Tavsiye lazim beler

Zagro

Zagro

Roids over Foids
Bir Turk anne ve babaya gorunusumden ve boyumdan vesaire nefret ettigimi soylersem (tabiki normal ve anlasilabilir bir sekilde) sizce bana empati duyup buyume hormonu kullanmama izin vermeleri bi olasilik mi, 1-2 aydir anlatmadigim sey kalmadi ve suan tek dedikleri sey boyun iyi kullanmana gerek yok sana katkisi olmicak ve inat ediyorlar

Nasil bir sekilde anlatilir

Benim hormonlar hakkinda falan bilgim oldugunu biliyorlar, daha onceden kullandim ve yakalandim, daha onceden psikologa gonderdiler ama tek hayir deme nedenleri gereksiz gormeleri ve onlara ne kadar katkisi oldugunu anlattim

Last edited:
  • +1
  • JFL
Reactions: Ashoimex, flows5991, Thrill and 9 others
Ye fax

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Serialsuicide, Deleted member 277275 and 2 others
Bir Turk anne ve babaya gorunusumden ve boyumdan vesaire nefret ettigimi soylersem (tabiki normal ve anlasilabilir bir sekilde) sizce bana empati duyup buyume hormonu kullanmama izin vermeleri bi olasilik mi, 1-2 aydir anlatmadigim sey kalmadi ve suan tek dedikleri sey boyun iyi kullanmana gerek yok sana katkisi olmicak ve inat ediyorlar

Benim hormonlar hakkinda falan bilgim oldugunu biliyorlar, daha onceden kullandim ve yakalandim, daha onceden psikologa gonderdiler ama tek hayir deme nedenleri gereksiz gormeleri ve onlara ne kadar katkisi oldugunu anlattim
Guzel soru

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Serialsuicide, Deleted member 277275 and 3 others
Ben anlatmaya çalıştım kafayı yediğimi sandılar kendinde eksik arama diyorlar jenerasyon olarak böyleler yargılamıyom mecbur reşit olana kadar beklicem

• +1
  • +1

bunlara başlamazsam incel kalıp torun veremem de

• +1
  • JFL
  • Woah
Reactions: why not me?, Thrill, Serialsuicide and 4 others
Hgh sadece max potansiyeline ulasmani hizlandirmiormu la
Hayir + potansiyelini bilmen imkansiz ve zaten cogu kisi o noktaya gelmiyor normal ergenlikte bile

bunlara başlamazsam incel kalıp torun veremem de
Ya simdi gelcek hayat dersi vercek, neymis gorunus onemli degil falan ama yinede yarin evlenmek, torun etc denerim

• +1
Hayir + potansiyelini bilmen imkansiz ve zaten cogu kiseye o noktaya gelmiyor normal ergenlikte bile

Ya simdi gelcek hayat dersi vercek, neymis gorunus onemli degil falan ama yinede yarin evlenmek, torun etc denerim
valla ben öyle yapmıştım
roid flakonlarının etiketlerini çıkarıp yüz serumu larplayabilirsin
hgh zor biraz

• +1
Hayir + potansiyelini bilmen imkansiz ve zaten cogu kisi o noktaya gelmiyor normal ergenlikte bile
Olm o zaman globalde niye bir sike yaramaz diyolar

• +1
Reactions: Thrill, Serialsuicide, Deleted member 277275 and 1 other person
valla ben öyle yapmıştım
roid flakonlarının etiketlerini çıkarıp yüz serumu larplayabilirsin
hgh zor biraz
ailen daha anlayisli ozaman aga

1768428193552

"Evet anne yuz serumu bunlar gecen sefer kullandigim ilaclara biraz benziyor sadece"

Aga ghde side effect bile yok amk gotumu yirttim hala anlamiyorlar orospu cocugu saglik ocagi felc kalcak dedi picin yuzune guldum, isminin basinda "Dr." olunca tanrisal bi varlik oluyon herseyi bilen herhalde

Olm o zaman globalde niye bir sike yaramaz diyolar
Forumdaki hicbirseye guvenme kendi arastirmani yap

• +1
Reactions: why not me?, Thrill, Serialsuicide and 2 others
Yasin kac bilmiyorum ama uniye falan gitceksen yada gidiosan kendi evine cikmaya calis direk
Ama daha resit falan degilsen daha gizli yapmaya calis
Cunku bunun cidden hani ebeveynlerinin anlayis gosterecegi birsekilde anlatmak zor

• +1
Reactions: Thrill, Serialsuicide and Zagro
Simdi ben boyumdan ve gorunusumden memnun degilim falan filan guzelce anlatsam evet dermi yoksa tekrar psikologa mi gonderilcem onu merak ediyom

• +1
  • Hmm...
Reactions: Thrill and Fridx

kanka annen foidse zor genelde hepsi geri kafalı oluyo bence de serum yada başka bi ilaç larpla gizliden kullan

• +1
Reactions: Thrill, Serialsuicide, Zagro and 1 other person
Simdi ben boyumdan ve gorunusumden memnun degilim falan filan guzelce anlatsam evet dermi yoksa tekrar psikologa mi gonderilcem onu merak ediyom
Psikolog jeugdzorga gonderir belki

• +1
Reactions: Thrill, Serialsuicide, Zagro and 1 other person
Yasin kac bilmiyorum ama uniye falan gitceksen yada gidiosan kendi evine cikmaya calis direk
Ama daha resit falan degilsen daha gizli yapmaya calis
Cunku bunun cidden hani ebeveynlerinin anlayis gosterecegi birsekilde anlatmak zor
Uniye gidicem 18 ilk gunu evden cikmayan oe bide zaten galiba gizli tekrar denicemde cok zorluyor

aga ama biri sana herseyi anlatiyor olabilicek tatlandirmadan, dediklerini destekleyen makale gosteriyor ve kullanmak icin neden veriyor ve sen hala asla izin vermicem hicbirsey kullanamazsin diyince direkt bi mental problem olmasi lazim

• +1
Reactions: Deleted member 277275, Thrill, Serialsuicide and 1 other person
aga ama biri sana herseyi anlatiyor olabilicek tatlandirmadan, dediklerini destekleyen makale gosteriyor ve kullanmak icin neden veriyor ve sen hala asla izin vermicem hicbirsey kullanamazsin diyince direkt bi mental problem olmasi lazim
Evet haklisin reis de ebeveynlerin yani soyle diyeyim onlarin zamaninda hic gorulmemis ve anormal bisey o yuzden onlar icin nolursa olsun bir uyusturucuymus gibi olucak anlattiginda

• +1
Reactions: Deleted member 277275, Thrill, Serialsuicide and 1 other person
Uniye gidicem 18 ilk gunu evden cikmayan oe bide zaten galiba gizli tekrar denicemde cok zorluyor

Gh kulağı ve burnu büyütebiliyor mu la 5-6 iuda

• +1
Reactions: Deleted member 277275, Thrill, Serialsuicide and 2 others
  • +1
  • Love it
Reactions: Deleted member 277275, Thrill, Serialsuicide and 3 others
türk ailesi senin sorunlarını anlayamaz jenerasyon farkı büyük deneme bile

• +1
Reactions: Deleted member 277275, Thrill, Serialsuicide and 2 others
  • +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 277275, Thrill, Serialsuicide and 3 others
  • +1
  • Woah
Reactions: Deleted member 98741, Deleted member 277275, Thrill and 4 others
Abim ablam falanda anlamiyorki ve farkina varmadan blackpille katiliyorlar

Izin verirlerse 18
18 iu fazle 2 yeter

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 277275, Thrill, Fridx and 1 other person
  • JFL
  • +1
Reactions: fury31, Deleted member 98741, Deleted member 277275 and 3 others
1.5 iu fazla bizim zamanımzda buda yoktu yiğenim sprint atıyoduk
Aga ciddili sizce yarin bi deniyim mi belki tamam der aglarsam falan biraz, psikolaga gidersemde biraz larp falan adhd ilaci almayi denerim win win oluyo @Fridx

• +1
Reactions: Deleted member 277275, Thrill, flows5991 and 1 other person
Aga ciddili sizce yarin bi deniyim mi belki tamam der aglarsam falan biraz, psikolaga gidersemde biraz larp falan adhd ilaci almayi denerim win win oluyo @Fridx
Psikolog emin ol senin hgh kullanmana asla izin vermez hollandada max paracetamol yazar hgh yerine

• +1
Reactions: Deleted member 277275, Thrill, Zagro and 1 other person
Psikolog emin ol senin hgh kullanmana asla izin vermez hollandada max paracetamol yazar hgh yerine
Ailenle psikologa gitmeden cozmeye calis blackpilli falan konusunu acma o zaman dahada garip gelcek onlara anlatmakta zor olcak
Saglikli ve uzun olmak icin yaptigini soyle

• +1
Reactions: Deleted member 277275, Thrill and Zagro
Yok olm zaten onun icin demedim depresyon falan bos yaparlarsa en azindan psikologda adhd ilaci yazdirtmaya calisirim gecende denemistim

Ailenle psikologa gitmeden cozmeye calis blackpilli falan konusunu acma o zaman dahada garip gelcek onlara anlatmakta zor olcak
Saglikli ve uzun olmak icin yaptigini soyle
Aga tabiki otistik gibi blackpill falan anlatmicamda normall nedenler verince zaten uzunsun sagliklisin diyolar (degilim), seyi soruyom suan kendimi kotu ozguvensiz kisa falan hissediyom desem mi biraz acitasyon

• +1
Reactions: Deleted member 277275, Thrill and Fridx
@Zagro fizyoterapistime bpc157 baslamayi dusundugumu soyledim hemen basladi yok soyle illegal boyle illegal sonra spordan men edilirsin falan filan
Sonra abimle gyme gitmisken abime anlattim abim badici belki anlar durumumu tamam der sandim konusunu actim enseme vurdu aq

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 98741, flows5991, Deleted member 277275 and 2 others
Aga tabiki otistik gibi blackpill falan anlatmicamda normall nedenler verince zaten uzunsun sagliklisin diyolar (degilim), seyi soruyom suan kendimi kotu ozguvensiz kisa falan hissediyom desem mi biraz acitasyon
Zorbaliga ugradigini falan dersen daha inanilir olur kotu hissettigin

• +1
Reactions: Deleted member 277275, Thrill and Zagro
@Zagro fizyoterapistime bpc157 baslamayi dusundugumu soyledim hemen basladi yok soyle illegal boyle illegal sonra spordan men edilirsin falan filan
Sonra abimle gyme gitmisken abime anlattim abim badici belki anlar durumumu tamam der sandim konusunu actim enseme vurdu aq
Iste aga max bu kadar amk cok koyuyor insana

Zorbaliga ugradigini falan dersen daha inanilir olur kotu hissettigin
Tamam tesekkurler reis

• +1
  • Love it
Reactions: Deleted member 277275, Thrill and Fridx
Her zaman bir şeyi gizlice yapıp yakalanmak daha iyidir bence. Çünkü ne kadar mantığını anlatmaya çalışsan da anlamayacaklar, ama yakalanana kadar kullanırsan hem bir süre kullanmış olacaksın hem de sonra neden kullandığını fln anlatırsan mantık görmeleri daha mümkün bence.

• +1
Reactions: Deleted member 98741, Zagro, Deleted member 277275 and 3 others
İkna edebilmen için konu hakkında olay yaşanmasi falan lazım (boyundan zorbalık vs.) onun harici imkansız

Bide bir daha deniceksen evde saklamamaya çalış zaten önceden yakalandın bide şuan ısrar ediyorsan şizo olmuşlardir kesin sen evde yokken falan odanı tamamen arıyorlardır

• +1
Reactions: Ashoimex, susisesi, Deleted member 98741 and 6 others

Users who are viewing this thread

Back