whoishe
Diamond

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bende de var amk.View attachment 4066849View attachment 4066850 bunun çözümü var mı kollarda aşırı kötü gözüküyor
çok sıkıntı bişey yav kötü gözüküyor 20 yaşındayım 14 yaşımdan beri ergenliğe girdim gireli çekiyorumBendede var amk.
Halledilebilir gibi duruyo ama aqçok sıkıntı bişey yav kötü gözüküyor 20 yaşındayım 14 yaşımdan beri ergenliğe girdim gireli çekiyorum
doktora gittim dedi bu genetik çözümü yok yapacak bişey yok dedi amına koyayım dedim genetik tamam da yüz nakli yapabilen çeneye demir yerleştiren boy uzatan modern tıp basit bir deri hastalığına mı genetik diyip çözüm bulamıyor==?_?????????Halledilebilir gibi duruyo ama aq
başından savmıştırdoktora gittim dedi bu genetik çözümü yok yapacak bişey yok dedi amına koyayım dedim genetik tamam da yüz nakli yapabilen çeneye demir yerleştiren boy uzatan modern tıp basit bir deri hastalığına mı genetik diyip çözüm bulamıyor==?_?????????
lan yok heryerde genetik kesin çözümü yok diyor yaz internetebaşından savmıştır
kaç yaşında geçti tam olaraklisedeyken bendede vardi. hic bir sey yapmadan gecti bir kac yil icinde.
üre içerikli nemlendiriciler kullanabilirsin veya glikolik asitView attachment 4066849View attachment 4066850 bunun çözümü var mı kollarda aşırı kötü gözüküyor
üre içerikli nemlendirici iyi geliyor mu pahalı mı kiüre içerikli nemlendiriciler kullanabilirsin veya glikolik asit
eczanede beyaz reçeteli bulursun iyi geliyor diyorlar ama kendim kullanmadımüre içerikli nemlendirici iyi geliyor mu pahalı mı ki
knk genetik hiç bir şey yalnız
bu deri hastalık genetikmişknk genetik hiç bir şey yalnız