Tazaroten

xlegend

xlegend

incel degilim
Tazaroten mi tret mi panpalar

Bide bunları retinoidleri nasıl kullanıylsunuz bazıları siyor ki 30 dakika brklet yıka bazıları diyor ilk nemlendirici sonra krem sonra bida nemlendirici

Bunu kullanma guidesi fln varsa atar mısınız

• +1
Reactions: temelyeterliliktest, Duck Eats Bagel and Auchelius
Tazaroten al
Sandivic mantigiyla yapabilirsin istersen
ilk nemlendirici sonra tazaroten sonra gene nemlendirici disariya cikarkende gunes kremi kullan yoksa yuzunde iz kalir ve yüzün kuru tipte ise dahada kuruyacak haberin olsun ilk basta alismak icin düsük dozlusunu kullan istersen adaderm kullanabilirsin bunun icinde.

• +1
Reactions: xlegend, Duck Eats Bagel, pashanimair and 1 other person
ben tret kullanıyorum ama taz daha iyi diyorlar. ilk haftalarda aucheliusun dediği gibi sandviç yöntemini kullanırsın. her çıktığında güneş kremi kullanmayı unutma yoksa yaşlanmaya speedrun yapmış olursun

• +1
Reactions: xlegend
Tazaroten al
Sandivic mantigiyla yapabilirsin istersen
ilk nemlendirici sonra tazaroten sonra gene nemlendirici disariya cikarkende gunes kremi kullan yoksa yuzunde iz kalir ve yüzün kuru tipte ise dahada kuruyacak haberin olsun ilk basta alismak icin düsük dozlusunu kullan istersen adaderm kullanabilirsin bunun icinde.
Tazaroten tret gibi purge yapıyor mu, daha güçlü olmasına rağmen yan etkilerinin daha az olduğunu duymuştum ve cildi çok rahatsız etmiyormuş tret gibide ne kadar doğru bilmiyom

• +1
tretin bi sike yaramamasi ve seni kariya cevirmesi hk.

• So Sad