tavsiye lazım aciletto

sladekilic

sladekilic

pretty boy
bak şimdi art niyetl iorospu cocugu olmayı ntamam mı hgemen kıskanmayın böyle bişe anlatacam ben bir kızla koınuşuyom güncle bulusacam falan hatta iyi ihtimalle sikecegim herneyse abi bu kız orospu değilim diye kanıtlamak icin her seyi yapıyo bakireymiş böyle tüm erkekleri cıkarttı falan ama igde beğendiği postlarda bi yarraklıklar var amk

geçen bunlara kuzeni geldi bunun elinden telefonu almış bi anda 25 yaşıdna bi eleman bizim sextingleri falan görmüş bunlara sık sık gelirmiş noramlde annesine babasına söyler ama söylemedi öyle falan diyo NE OLMUŞ OLABİLİR AMINAKYOAYIM Bİ BENİM Mİ ZİHNİM PİS OĞLUM

• JFL
Reactions: recai iskender and Peter Steele
Konuluyu azalt

Ne olabilir kiz soylemesin diye kuzenine mi verdi amk :lul:

• +1
  • JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and Peter Steele
  • JFL
  • +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1, xlegend and Peter Steele
bak şimdi art niyetl iorospu cocugu olmayı ntamam mı hgemen kıskanmayın böyle bişe anlatacam ben bir kızla koınuşuyom güncle bulusacam falan hatta iyi ihtimalle sikecegim herneyse abi bu kız orospu değilim diye kanıtlamak icin her seyi yapıyo bakireymiş böyle tüm erkekleri cıkarttı falan ama igde beğendiği postlarda bi yarraklıklar var amk

geçen bunlara kuzeni geldi bunun elinden telefonu almış bi anda 25 yaşıdna bi eleman bizim sextingleri falan görmüş bunlara sık sık gelirmiş noramlde annesine babasına söyler ama söylemedi öyle falan diyo NE OLMUŞ OLABİLİR AMINAKYOAYIM Bİ BENİM Mİ ZİHNİM PİS OĞLUM
kanka senin kariyi kuzeni sikiyo kusura bakma

• JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and angrybirds
kanka benim cıktıgım süt kızı sandıgım kız barışreusu takip ediyormus aqqqqqq cashflow hayata küstüm dinliyorum suan

• JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1, maarda, angrybirds and 1 other person
kanka benim cıktıgım süt kızı sandıgım kız barışreusu takip ediyormus aqqqqqq cashflow hayata küstüm dinliyorum suan
ben bişe fark ettim bu ben orospu değilim kaşar değilim süt kızıyı mspamlayanlar kaşar gibi davrananlara göre snaırım daha kaşar oluyor çünkü diğerlerinin kanıtlama gibi bi niyeti yok amk zaten öyleler

Users who are viewing this thread

Back