Tavsiye

oguzk

oguzk

Iron
Forumda yeniyim. Yaşım 15 spor yaparım beslenmeme dikkat ederim vs. Yani anlayacağınız az çok temelim var looksmaxxing için ne yapmam lazım tipim mtn gibi birsey şuan renkli gözlüyüm hafif sivilce problemlerim var. Yağ oranım 12 gibi olsada yüz hatları pek iyi değil en büyük eksim o. Ne yapmam gerek önerilerinize açığım

• Hmm...
Reactions: auitistsurvior
ulan bu verdiğin infolardan ne tavsiyesi istiyorsun

fotoğraf atacak göt varsa at tavsiye verelim

• +1
Reactions: auitistsurvior
Forumda yeniyim. Yaşım 15 spor yaparım beslenmeme dikkat ederim vs. Yani anlayacağınız az çok temelim var looksmaxxing için ne yapmam lazım tipim mtn gibi birsey şuan renkli gözlüyüm hafif sivilce problemlerim var. Yağ oranım 12 gibi olsada yüz hatları pek iyi değil en büyük eksim o. Ne yapmam gerek önerilerinize açığım
akıl ve bedenen sağlığın için bu forumu sonsuza kadar terk etmeni öneririm

• +1
  • JFL
Reactions: hesaplar_banlı, Deleted member 92925, Black_Pill_Enjoyer1 and 2 others
Genetik deformesin fotoğraf atma ileride küfredemezsin

• JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
Genetik deformesin fotoğraf atma ileride küfredemezsin
Reis o kadar da kötü değiliz aq az çok jawline varda internette adam görüyom %20bf benden iyi yüz hattı var.

Spor, beslenme ve uykuyu hallettiysen gerisi teferruat. Fotoğraf olmadan tavsiye vermek zor.

• +1
Reactions: oguzk
Atiyom o zaman
d3 k2+leanmaxx+dht icin creatin kullan suratın androjenik cunku+zinc+iyi uyku al kankı roid falan bascak inhibliği sezemedim sende o yuzden onermıyorum

• +1
Reactions: oguzk
d3 k2+leanmaxx+dht icin creatin kullan suratın androjenik cunku+zinc+iyi uyku al kankı roid falan bascak inhibliği sezemedim sende o yuzden onermıyorum
Aga roid bassam heralde vucut ve yüz patates tarlasına döner cildi zarzor toparladım adamsın bu arada

• +1
Reactions: ER enjoyer
Aga roid bassam heralde vucut ve yüz patates tarlasına döner cildi zarzor toparladım adamsın bu arada
SERCAN BİNTEPE TARAFİNDAN BEYNİ YİKANİNCA ORTALAMA TİRRİK GENCİ

• +1
  • Love it
  • JFL
Reactions: Deleted member 51789, Ashoimex, Skull Knight and 2 others
Sorun çıkar mı
burda biriyle tartışırsan en fazla tassak gecip doxxlarlar pek sıkıntı değilde sen yinede sil özelden at tavsşye vereceklere

Nasıl değil la hem dudakları aşırı dolgun çok kotu görünüyor hem kaş göz mesafesi arttıkça feminen duruyor bide yüzü öyle bi şekillenmiş ki çocukken ağız solunumu yaptığı çok belli
İkiside failo değil

burda biriyle tartışırsan en fazla tassak gecip doxxlarlar pek sıkıntı değilde sen yinede sil özelden at tavsşye vereceklere
Haklısın

• +1
Reactions: maarda
Nasıl değil la hem dudakları aşırı dolgun çok kotu görünüyor hem kaş göz mesafesi arttıkça feminen duruyor bide yüzü öyle bi şekillenmiş ki çocukken ağız solunumu yaptığı çok belli
feminen = failo mu amk?
Maskülen göz bölgesi genelde uncanny ve ruhsuz duruyor,tabi genel yüzüne bağlı ama feminen göz bölgesi daha iyi bence

Kas göz arası mesafe karisdan iyi burada kamera aşağıda kalıyor
Karşıdan çekilmiş bir foto at o zaman

feminen = failo mu amk?
Maskülen göz bölgesi genelde uncanny ve ruhsuz duruyor,tabi genel yüzüne bağlı ama feminen göz bölgesi daha iyi bence
Senin düşüncen ama bence bir erkeğe feminen göz bölgesi hiç yakışmıyor

Senin düşüncen ama bence bir erkeğe feminen göz bölgesi hiç yakışmıyor
Positive tilt kas + göz, almond kas göz arası orta mesafe feminen mi aq daha 16 yaşında bile değilim ne bekliyon

Positive tilt kas + göz, almond kas göz arası orta mesafe feminen mi aq daha 16 yaşında bile değilim ne bekliyon
Kanka düzgün bir fotoğraf at o zaman amk ona göre yorum yapalım

bu arada yağ oranını doğru ölçtüğüne emin misin cok yağlı duruyon
Aga vucut parçalı Karın kasları fln net hem salonda hem de evde ölçtüm buna yakın birsey cikiyor

Geç ergenlik yoksa yüzün değişmeyecek

feminen = failo mu amk?
maardada bizden biri haştag femboy sikiciler kabilemize biri daha geldi

Yağ oranı %12yse ve yüz hatlari belirgin değilse bonelessin ameliyat harici hiçbir şey yapamazsın

feminen = failo mu amk?
Benim gözler feminen geri kalan maskülen gözlerim failo gibi duruyor. Tek başına çekip atsam herkes ortalama üstü der ama yüzle birlesince ortalama alti duruyor

Rate bilmeyen psl otisti sözleri kemikler harici özelliklerin maskülen olup olmamasi önemsiz

Users who are viewing this thread

Back