmayacağını söyledi. Diyelim ki bunları çözdüm, femurum doğal olarak tibiadan daha kısa değil, yine de vücudumda bir kusur olacak.
hocam kusura bakma rahatsız ediyorum senin şu an boy ve ratingin ne merak ettim

• +1
Aga sana harbi saygı duyuyom baya çabalıyon ama mesela benim tek sıkıntı under eye ve boyum(1.80 yani o kadar da kısa değil) ona rağmen over modundayım sen bu kadar failoya rağmen nasıl mentali koruyon anlamadım

• +1
  • JFL
Reactions: Misogynist_Maxxer, maarda and swaggy
Okbcel threadi ltnler hayattan zevk almaya devam ederken siz ağlayın beyler its not over for mentalcels ama mentalcelliğe devam edersen bitecek

• +1
  • JFL
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Misogynist_Maxxer, Dathomirian Zabrak and 2 others
Aga sana harbi saygı duyuyom baya çabalıyon ama mesela benim tek sıkıntı under eye ve boyum(1.80 yani o kadar da kısa değil) ona rağmen over modundayım sen bu kadar failoya rağmen nasıl mentali koruyon anlamadım
Niye kendine ltn diyip duruyon maloş

• +1
en az h mtn ve 180+ysan sikemeyecegin fazla kari yok

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer and ER enjoyer
Okbcel threadi ltnler hayattan zevk almaya devam ederken siz ağlayın beyler its not over for mentalcels ama mentalcelliğe devam edersen bitecek
186 mtn-htn zorlayan birisin amk zaten en baştan sorunun mentalcel olmandı hep fakeceldin
Böyle bi durumda olup 170 ltnye mentalcellik yapmayın belerrrrr demek low ıq kaçıyor

• Love it
  • +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ and MogEater

Botched ihtimali en iyi cerrah en sağlıklı hasta da bile var,pagnoni ramieri celal vs.. hepsinin 10dan fazla bothced vakası vardır ama pek önemli değil,iyi bir cerrah botched sonrası sana kesinlike yardım eder o yüzden onlarca komplikasyon yaşayanlar bile cerraha güvenip sesini çıkarmaz,ama bu ihtimal için her zaman acil durum fonun olması lazım genelde revizyonu bedavaya yaparlar ama başka ülkeye gidiş kalacak yer vs.. bile ayrı bir masraf

Senin dediğin şeyler harici pek bir korkulacak birşey yok zaten,sadece sürece kendini mental olarak hazırlaman lazım

• +1
Reactions: MogEater
LL neden korkunc geliyor? botched olma ihtimali mi yoksa süreç mi
Bence t-rex kolların olmadığı sürece proporsiyonları sikine sürebilirsin,kim sikler femur tibia yı amk şort giymediğin sürece kimse dikkat etmez bile

• +1
Reactions: MogEater
Botched ihtimali en iyi cerrah en sağlıklı hasta da bile var,pagnoni ramieri celal vs.. hepsinin 10dan fazla bothced vakası vardır ama pek önemli değil,iyi bir cerrah botched sonrası sana kesinlike yardım eder o yüzden onlarca komplikasyon yaşayanlar bile cerraha güvenip sesini çıkarmaz,ama bu ihtimal için her zaman acil durum fonun olması lazım genelde revizyonu bedavaya yaparlar ama başka ülkeye gidiş kalacak yer vs.. bile ayrı bir masraf

Senin dediğin şeyler harici pek bir korkulacak birşey yok zaten,sadece sürece kendini mental olarak hazırlaman lazım
mental olarak en zor sey belkide sarpeydi, hala cok zor, yani surgery videosunu atinca neden cok zor oldugunu anlayacaksin, doktorumun dediginde gore usten 1 kesik daha yapsa anestezisiz lf1 yapabilirmis, duzenli olarak genisletmek baya rahatsiz ediyor, aslinda maxillaya LL yapiyorsun, mental olarak hazirim ama fon olarak coguna hazir olsamda surece biraktim, yani emax veneer istiyorum, cunku o kadar bimax sapre filan yaptirmis olacagim en azindan en normie ozellik disler mukemmel olsun, ama butce filan derken baya zor yani.

• +1
LL neden korkunc geliyor? botched olma ihtimali mi yoksa süreç mi
Bence t-rex kolların olmadığı sürece proporsiyonları sikine sürebilirsin,kim sikler femur tibia yı amk şort giymediğin sürece kimse dikkat etmez bile
LL'de sadece tibia korkunc, forumlarda okuyorum baya agri aci haraket kaybi filan oluyormus, ama femur lon cok kolay, nail cikarma ile birlikte 1 yilda recovery oluyorsun treadmilde 6 hizda kosmaya baslarsin easy, yani tek sorunum wingspanimin 178 olmasini ummak her koldan 1 2cm kazanmam lazim, ama bu seferde tibia kisa kaliyor denge sorunlari filan olabilir idk.
ayrica llden once 6 ay strotch ile skalyozu 10 derece altina cekmem lazim.

• +1
Ben bunları @NZb6Air den almıstım oda kayboldu suan amk,ama son attığım adamın ortodonti kitabı falanda vardı onlarıda okumustum pek ciddi bakmasamda,hiçbir sik anlamadım ama
Bu arada hgh theadine bakar misin? yarin @stasniw plaklari aciksa eczaneden saizen quick easy alacak, ama sanirim homemade yapiliyor o tam anlamadim.

• +1
forumlarda okuyorum baya agri aci haraket kaybi filan oluyormus
LL forumları baya aptal dolu oraya pek itibar etme derim
nail cikarma ile birlikte 1 yilda recovery oluyorsun treadmilde 6 hizda kosmaya baslarsin easy
Recovery tamamen senin vücuduna ve süreçte neler yaptığına bağlı,şimdiden esneme hareketleri ile dokularını hazırlarsan ve recovery zamanında çok çok iyi beslenip bileşen alırsan neden sorun olsun ki?
Bide neden only tibia? femur daha fazla doku kas olduğu için çok daha kolay ve hızlı iyileşiyor bence proporsiyonları pek sikleme only femur git

LL forumları baya aptal dolu oraya pek itibar etme derim

Recovery tamamen senin vücuduna ve süreçte neler yaptığına bağlı,şimdiden esneme hareketleri ile dokularını hazırlarsan ve recovery zamanında çok çok iyi beslenip bileşen alırsan neden sorun olsun ki?
Bide neden only tibia? femur daha fazla doku kas olduğu için çok daha kolay ve hızlı iyileşiyor bence proporsiyonları pek sikleme only femur git
zaten only femur dedim yanlis anladin sanirim, tibiaya girismek istemiyorum ayrica tibia icin yeterli ekonomim olur mu emin degilim, LLT veya athena kliniklerinden 2028 gibi fiyatlar 15-30k arasinda cekilmis olur ama tibia yapilacaksa pricece ile yapilmali bu teknolojide cok pahali lltde bile 40-50k gibi birseydi,
ayrica dedigim gibi, wingspan cok rahatsiz ediyor, sonucta geri donusu olmayan birsey, yani femurum dogustan kisa olsaydi cok kolay olurdu. yada dogustan bir 8-10cm.

• +1
zaten only femur dedim yanlis anladin sanirim, tibiaya girismek istemiyorum ayrica tibia icin yeterli ekonomim olur mu emin degilim, LLT veya athena kliniklerinden 2028 gibi fiyatlar 15-30k arasinda cekilmis olur ama tibia yapilacaksa pricece ile yapilmali bu teknolojide cok pahali lltde bile 40-50k gibi birseydi,
ayrica dedigim gibi, wingspan cok rahatsiz ediyor, sonucta geri donusu olmayan birsey, yani femurum dogustan kisa olsaydi cok kolay olurdu. yada dogustan bir 8-10cm.
He anladım,wingspan boydan birkaç cm kısa olsa sorun olmaz,kolların çok kısa durmasın yeter ya
Fiyatları bilmiyorum ama yine ek bütçen olması lazım ne olursa olsun

He anladım,wingspan boydan birkaç cm kısa olsa sorun olmaz,kolların çok kısa durmasın yeter ya
Fiyatları bilmiyorum ama yine ek bütçen olması lazım ne olursa olsun
yani evet, orasi oyle.

186 mtn-htn zorlayan birisin amk zaten en baştan sorunun mentalcel olmandı hep fakeceldin
Böyle bi durumda olup 170 ltnye mentalcellik yapmayın belerrrrr demek low ıq kaçıyor
Usta bir insan hiç sevilemeyecek kadar çirkinse ltn ya anca vardır ya yoktur zatende ortalama gözüken 175 mtn bir adamın bile normie mindsetiyle 18 yaşına kadar bir sürü ilişki deneyimi oluyor bu forumda ltn ve kısa eleman varsa bu yazdıklarımı görüp sövebilir ona şüphesiz hak veririmde gördüğüm insanların çoğu normie veya daha iyi gözüken insanlardı aşırı çirkin veya aşırı kısa kimse görmedim gerçekten “incel” olacak kadar ama tabi bazılarını toplum şartları mentalcel yapıyorda mentalcellikte aşırı ileri düzeyde değilse çözülebiliyor herhangi bir insana suifuel vermek saçma o yüzden.

• Hmm...
  • So Sad
Reactions: Misogynist_Maxxer and maarda
Lan bu nasıl konu yarabbim ter bastı kalbim yarilacak amk kafayı yememe az kaldı.